Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Beitar pokvario idealan dan

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.12.20. | 07:31

Pogledajte ko vam je doneo novac 24. decembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli juče.

ZAOKRUŽENO

SIVAS - GENČLER (tip 1, kvota 1,87) - rezultat 3:1

Gradel je pogotkom u samom smiraju prvog dela susreta umnogome pomogao svom timu da slomni ovog nezgodnog rivala. U nastavku susreta dominacija domaćina je održana bez problema.

ANKARAGUČU - BEŠIKTAŠ (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 0:1

Klub koji trenutno zauzima četvrtu poziciju na tabeli upisao je minimalni trijumf, a strelac gola bio je Domagoj Vida. Hrvatski defanzivac je bio najviši pred golom Ankaragučua i slobodan udarac sa ivice peterca pretočio je u gol za nova tri boda na kontu istanbulskog tima.

Opširnije OVDE

KAJSERI - KONJA (tip 2, kvota 2,70) - rezultat 1:2

Dva vezana poraza posle vrlo dobrog početka sezone, udaljila su Konju od vrha tabele, a prilika da se vrate na pobedničku trasu ukazala im se na gostovanju Kajzeriju. I oni su je, uz malo problema i pogotkom Marka Jevtovića tek u 98. minutu, prigrlili.

Opširnije OVDE

VADI DEGLA - SMUHA (tip 2-3, kvota 1,95) - rezultat 1:2

Jedan od tipova na koje smo vam danas skrenuli pažnju. Jeste bilo malo nategnuto, i kod tipovanja, ali i na samom meču u Egiptu gde je pobednik rešen tek u 81. minutu, no najvažnije je da je prošlo. Zajedno sa lepom kvotom 1,95.

MAKABI T. A - KIRJAT ŠMONA (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 1:0

Minimalnim trijumfom klub iz tel Aviva je upisao 14. uzastopnu pobedu protiv istog rivala, a Kirjat Šmona je poslednji put slavila 24. novembra 2014. godine otkad su ovi klubovi odigrali još 21 meč.

Opširnije OVDE

REAL S. K. - ROJAL PARI (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 2:4

Gradski derbi Santa Kruz de la Sijere u bolivijskoj Primeri rešen je u periodu između 42. i 49. minutu tokom kojeg su gosti postigli sva četiri pogotka, te sada zauzimaju drugu poziciju, ali sa utakmicom više od glavnih rivala u vrhu tabele.

HAPOEL J. - IGOKEA (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 84:68

Igrala se danas košarkaška Liga šamiona i mnnogi od vas su očekivalo osvetu Izraelaca za nedavan poraz od rivala iz Aleksandrovca. Tip je došao i to lagano, pa i kvota 1,35 na pobedu domaćina.

PRECRTANO

HAPOEL K. S. - BEITAR J. (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 1:1

Iako je ovo veče bilo sa kladilačke strane gledišta poprilično prazno, što se i dalo očekivati s obzirom da veliki deo sveta dočekuje Božić, malo ko je verovao da će praktično sve proći. Nažalost ne i ovaj tip.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara