Matijas Lesor (Starsport)
Matijas Lesor (Starsport)

Lesorovo novo oružje: Šutiraću trojke

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.10.24. | 14:06

Zamislite da bivši centar Partizana Mozzart Bet na svoju igru doda i šut za tri poena

Matijas Lesor šutira trojke? I to ćemo izgleda uskoro videti, pošto nas je Francuz obavestio da je šut za tri poena nešto na čemu radi i da je to novo oružje u njegovom arsenalu.

Francuski centar trenutno je jedan od najboljih igrača na poziciji pet u Evropi, što je odmah i pokazao na startu Evrolige u kojoj je njegov Panatinaikos pobedio Albu u Berlinu rezultatom 87:77.

Izabrane vesti

Dominirao je protiv centarske linije Albe, pošto je imao 14 poena i osam skokova, a samo je Kendrik Nan bio efikasniji od njega sa dva poena više.

Posle utakmice sa Albom, Matijas Lesor je rekao za grčki portal SDNA da će svojoj igri dodati šut za tri poena, što bi za protivničke ekipe bilo i više nego kobno jer bi Francuz bio trostruka pretnja po taj tim, s obzirom da bi čitava defanzivna šema morala da se menja zbog njegove mogućnosti da pogodi sa distance.

"Hoću da šutiram za tri poena, hoću da radim na tome i to i vežbam. Hoću da igram kako košarka treba da se igra. Neću juriti šuteve za tri poena, ali šutiraću", rekao je Lesor.


Do ovog pitanja je došlo jer je Lesor šutnuo protiv Albe dve trojke, ali je promašio obe, pa je sve ljubitelje igre pod obručima zanimalo da li će i dalje šutirati trojke.

Kako stvari stoje, Francuz će imati svoje šuteve za tri poena ove sezone i ako namesti ruku, biće neprijatno za sve protivnike.


tagovi

Matijas LesorKK Panatinaikos

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara