Komentari na vest

Dakuovo pokajanje posle skandaloznog skandiranja: Šokiran sam jer su me savladale emocije

S

Skid81

pre 1 dan

Pazi ovo: " Nisam hteo da podstaknem talas u medijima? " - A sta si ocekivao ? Dalje: " Savladale su me emocije " !!?!?!!? Covece, njega savladale EMOCIJE tako da je pustio onu iskonsku emociju iz sebe i sporstsko takmicenje iskoristio da vredja druge narode! Eto, takva je u njemu emocija. Boli njega dupe za sve koga je uvredio, to se tako lako vidi iz njegove izjave. Njega boli to sto ce mu se to odraziti na karijeru i sto je sebe stavio na mapu srama svetskog fudbala, eto to je njemu problem, ako uopste i ima srama.
Д

Доколенко

pre 2 dana

Не прихватамо извињење!И шта ћемо сад?
Z

Zrenjanin

pre 2 dana

Sad viči na autobuskoj-semenke kikiriki, baloni kurtoni.😅
к

кикоман

pre 2 dana

на колико су му дали забрану показивања орла?
M

Mongrili siptarii

pre 2 dana

Nista neocekivano. Nisto novo. Ako nam se ikada ukaze prilika zavrsiti ono sto je trebalo nakon 1918.
D

Delija NBGD

pre 2 dana

Ti si decko debil.
M

Ma da bre to

pre 2 dana

Ti si burazeru kolateralna steta, mada daleko od toga da si cvecka. Ovo je u fazonu, evo malo i srbima da ispunimo zelju, kakvu-takvu. Da ima neke pravde, kao sto je nema, vas bi izbacili sa takmicenja. Kao sto su nas unakazili zbog vaseg drona, ali ipak je pravda stigla pa ste ga popapili u tirani.
N

No.1

pre 2 dana

Pa sad neka prodaje bakljave i ljimunada.
G

Gostarevic

pre 2 dana

Toliko je šokiran da ne može da izgovori reči država koje je uvredio. U moru isforsiranih i lažnih izvinjenja, ovo je najveće. Mnogo je očigledno je da mu je žao što se našao među tolikim osudama i kaznama, a ne što je uradio to što je uradio.