Zek Ledej (©KK Olimpija Milano)
Zek Ledej (©KK Olimpija Milano)

Ledej je glavni "maneken" u gradu

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.10.24. | 22:23

Bivši igrač Partizan Mozzart Beta sakupio 15 poena i šest skokova u pobedi Olimpije iz Milana nad Sasarijem sa 100:75

Do prošle sezone je svojim partijama donosio radost navijačima Partizana, ali sada se njegovim košarkaškim bravurama raduju stanovnici Milana. Bivši krilni centar crno-belih, Zek Ledej je vodio Olimpiju do slavlja nad Sasarijem (100:75) pošto je sa 15 poena i šest skokova bio najučinkovitiji igrač u redovima "manekena".

Nakon poraza od Trsta na startu italijanskog šampionata, a i posle neslavngo starta evroligaške kampanje protiv Monaka, bilo je bitno da ekipa Etorea Mesine večeras upiše pobedu. I jeste, najviše zahvaljujući nekadašnjem ljubimcu partizanove publike, kome je prvi pomagač bio Nikola Mirotić koji je ubacio isti broj poena, ali uz samo dva skoka pride. Diego Flakadori je upisao 13, a Stefano Tonut 12 poena, dok je najzapaženiji u Sasariju bio Brajan Fobs sa 24 poena.

Izabrane vesti

Uverljiv je bio i Virtus iz Bolonje koji je pobedio Pistoju sa 84:68. Ajzea Kordinije je nastavio sa odličnom formom pošto je uknjižio 16 poena i osam skokova. Marko Belineli je imao 12 poena, kao i Rejdžon Taker. U Pistoji je sjajan bio Majkl Forest sa 16 poena i sedam asistencija.


tagovi

Zek LedejOlimpija MilanoVirtus Bolonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara