Najnovija vest: Maksimović drugi Zvezdin bonus u večitom derbiju

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.09.24. | 14:15

Prilika za supertalentovanog vezistu

Najtalentovaniji fudbaler Crvene zvezde Andrija Maksimović biće drugi bonus Vladana Milojevića u večerašnjem 174. večitom derbiju, saznaje Mozzart Sport.

To znači da se stručni štab srpskog šampiona neće razdvajati štoperski tandem Spajić - Điga, već da će doći do pomeranja u veznom redu i krilnim pozicijama. Maksimović bi mogao da se nađe na desnom boku, što znači da bi iz tima ispalo jedno krilo, Silas ili Olajinka.

Izabrane vesti

Klub iz Ljutice Bogdana ima velika očekivanja od momka rođenog u Novom Pazaru. Maksimović, koji će u Humsku istčati sa 17 godina i tri meseca života, po igračkom razvoju se nalazi daleko ispred svoje generacije. U omladinskim kategorijama je konstantno igrao protiv startijih igrača, a i sada je to slučaj u Grafičaru.

ČASTIMO 500 RSD ZA UŽIVO KLAĐENJE! KLADI SE NA VEČITE!

Da se radi o igraču kojem treba pružiti šansu i na velikoj sceni Maksimović je pokazao u nedavnom meču sa mladim timom lisabonske Benfike, gde je postigao jedini gol za ekipu Nenada Milijaša i pravio ogromne probleme portugalskim igračima.

Zvezdin Mesi se sa 12 godina pridružio Crvenoj zvezdi, ali je odmah krenuo da igra za kadete, potom omladince, a vrlo brzo je prekomandovan u Grafičar da stiče seniorsko iskustvo. Protiv Napretka je dobio priliku u završnici da zvanično debituje u Mozzart Bet Superligi, a večeras će biti u prilici da oseti draž najveće svetkovine srpskog fudbala.



tagovi

Andrija Maksimović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara