Marko Gudurić (©MN Press)
Marko Gudurić (©MN Press)

Marjanović i Gudurić po šest poena u novoj pobedi Fenera

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.10.24. | 21:59

Kanarinci savladali Bujukmekče sa 97:85. Slavio i Anadolu Efes

Nije bilo problema za Fenerbahče i Anadolu Efes u domaćem prvenstvu. Oba istanbulska velikana su bez većih problema savladali svoje rivale u ovonedeljnim kolima. Kanarinci su sa 97:85 bili bolji od Bujukmekčea uz šest poena koji su stigli iz ruku Bobana Marjanovića i Marka Gudurića, dok su Pivari deklasirali novajliju Jalovaspor sa 100:59.

Gudurić je pride dodao jedan skok i pet asistencija, dok je Bobi uz tri skoka imao i jedno dodavanje. Ipak, MVP meča je bio njegov kolega na centarskoj poziciji, Šertač Šanli koji je uz 21 poen imao i šest uhvaćenih lopti. Kapiten Melih Mahmutoglu koji će prevashodno da igra utakmice i domaćem takmičenju je upisao 20 poena, a Arturs Žagars jedan manje.

Izabrane vesti

Kod gostiju se istakao Džermejn Lav sa 24 poena, četiri skoka i pet asistencija, a zapažen je bio i Holanđanin Janik Franke (18p., 6sk.).

Efes je sa druge strane posalo završio za deset minuta. Upečatljiv nastup je imao Stenli Džonson sa 16 poena i pet skokova, dok su 14 delo Doguš Ozdemiroglu. Kod protivnika je najbolji bio Trevis Mekoniko sa 13 poena.



tagovi

KK Bajern MinhenKK Alba

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara