Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Ne naročito uspešno

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.06.24. | 08:05

Pročitajte ko vam je doneo novac 28. juna, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

AL AHLI K. – FARKO (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 2:1

Privodi se polako kraj sezone u egipatskog Premijer ligi gde je šampion – Piramids već poznat. Ali tu je drugoplasirani Al Ahli koji želi da sačuva mesto na tabeli koje poslednje vodi u CAF Ligu šampiona.

DERI S. – DROGEDA (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 5:1

Kec kao od šale i to sve začinjeno petardom u golu gostiju. Upravo zato se Deri bori za titulu, a Drogeda da preživi i ovu sezonu u elitnoj irskoj Premijer diviziji.

BRAN – STROMSGODSET (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 0:0

Prazne puške na Bran stadionu u Bergenu na meču 12. kola norveške Elitenserije. Nažalost, mnogi tiketi su danas u Mozzartu osvanuli sa ovim tipom na sebi.

SMOUHA – PIRAMIDS (tip 1, kvota 1,53) – rezultat 1:1

Piramide su već obezbedile titulu u Egiptu tako daje ovo bio trik-tip, da se tako izrazimo. Motiva nemaju više da se bore, tako da su timovi u takvim situacijama nezgodni za klađenje. Što se da videti iz ovog primera.

SARPSBORG 08 – BODO (tip 2, kvota 1,63) – rezultat 1:2

Iako je Bodo prvi na tabeli Norveške 1, a Sarpsborg 08 pri samom dnu, pobeda favorizovanog gosta je došla tek nakon preokreta i to autogolom Učene u 92. minutu. Kako je samo obradovao veliki broj Mozzart igrača koji su odabrali ovaj tip, a ima ih o-ho-ho.

KORK SITI – BREJ (tip 1, kvota 1,53) – rezultat 1:0

Kako sada stvari stoje Kork će se odmah po ispadanju vratiti u irsku Premier diviziju. Za sada je ubedljivo prvi sa čak 11 poena prednosti nad najbližim pratiocem, UCD-om tako da svaki drugi scenario teško da na kraju može proći.

PRECRTANO

SLIGO – ŠAMROK (tip 2, kvota 1,48) – rezultat 2:0

Jedan tip na goste u irskoj Premijer diviziji je prošao, ali je zato drugi pukao ka pravi kladilački balon. Jednostavno, Šamrok nije bio sposoban danas za više od jedne velike 0.

BRAGE – JEFLE (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 2:2

Posle Norvežana, Finaca, Iraca, evo i Šveđana na našem Top 10 današnjem kladilačkom meniju u Mozzartu. I nažalost, još jedan nerešeni par.

AC OULU – KUPS (tip 2, kvota 2,00) – rezultat 1:0

Države sa severa Starog kontinenta usled pauze na Euru održavaju fudbalsku vatru što na terenima, što na tiketima. Jedna od liga koja se ovih dana najviše igra u Mozzartu je i Finska 1, popularna Veikousliga.

LESOTO – SEJŠELI (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 1:1

Danas su na programu bila dva susreta COSAFA kupa, takmičenje fudbalskihbn reprezentacija iz južnog dela Crnog kontinenta, i oba su završena bez pobednika.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara