OFK Beograd sve jači: Paločević blizu, Gobeljić do puta u Moskvu

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.07.24. | 12:00

Radno je ovih dana na Staroj Karaburmi

Radno je ovih dana na Staroj Karaburmi. Pokušava sportski sektor OFK Beograda da u dobroj meri kompletira tim za narednu sezonu u Mozzart Bet Superligi do odlaska na turnir u Moskvu, gde će plavo-beli odmeriti snage sa CSKA, Dinamom i Himkijem.

Danas će ugovor sa klubom sa Stare Karaburme, kao što ste imali prilike da pročitate, potpisati Miljan Momčilovič. Ali nije to jedina novost iz tabora Romantičara.

Izabrane vesti

Prema saznanjima Mozzart Sporta OFK Beograd je u ozbiljnim pregovorima sa detetom kluba i dugogodišnjim internacionalcem Aleksandrom Paločevićem. Poslednje tri godine levonogi vezista je imao solidnu rolu u južnokorejskom Seulu. Najbolje partije u Srbiji Aleksandar Paločević je pružao u dresu Vojvodine.

Dve sezone u dresu kluba sa Karađorđa bila su dovoljna da obezbedi transfer u portugalsku Aruku. Kasnije je branio bolje Nacionala. Posle toga se preselio na Daleki Istok. U K Ligi afrimisao se u dresu Pohang Stilersa, da bi na kraju karijeru gradio u Seulu.

Momak iz Gnjilana, upotrebljiv na poziciji ofanzivnog veznog, prošao je gotovo kompletan omladinski staž u OFK Beogradu. Tri sezone je sa uspehom igrao za Romantičare u elitnom rangu, odnosno od 2012. do 2015. godine.

Nisu pregovori sa Paločevićem jedina novost sa Stare Karaburme. Finišira se transfer Marka Gobeljića. Prema dostupnim informacijama nekadašnji univerzalac Crvene zvezde trebalo bi da do puta u Moskvu zvanično pojača redove Romantičara. Dolazak Nemanje Milunovića je na dugačkoj grani.



tagovi

Aleksandar Paločević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara