Trent Aleksander Arnold (©AFP)
Trent Aleksander Arnold (©AFP)

Arnoldova poruka Liverpulu: Trofeji ključni faktor da ostanem

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.09.24. | 15:05

"Želim da budem Liverpulov igrač najmanje još ovu sezonu i to je sve što ću reći", tajanstven je desni bek Redsa

Na terenu za sada sve deluje skoro idealno, van njega i ne baš. Početkom meseca navijače Liverpula zabrinuo je Mohamed Salah izjavom kako bi aktuelna sezona mogla da mu bude poslednja na Enfildu, a poruku 'upozorenja' upravi kluba poslao je i Trent Aleksander Arnold.

Engleskom defanzivcu, baš kao i egipatskom krilu, ugovor sa Liverpulom ističe na kraju aktuelne sezone, a kako kaže, želja za osvajanjem trofeja biti odlučujući faktor u donošenju odluke o daljoj budućnosti.

Izabrane vesti

"Najbitnija stvar su trofeji, da budem iskren. Želim da osvajam trofeje. Ja sam igrač kojeg silno motiviše osvajanje trofeja. To je verovatno ključni faktor za sve, da imate karakter elitnog igrača, koji želi da pobedi i učiniće sve da tako bude. To je ono što me pokreće", izjavio je Arnold.

Iako bi već prvog januara mogao da potpiše predugovor sa nekim drugim klubom – najčešće se dovodio u vezu sa Realom – Arnold uverava da neće vršiti pritisak na klub. Ipak, na pitanje da li želi da ostane na Enfildu nije dao najprecizniji odgovor.

"Želim da budem Liverpulov igrač najmanje još ovu sezonu i to je sve što ću reći. Vidite, u klubu sam sada već 20 godina. Četiri ili pet puta sam produžavao ugovor i nikada se pregovori nisu odvijali javno. Tako će biti i ovog puta."

Kao neko ko je ponikao u Liverpulu, ne krije Arnold želju da jednog dana ponese i kapitensku traku.

"Uvek sam govorio da želim da budem kapiten Liverpula. To je moj cilj, moja želja, ali da budem iskren, da li će se to desiti ne zavisi od mene“, izjavio je 25-godišnji defanzivac pa dodao:“Rekao sam Arneu Slotu da bih voleo da budem defanzivac kojem niko u Evropi ne želi da se suprotstavi. Pravo je osveženje imati trenera koji će mi pomoći i navesti me kako da budem bolji."

Podsetimo, osim pomenutom dvojcu, ugovor na kraju sezone ističe i Virdžilu van Dajku.


tagovi

LiverpulTrent Aleksander ArnoldPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara