Dvejn Vašington (© Star sport)
Dvejn Vašington (© Star sport)

Partizan Mozzart Bet razmatra opcije za Vašingtona: Na stolu ozbiljne pare iz Njujorka

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.10.24. | 20:21

Sve bi se završilo novim ugovorom za Dvejna Vašingtona u Partizanu

Partizan Mozzart Bet trenutno je pred čudnom sutuacijom kada je u pitanju ugovor Dvejna Vašingtona. Bek u ekipi Željka Obradovića je potpuno neočekivano umešan u veliki trejd Njujork Niksa i Minesota gde je glavni deo slagalice Karl Entoni Tauns, ali da bi se sve posložilo potreban je i Vašington. U svemu tome klub iz Humske bi mogao ozbiljno da profitira bez da da suštinski mrdne prstom.

Naime, prema poslednjim saznanjima Mozzart Sporta, u Humskoj ozbiljno razmatraju da puste Vašingtona u Nujork Nikse koji bi platili ozbiljnu cifru kako bi otkupili ugovor. Pominje se cifra od čak milion dolara, ali čitav transfer bi suštinski bio samo papirološki. Vašington je potrebam Niksima kako bi se sve potrebne brojke plata u seleri kepu posložile jer tako nalažu pravila NBA lige. S obzirom da je Vašington prošle sezone već potpisivao dvosmerne ugovore sa Niksima, isprofilisao se kao idelan kandidat za ovaj posao. Sve bi se završilo tako što bi Niksi onda prosledili Vašingtona u Šarlot Hornetse koji su takođe potrebni da bi se prelazak Taunsa iz Minesote u Njujork realizovao. Hornetsi bi zatim optustili Vašingtona, a on bi na kraju svega samo potpisao novi ugovor sa Partizanom.

Izabrane vesti

Međutim, sada je pitanje da li će sve proći tako glatko i bez štucanja.

Partizan bi svakako neko vreme ostao bez Vašingtona, pitanje je da li bi i koliko utakmicao propustio u čitavom ovom procesu. Što je verovatno i glavna stavka koja se trenutno razmatra u Partizanu.

Ipak, ovo bi mogao da bude "posao godine" kako za Partizan Mozzart BEt, tako i za Vašingtona. Svi bi dobili potpuno neočekivano ozbiljne pare na svojim bankovnim računima.

Naredni dani će doneti odgovore na sva ova pitanja.

Zanimljivo, sam Vašington nije hteo da komentariše ove navode kada ga je naš dopisnik upitao oko čitave zavrzlame posle meča sa Spartakom u Subotici.

Crno-beli u sredu popodne putuju za Vitoriju na meč 1. kola Evrolige protiv Baskonije, a ako kojim slučajem Vašington ne bude među putnicima za Španiju to će biti jasan znak da je krenuo put Njujorka, barem na papiru.



tagovi

Dvejn VašingtonNjujork NiksKK Partizan

Obaveštavaj me

NBA
Evroliga
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara