Komentari na vest

Već viđeno za Partizan u Kaunasu i Željkove reči kao putokaz

A

Ajjaa

pre 10 meseci

Pa i Zalgiris je igrao bez Lekavicijusa i jos 2 bitna igraca.Kako to ne pomenu?
N

NISMO NADIGRANI VEC BILI BOLJI

pre 10 meseci

REALNO BI BILO DA PARTIZAN IMA JOS DVE POBEDE PLUS ! STETA !
A

Ale alea

pre 10 meseci

Šta posle Žoca?!
Г

Групни

pre 10 meseci

Дејан Милојевић
s

samo jedan

pre 10 meseci

aleksandar sasa djordjevic
S

Sramota stvarno

pre 10 meseci

Ako Partizan osvoji El,Hrvati ce imati 7 titula prvaka Evrope,a mi Srbi nijednu.Kako smo mi onda zemlja kosarke,a oni nisu.
P

Perhane

pre 10 meseci

Ti Srbin nisi. Zato nemaš ni jednu.

Искрено речено

pre 10 meseci

вагиљ шаб еј окљеж 👈👈👈
Г

Групни

pre 10 meseci

овамо 🤌Цигани🤭заузмите👉место🖕
Г

Групни

pre 10 meseci

навијачи , браћо Гробари,, мало смо у еуфорији, мало смо полетели, прва победа у гостима, све је разумљиво, АЛИ (!)Жалгирис је слабији и једино гори од Жалгириса су Асвел и Алба , па Стуб Српства и Православне Васионе ... дакле ова фора са 35 минута игре Пантера, ротацијом од 6 играча и 20/7 изгубљених лопти у нашу корист, неће се никада више поновити ! наш велики испит, наша мала матура је Валенсија ! то би могло (тесно) да се добије ! а ми и Реал од прошле сезоне постајемо класик Европске кошарке и једва ће нас дочекати за претрпљени страх од прошле сезоне ! од разлике у поенима знаћемо колико можемо против великих ! дакле, мало спутања лопте, није наодмет, мада је игра добра, али случај Копривица је знак поред пута да није све савршено ...
d

drvoMama

pre 10 meseci

druga sineeeee
m

ma

pre 10 meseci

Klasik,sa dve pobede u celoj istoriji,ne zasmejavaj.
Г

Групнивсma, mamara

pre 10 meseci

само прошле сезоне три, али ти знаш да бројиш до два ...
k

kk.Decenija

pre 10 meseci

Ma sta vas briga,ostoja rece da imate oko 30 mil.budzet,najveci u istoriji,balkanu,evropi..a onda dodju decurlija iz Mege,Studenti,Igokea dva i Olimpija i oduce vas od kosarke i to sa pola gasa,dzaba vam svi novci moji sinovci,nema nista od titule ni ove godine!
P

Pa

pre 10 meseci

I briga nas, nismo sigurno posle tih poraza promenili trenera kao neki sto na svaki poraz ili menjaju trenera, ili igraca, ili kupuju jos skuplje igrace da bi zadali 15-sto mesto.
g

gost u gostima

pre 10 meseci

kako ni ove godine kad smo je prosle godine osvojili ?
@

@pa

pre 10 meseci

Pa naravno da vas je bas briga za titule,jer ste jedino klub u celoj Evropi koji ni jedne titule i EL video nije zadnjih
P

Perhane

pre 10 meseci

Ostoja reče a tvoja tastatura odmah uvećala za 10 miliona. A kada smo kod novca, ovog puta CITAT vaše legende Čovića: "Ja jednostavno nemam šta da krijem i cifre koje su se vrtele po medijima bar kada je KK Crvena Zvezda u pitanju nisu tačne jer je njima pridruženo nešto što je bila BIVŠA Zvezda." Ćap, zdravo.
D

Decenijasi

pre 10 meseci

@pa... vi se ne palite na titule i Evrolugu,s obzirim da to dvoje videli niste vise od zadnje pune DECENIJE!
P

Pa

pre 10 meseci

@pa Sto onda vase trenere u kosarci i fudbalu smenjujete, kad ste toliko titula osvojili?
P

PFC

pre 10 meseci

@Decenijasi Rekreativo,sta se nerviras polako😂😂
B

Besplatne karte

pre 10 meseci

Moj komsija ovde iz zgrade koji je dugogodisnji clan sns bio juce na kafi ovde kod mene u stanu i pokazao mi sezonsku kartu sto je dobio preko stranke,kaze covek, delili su i sakom i kapom potpuno besplatno sezonske karte za utakmice igokeje na skupstini grada,covek lepo kaze da svi u stranci znaju da je njihov ostoja sklopio dil sa njegovim gazdom acom da se na celom podruciju Srbije podeli vise od 9K sezonskih karata stranackim funkcionerima bez pare i dinara samo da bi se u javnosti stvorila lazna slika o toboze 'prodatih' 16k kao sto je objavljeno,cak su neki funkcioneri uzimali po 20-30 sezonskih karata sto su dobili besplatno pa posle prodavali preko kupujem prodajem za ogroman novac,covek koji je licno sve to video svojim ocima i dobio besplatno kartu mi je to i potvrdio,znaci istina je sad i zvanicno otkrivena potvrdjena,tacka!
N

Ne

pre 10 meseci

Tropaj fenjerašu, nego pobedi te Makabi da Partizan ima pobedu vise, mi smo pobedili Zalgiris i sa 16-stog mesta smo vam pomogli da budete 14--sti.
g

gost u gostima

pre 10 meseci

ako je sve to tako kao sto kazes, zasto ti ili tvoj komsija kao savesni građani zeljni dokazivanja istine niste otisli i podneli krivicnu prijavu za zloupotrebu sluzbenog polozaja tih ljudi koji su delili karte i prodavali ih ?
P

Perhane

pre 10 meseci

Kažu da biju ko ne uzme kartu. Čak i daju 1000 evra uz kartu.
L

Logicno

pre 10 meseci

Kada su videli na zvanicnom nalogu euroleague podatak da je Partizan drugi najgledanij tim na tv za proslu godinu za 345 miliona pregleda resili da uloze u nas.Nece valjda u Nebojsin privatan klub koji rece pre neku godinu kome se ne svidja kako vodim klub neka napravi svoj
m

merllin_pfc

pre 10 meseci

Pozdravi komsiju
0

0433

pre 10 meseci

OD GODINE EVRO KUP. LJUBISE MI MOGA groBARI
R

Radnicki Nis

pre 10 meseci

Realno,niko igokei ne moze da zabrani tu cinjenicu da drze apsolutni negativan rekord u celoj evropi,tako sto niti jedne EL i titule videli nisu poslednjih 12-13 godina za redom sa najvecim budzetom u evropi,to je ta njihova 'slavna' istorija kojom se toliko ponose!
O

Ogi Srbija

pre 10 meseci

Zvezda sa duplo manjim budzetom od nas,sa samo 13.mil ukupno melje sve redom i u ABA ligi,a nasa igokea sa cak 35.mil snsbudzetom i 6.mil panterom nikog zivog da pobedi ne moze,Studenti,Mega,Igokea dva,Olimpija...itd itd od zadnjih 7 meceva ukupno imamo cak 4 poraza,to je zaista sramota za nas klub sa najvecim budzetom u evropi sto tvrdi da ima "najboljeg trenera" koji u zadnje 3 godine osvojio samo JEDAN trofej od mogucih 10 koji su bili u opticaju i cak dva puta pobegao sa timom iz nase KLS lige,to je cinjenica!
B

Branko8

pre 10 meseci

Ma ne brini,svakako dobijamo poslednju utakmicu u sezoni.
d

da povratis...

pre 10 meseci

zamisli mozak koji bez blama napise da yago prima 1.7 miliona..
M

Milojko Arsenic

pre 10 meseci

strano telo iz zagorja stvarno ima visok budzet
O

Ostojaaaa

pre 10 meseci

Legendarna igokea2 sa najvecim budzetom u evropi
p

partizan le

pre 10 meseci

Ostoja rekao top 8 budzet ,nema se sta dalje raspravljati
I

Igokea2 ...

pre 10 meseci

Ti si samo mala igokea...
b

bane f

pre 10 meseci

Legendarni trener. Legendarni klub. Legendarni navijaci. Kosarka je Partizan. Partizan je kosarka.
S

Studentski centar

pre 10 meseci

haha... "legendarni" trener koji u zadnje 3 godine koliko je u klubu sa neogranicenim budzetom osvojio jedva samo JEDAN trofej a sve ostalo pogubio,to treba uvek napominjati!
D

DDF

pre 10 meseci

Cska Moskva je imao budzete svake sezone od 30 miliona evra,kada su druge ekipe sa pola ili manje od toga osvajali titutule,opet imaju"svega"2 titule u zadnjih 10 godina...ne igraju novci na terenu nego igraci
A

Arkanzas

pre 10 meseci

Svaka vam čast. Kad bi moja Zvezda bar jednu sezonu u EL igrala ovako, al ne može, mi imamo Čovića.
S

Svaka čast

pre 10 meseci

Ovi sto pricaju o buzdetu nisu bas citavi. Imas najboljeg trenera na svetu i sta? Treba da mu damo budzet kao dziletu 700k? A kad su nam igrali vrabci, salici i djumici niste se bunili sto partizan ne dobije vise para. Tad ste se busali u grudi i pricali kako ste jaki, kad osvojite titulu iz petokoraka onda pricate kako zelite da vam svaka bude takva..svaka vam cast na realnosti
@

@svaka cast

pre 10 meseci

...po vasim komentarima, covek bi rekao da niko nikada sem vrabca, salica i djumica nije igrao za partizan . u svakom komentaru samo o njima pisu, a ko je igrao sa njima. baskonija odustala od trinkijerija jer im je preskup, toliko o tome kada nije bio skup za aba ligu.
P

Pa ako zelis tako

pre 10 meseci

Jan magdevski, cvetkovic, vitkovac, a.stefanivic, lukovic, aranitovic, ratkovica, pot, obrad tomic, strahinja gavrilovic....hoces jos? To sto o njima pisemo znaci da nam prvi padnu na pamet a to sto ti nemas mozak da razmislis ko je igrao u partizanu dokazuje samo koliko ti je ograniceno pamcenje. Pozdrav
B

Branko8

pre 10 meseci

Ma to je samo obraz od starog gvožđa.
В

Вераћи

pre 10 meseci

Немој да бригаш, бригаш, Сашо Пукл се за Партизанове победе стара, док буде Жеље биће и СНС пара.
Г

Групни

pre 10 meseci

још док сам био нежни ФМП, док нисам знао какав је свет, обећана ми је титула, к'о сунце да ми сја ...једном сам к'о звезда грб продала, име сам тада продала,прошло је много дана од тад, због тога плачем и сад ...сад кад сам процвали пупољак ја, дивног сам Пантера упознала ја, пуно кошева примила и у свему томе уживала ... немој да бригаш Живот се стара, док води Жељко биће и трпања ..."
Z

Znalacx

pre 10 meseci

Kad tim bira Zeljko i Savic dobijes ovo, kad Bagzi i Cova onda placas Nejpira 2.1 milke i Yaga 1.7 koji ubace par koseva po mecu
b

bratihopljackao

pre 10 meseci

I kampaca za 3 miliona za 3 meseca xd
L

Luja

pre 10 meseci

Yago plaćen 1.7 milion!!!??? Auuuuu, al se ovde dobro lupa.
P

Popsi

pre 10 meseci

Jel vas nije ni malo sramota?
K

Koga?

pre 10 meseci

5. smo da tabeli, ne 14. Tebe nije sramota?
c

crnazvezda

pre 10 meseci

Ma gde nas je sramota, jedini klub koji prestavlja srbiju u pozitivnom svetlu, a mi ga sistematski unistavamo, ali oni se uvek vrate jos jaci. Ove godine zvezda sve poraze u ligi sampiona, i skoro sve poraze u evro ligi, bruka i sramota. Sta cemo, takvi smo, nikakvi.
m

merllin_pfc

pre 10 meseci

Ne
O

Odg

pre 10 meseci

"32 od 32 " sve je jasno, i mada nam je fudbal dno a na dnu zna se ko. košarka tek sa druge planete je ovaj tim. Neuporediv. Bravo treneru, bravo momci, bravo publika.
Z

Za odg

pre 10 meseci

Kad bi se to tako racunalo,ali ne vredi ne racuna se,cetvrti smo u grupi Ls i to ti je to.Moze cetvrti u nekoj grupi da bude bolji od svih ostalih,zavisi od grupe.
d

dere

pre 10 meseci

Kruže priče kako partizan ima para, bože me sačuvaj uz odmahivanje ruke konstatuje žoc posle poraza od Milana
1

124567

pre 10 meseci

Panter košta blizu 3m po sezoni sa porezom. Mirotiću nuđeno neto 3.6. Kakav aparthejd nad institucijom
N

Nekaaaaa

pre 10 meseci

Panteru dati 8m ako treba, bar ne ladi 🥚 po Bg kao Shaban koji prima malo manje od Pantera
a

asi

pre 10 meseci

Ne znam koliko Panter ima platu ali znam da nemaš pojma kako funkcioniše porez u Srbiji. Kod nas porez nije velika stavka za klubove.
h

humaka pfc_pfc

pre 10 meseci

Imate veci budzet od nas ove god, a i prosle gluperdo.. Zato bolje cuti.. Mi smo svaki evro opravdali prosle god, a i ove, i prestavljamo Srbiju u najboljem smislu.. Cela Evropa prica o nama, dolaze turisti da bi gledali Partizan.. Vi ne bi trebalo da imate budzet ni 5m, jer je i to bacanje para.. Deset god imate budzet minimum 10 m, i brukate Srbiju svake god.. Ko je vama dao ove god ovoliki budzet, po cemu ste zasluzili.. Prosle god se unosi kod vas 5m evra za Kampaca i Vildozu, zato se pokri usima, i svi vi koji pominjete budzet ovde..
t

toliko

pre 10 meseci

Panter po Eurohoopsu ima oko 2,5 miliona, a Nejpir 2 miliona. Samo, pogledaj razliku u njihovom doprinosu ekipama. Ako nešto već plaćamo, mi plaćamo kvalitet. To što vi radite je razbacivanje :)
i

idio

pre 10 meseci

Za humsky,kako dolaze turisti,kad ste sve karte prodali,da gledaju na Tv?
I

Igokea2

pre 10 meseci

ne sme da stane
Z

Znas sta ti je ciniti

pre 10 meseci

U nedelju na glasanje pa nemoj zaokruzivati onaj broj sa Bajkove torte pa kada vidite jednog coveka u lozi na fudbalu vi mu pokazite zvizdanjem I prozivanjem sta misliti o njemu ili ipak cutimo
@

@znas sta ti je ciniti

pre 10 meseci

...mislis na onog sto mu je ostoja jedan od najblizih saradnika? kome vi pricate, nemate nikoga u klubu a da nije na funkciji u stranci, pa se finansirate privatnim novcem direktora drzavnih preduzeca. ali bitno da vas drzava ne finansira i ne moras da glasas u nedelju za istog ako hoces da budzet ostane isti.
K

Krivs

pre 10 meseci

Da li je Želimir kriv za ispadanje Partizana od Reala ?
D

Da li je

pre 10 meseci

Covke kriv sto zvezda za 10 godina ima 1 top 8?
k

kursula

pre 10 meseci

e gde bi bila sreca vasa da ste vi izgubili od reala.... moze zelimir da gibi svake godine, ne se zameramo
7

777

pre 10 meseci

Medju osam najskupljih u evropi, rekao ostoja
x

x

pre 10 meseci

budžet 20m na sudije otišlo bar 2m
G

Goss

pre 10 meseci

Ti to iz vašeg iskustva
v

vako

pre 10 meseci

Kako je Žoc krenuo uskoro budžet 30 miliona
p

popj

pre 10 meseci

Kaže Ostoja budžet 20 miliona, a u komentarima svađa kako laže nemoguće da je toliki
q

qw

pre 10 meseci

a gde je nastavak koliko je od tih 20 miliona otislo na dugove?
8

8

pre 10 meseci

Hoće li već neko da objasi kako su non stop sudije nsklonjene partizanima i kako to da Boltaizer, Radović, Nedović, Pukl i Javor samo kruže i otimaju
J

Jedno ime

pre 10 meseci

Mi imamo naseg boga to je Dejan Bodiroga dao nam je laksu grupu I da budemo vise puta domacini nego da gostujemo ako ce ti sada biti lakse
P

Pa vama

pre 10 meseci

Ni sudije ne bi pomogle. Za vas i da navlace opet ne bi nista uradili jer je ekipa velika kanta
m

merllin_pfc

pre 10 meseci

Evo ja cu ti objasniti ako budes mogao da svatis. Partizan je najgledaniji tim eurolige sa prodanih 16.500 sezonskih. Izuzimajuci F4 posto je najgledaniji kso sto treba a Partizan nije bio ucesnik , Partizan je najgledaniji tim sa 350 mil gledalaca na tv. Ima najboljeg trenera u Euroleague samo je Real Madrid uspijesni od njega. Partizan je osvajac Euroleague. Visestruki osvajac Kupa Radivoja Koraca. Visegodisnji ucesnik F4. Kako onda ocekujes da imamo isti kriterijum kao recimo Zvezda , Alba , Lion ....
A

Ahha

pre 10 meseci

Kk Drzavni Pojekat od 20 meleona.
c

cule87

pre 10 meseci

Pa to je prirodno da država pomaže klub sa najvećom tradicijom. Neće valjda da daje privatnom klubu Nebojše Čovića, bivšem KK FMP iz Železnika, sa promenjenim imenom...
A

Ahha

pre 10 meseci

Klub sa tradicijom hahahaha,tradicija pocela od 80-ih godina proslog veka,pre toga nije vas nigde bilo,trebali ste i drugu ligu da igrate,30 godina cekali na titulu,vise od 55 godina bili iza Zvezde po broju trofeja,napravili fuziju sa Igokeom,pre toga prodali grb Cepteru za kintu,sami sebe prozvali institucijo i Evropskim Bostonsima sami napravili laznu pricu da su neki bitan klub u Evropi,jadni ste.
A

Ahha

pre 10 meseci

Klub sa tradicijom hahahaha,tradicija pocela od 80-ih godina proslog veka,pre toga nije vas nigde bilo,trebali ste i drugu ligu da igrate,30 godina cekali na titulu,vise od 55 godina bili iza Zvezde po broju trofeja,napravili fuziju sa Igokeom,pre toga prodali grb Cepteru za kintu,sami sebe prozvali institucijo i Evropskim Bostonsima sami napravili laznu pricu da su neki bitan klub u Evropi,jadni ste.
A

Ahha

pre 10 meseci

Klub sa tradicijom hahahaha,tradicija pocela od 80-ih godina proslog veka,pre toga nije vas nigde bilo,trebali ste i drugu ligu da igrate,30 godina cekali na titulu,vise od 55 godina bili iza Zvezde po broju trofeja,napravili fuziju sa Igokeom,pre toga prodali grb Cepteru za kintu,sami sebe prozvali institucijo i Evropskim Bostonsima sami napravili laznu pricu da su neki bitan klub u Evropi,jadni ste.
A

Ahha

pre 10 meseci

Klub sa tradicijom hahahaha,tradicija pocela od 80-ih godina proslog veka,pre toga nije vas nigde bilo,trebali ste i drugu ligu da igrate,30 godina cekali na titulu,vise od 55 godina bili iza Zvezde po broju trofeja,napravili fuziju sa Igokeom,pre toga prodali grb Cepteru za kintu,sami sebe prozvali institucijo i Evropskim Bostonsima sami napravili laznu pricu da su neki bitan klub u Evropi,jadni ste.
O

Ostoja Igokea2 sns

pre 10 meseci

Top 8 budzet
N

Nebojša Covic Fmp

pre 10 meseci

Ugasila si me...kao zadnju cigaretu..zgazila si me...kao da sam list na vetru.....
A

Aqa

pre 10 meseci

PI DŽEJ fenomenalan igrač, pregled igre, asistira, odličan sa poludistance, moze i trojku da pogodi, pun pogodak.
0

0777

pre 10 meseci

POSLE IZBORA ZAVRCU SE SLAVINE. USKORO OPSIRNIJE
B

Bru

pre 10 meseci

Sta se deres??
g

gostinjo

pre 10 meseci

Klub za koji navijas im je poklonio bodove u Euroligi. Isto ce im pokloniti bod FK za koji navijas. Nemoj da se trosis za cirkus koji vlada u Srbiji. Sve je dogovoreno. Od neke utakmice beogradske zone do izbora. Mada se nadam da ce manijak pasti u nedelju.
K

Kezman 14

pre 10 meseci

@0777 ti si bot sto se javljas na svaku partizanu vest ljubomoran doveli ste 10 igraca pa vam nisu zavrnuli slavinu i pre izbora i posle izbora nece Partizan propast to mozes da sanjas.