Komentari na vest

Rađanje novog rivalstva u Premijer ligi i Sitijevo odbijanje da ga prihvati

T

Top Gun

pre 8 minuta

Izmišljeno rivalstvo. Nema ga.
D

Deniz

pre 9 minuta

Većinu titula Arsenala osvojio je 1930ih godina, zatim par titula izmedju 50ih i 70ih, a u novijem formatu(zadnjih 30tak godina) tek 2-3. Bez ikakvih evropskih trofeja. To ih ne može svrstati u 'kremu de la krem' fudbala, jesu ime, poznato, ali moraš imati barem neki evropski trofej, a oni nemaju Kup Uefa. Neću da ih poredim sa drugim klubovima, govorim kritički, nepristrasno.

Lemi

pre 11 minuta

Dok Arsenal ne izadje da igra fudbal protiv Sitija, nema rivalstva. Liverpul je uvek igrao da pobedi. Arsenal igra na 0:0.
@

@@@@

pre 26 minuta

Dok Arsenal ne uzme PL ili LŠ ni govora o rivalstvu.
K

Kakvo crno rivalstvo

pre 34 minute

Sa jedne strane klub koji je uspostavio apsolutnu dominaciju u ligi. U poslednjih 7 sezona 6x bili prvaci i jednom drugi i klub koji je poslednju titulu uzeo pre 21 godinu. Pa opet, klub koji je prvak Sveta i Evrope i klub koji nikada nije osvojio LŠ. Čak i da pogledaš legende oba kluba, ponovo Siti ima više legendarnih fudbalera od Arsenala. Arsenal je uvek bio jadan i uvek će biti jadan.

suaddjoz@gmail.com

pre oko 1 sat

Rivalstvo jeste rođeno. Može se negirati, ali tenzije sa obe strane, dueli, ponašanje trenera (šutiranje stolica), govore suprotno. Ni igrači ni treneri se ne ponašaju tako kad igraju npr sa Kristal Palasom ili Evertonom. Vidi se da su jedni drugima ušli u glave. Na kraju nema tu ništa loše, naprotiv, rivalstva su jedna od stvari zbog kojih volimo fudbal. Više rivalstava, zanimljivija liga, bolji mečevi. Čak i kad igra nije dobra, tenzija rivalstva čini meč zanimljivim
S

Scaloneta

pre oko 1 sat

Englezi maheri da dignu hajp :D
L

LuloLo

pre oko 1 sat

Ako Haland ne dobije bar meč suspenzije za ono na kraju, nista vise nema smisla
G

GrobarRS

pre oko 2 sata

Gabriel: we are waiting for them at our ground izjava Gabriela za Halanda i ono hinjsko udaranje svidjaju mi se ovi momci iz Arsenala nisu sisice kao Wengerovi igraci dodju do tunela vec gube 3-0 ovi ne daju na sebe i to postujem
U

Uuuiii

pre oko 2 sata

Ovaj Arsenal je spreman da se bije sa svima i ne zaboravljaju izjave igracima Sitija pa Rodri je odmah dobio po nosu ali prvi kontakt sa Havercom je i sam isprovocirao a i Bernardo ce u sledecim mecevima sa Arsenalom dobiti svoju porciju. Ovo rivalstvo postaje sve ozbilinije a to je i dobro videti.
i

iPhone

pre 12 minuta

Bernando neka se spremi kada dođe na Emirates da dobije batine za svoj dugačak jezik. Volim kada se ovako kurče pred novinarima. Videli su kako je prošao Rodri...
T

Tyyyy

pre oko 2 sata

Pa Bernardo je malo isfrustriran jer ni juce nije mogao nista da napravi a i prosle sezone u dva meca bukvalno nijesu sutnuli u okvir gola kamoli sto drugo.
T

Tyyyy

pre oko 2 sata

Pa Bernardo je malo isfrustriran jer ni juce nije mogao nista da napravi a i prosle sezone u dva meca bukvalno nijesu sutnuli u okvir gola kamoli sto drugo.
O

Oooppp

pre oko 2 sata

Dosta igraci Sitija potcenjuju Arsenal to se vidi ali ova ekipa Arsenala je spremna za rat i to se vidi. Ova izjava Bernarda je bezveze pa dok je bilo 11 na 11 Arsenal je bio bolji tim na terenu a Rodri je namerno usao u putanju Havrcu pokusao je da iznudi karton na samom pocetku meca. Prosle sezone Siti je na dva meca je sutnuo ukupno dva puta u okvir gola i nijesu postigli pogodak. Haland sve vise postaje iritantniji i sudije treba da sankcionisu njegove startove a Gabriel mu je toliko usao u glavu da je to nenormalno i ovaj je sve nervozniji.
d

djalminhaa

pre oko 2 sata

zalosno je sto je sudija upropastio do tada kvalitetan mec....a vec i ako ide sa tim rezonom,zbog cega nije drugi zuti za diaza,kada je laktom udario u glavu,po meni ocigledniji zuti nego trosarov...
E

Eseks

pre oko 2 sata

Ja kao veliki fan junajteda mogu samo da kmecim jer su siti i arsenal tri koplja iznad..Na ovom derbiju sudije pogurale siti..
9

999

pre oko 2 sata

Nije lako prihvatiti da nakon par godina kad su dobijali po 4-5 razlike, sad ne mogu izvuci remi bez da im sudija navuce. Kako drugacije objasniti da zelis pobjedu, izjednacis u 98min i umjesto da nosis loptu na centar, onaj kiborg gadja protivnika u glavu loptom.. To je ta zelja za pobjedom, a ne frustriranost. A cinjenica da nije dlbio karton za to je tek posebna prica.

emirkahrovic39@gmail.com

pre 34 minute

Kako je moguce 48 min 12 igraca u 15 metara proci ?, pa ljudi u za to.vreme imali ukupno 1.5minut loptu u razmacima po 4 sek.Ako si stao da se branis sa 3 linije odbrane vekike su sanse da 1 prodje..
9

999

pre 25 minuta

Sto mene to pitas brate? Valjda Gvardiola sa platom od 30mil godisnje i svi ovi igraci sa 10+ milona platom znaju kako da prodju.. Oni nisu sansee napravili.

The KING sa Sportske

pre oko 2 sata

Na stranu sta je upitanju DVD Arsenal ovi igraci Sitija se mnogo kurce za klub kub koji ce uskoro biti izbacen iz PL!
C

Come On Arsenal

pre oko 3 sata

Razlike između Arsenala i Liverpula nema kada igraju protiv Sitija, jer protiv oba tima, sude pljačkaški a druga stvar je, što to nisu plastičarski klubovi, kao Siti i kada se kaže Mančester, svako pomisli na Junajted a ne ovaj veštački klub sa 115 optužbi.
T

Tako je

pre oko 1 sat

Kad razgovaram o fudbalu i kažem, Mančester, ako me sagovornik pita "koji?", tu se naš razgovor o fudbalu završava
S

Slaba odbrana

pre oko 3 sata

A sudija ni žuti Halandu,to vam sve govori...
N

Nebitan10

pre oko 3 sata

Ali koliko su Arsenalu prekidi postalo glavno oruzje, gabrijel strelac svaku drugu utakmicu
d

deradera

pre oko 1 sat

I tako će biti sve dok sudije ne počnu da sviraju faul nad golmanom zbog košarkaških blokova igrača Arsenala. Kao trener prekida Arsenala je čarobnjak?! Tri igrača drže golmana, gađa se druga stativa i kao to je čudo!! Inače nisam navijač Sitija i mislim da je sudija upropastio utakmicu. Ono nije bilo za isključenje.

suaddjoz@gmail.com

pre oko 1 sat

Doktorirali prekide. I navijači počeli da slave kornere kao da su penali. Taj segmet igre su toliko usavršili, da je pitanje može li se bolje. Međutim ono što treba da zabrine Arsenal je što su na zadnje dve utakmice (tri ako računamo i LŠ), pogađali jedino defanzivci. Igra u zadnjoj trećini mora da se popravi, nema one tečne igre iz drugog dela prošle sezone.

KoRn

pre oko 3 sata

Utakmica bi bila pravi spektakl da crveni karton nije sve pokvario.
G

Ganer

pre oko 3 sata

Što im je sudija dozvolio hahahahaha...šta je vama sve dozvoljeno i na terenu i van njega - barem 1 od poslednje dve titule ne biste uzeli da se gleda po zasluzi. Uništavao ih je Arsenal nakon što je izjednačio.
z

zzzttt

pre oko 3 sata

"Uništavao"... Možda bi neko poverovao da površno gleda fudbal samo preko aplikacija za praćenje rezultata. Arsenal nabijen u 16 od starta, bez ideje i snage da se suprostavi na sredini. Siti bez glavnog kreatora De Brujnea, najboljeg plejmejkera na svetu i sa povredom Rodrija, verovatno najboljeg igrača sveta. Opet Siti kuburi sa povredama na jesen, razne ekipe se ponadaju i prave ovakve "analize", onda Siti postane kompletan i za 2 do 3 meseca apsolutno izdominira i rutinira celu ligu.
i

iz 1 u x

pre oko 2 sata

@zzzttt Arsenal bez Odegarda tako da prica ti pada u vodu
G

Gosty

pre oko 3 sata

Arsenal 20 godina nije bio prvak, imaju jedan evropski trofej, ugašeni KPK iz 1993, nema tu ni R od rivalstva. Cityu rivali mogu biti Liverpool, Chelsea i United.
i

iron man

pre oko 2 sata

Ti znaš šta je Arsenal, pa Arsenal uz Liverpul ima najviše navijača van Engleske toliko o tome koliki je koji klub. A taj veštački klub Siti koji postoji zadnjih 8 godina, kako je narastao tako će i pasti.