©Reuters
©Reuters

Veliki peh za Parižane, Di Marija propušta meč sa Barselonom

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.02.21. | 15:43

Sveci oslabljeni u prvom meču osmine finala Lige šampiona

Veliki peh za Pari Sen Žermen i trenera Svetaca Maurisija Poketina. Anhel di Marija će propustiti prvi meč osmine finala Lige šampiona sa Barselonom na Nou Kampu 16. februara, pošto je doživeo neugodnu povredu u derbiju sa Olimpikom iz Marselja prošlog vikenda.

Di Marija se povredio još u 11. minutu meča na Velodromu, nekoliko minuta nakon asistencije za gol Kilijana Mbapea. Argentinac se požalio na bol u mišiću, zbog čega ga sada očekuje kraća pauza, ali definiutivno neće biti spreman za okršaj koji je na programu za tačno sedam dana.

Izabrane vesti

Izostanak jednog od svojih najboljih igrača potvrdio je i sam Poketino.

"Di Marija definitivno neće igrati. Videćemo za nedelju dana kakva je situacija sa njegovom povredom. Činjenica da njega neće biti u timu, neće nas primorati da spustimo glavu, pronaći ćemo najbolje rešenje za ekipu", rekao je trener Svetaca.

Probleme za Parižane još uvek stvara i povreda Marka Veratija, koji je i dalje van konkurencije zbog povrede, a neugodan udarac dobio je Mauro Ikardi. Ipak, argentinskog stručnjaka ohrabruje vest da će se od četvrtka na treninge vratiti odlični čuvar mreže Kejlor Navas.

Di Marija je izuzetno važan igrač za PSŽ ove sezone. Postigao je pet golova i zabeležio 12 asistencija na 25 nastupa u svim takmičenjima, a sama njegova pojava na terenu dodatno donosi samopouzdanje čitavoj ekipi.


tagovi

Anhel Di MarijaMaurisio Poketino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara