Ilustracija, Reuters
Ilustracija, Reuters

REZZIME DANA (subota): Liverpul i Bajern ne greše

Vreme čitanja: 4min | sub. 24.10.20. | 23:37

Pogledajte ko vam je 24. oktobra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

LIVERPUL - ŠEFILD JUNAJTED (tip 1, kvota 1,30) - 2:1

Prošle sedmice VAR je bukvalno oteo trijumf Liverpulu protiv Evertona. Ova večeri video tehnologija je radila protiv Liverpula, ali šampion je imao dovoljno znanja i umešnosti da preskoči sve prepreke. Da nije verovatno bi Jirgenu Klopu išla para na uči, kao i milionima navijača šampiona Engleske širom sveta. Liverpul je slavio protiv Šefilda sa 2:1 ,mada je tri puta zatresao mrežu rivala, a primio gol iz vrlo diskutabilnog penala. Tačnije, prekšraja načinjenog izvan 16 metara.

Opširnije OVDE.

BAJERN - AJNTRAHT (tip 1, kvota 1,18) - 5:0

Jednom danš Bajernu pet komada i ondaš patiš dugo, dugo. Možda i godinama... Takva sudbina očito će zadesiti Ajntraht iz Frankfurta koji će zauvek biti ponosan na onih 5:1 iz novembra prošle godine (dok je još na klupi Bavaraca sedeo Niko Kovač), međutim sada sledi serija Bajerna i osveta što će da potraje. Već u narednom susretu, posle tih 5:1 u Frankfurtu, večiti šampion Nemačke uzvratio je skoro istom merom - 5:2. Onda je isterao Ajntraht iz DFB kupa, a ni danas nije imao milosti - 5:0.

Opširnije OVDE.

RB LAJPCIG - HERTA (tip 1, kvota 1,50) - 2:1

RB Lajpcig zadržao je prvo mesto pošto je uz dosta muke uspeo da slomi otpor Herte - 2:1. Međutim veliko je pitanje da li bi Bikovi uspeli da preokrenu rezultat (Herta vodila od 9. minuta) da Dejovasio Zefujk početkom drugog dela nije u razmaku od tri minuta dobio dva žuta kartona. Da sve bude gore po Bruna Labadiju u pitanju je momak kog samo što je bio poslao na teren.

Opširnije OVDE.

LACIO - BOLONJA (tip 1, kvota 1,65) - 2:1

Protiv Dortmunda u Ligi šampiona bila je pesma za navijače (3:1), večeras sa Bolonjom (2:0) dosta problema, ali ipak još jedan trijumf Lacija, drugi od starta sezone u Seriji A. Uobičajeno je da se ekipe posle evropskih izazova teže regenerišu, video je svoju i šansu svojih momaka baš u tome Siniša Mihajlović, ali Rimljani su uspeli da zbiju redove i u drugom poluvremenu slome otpor gostiju.

Opširnije OVDE.

ATLETIKO MADRID - BETIS (tip 1, kvota 1,75) - 2:0

Bolnih 0:4 u Minhenu, ali i tri boda u sedmom kolu Primere da popravi atmosferu u svlačionici Atletika pred megdan sa Salcburgom, jednom od ključnih u borbi za nokaut fazu Lige šampiona. Zaslužena, jer Betis je mogao samo da bude dostojan rival Jorgandžijama, ali ga je Markos Ljorente uhvatio na prepad i pogotkom posle samo 19 sekundi igre u drugom poluvremenu doneo Madriđanima 2:0.

Opširnije OVDE.

DORTMUND - ŠALKE (tip 1, kvota 1,23) - 3:0

Gadna je i tužna sudbina Šalkea kad posle najboljeg izdanja u sezoni mora da kao pristojan poraz prihvati ubedljivih 0:3 u velikom derbiju Rura. Dobro je Manuel Baum posložio odbrmbene redove, čitavih 45 minuta teška Dortmundova artiljerija nikako nije uspevala da dobaci do Frederika Renoua, ali onda u nastavku kraljevsko plavi su se nekako vratili u onaj svoj gubitnički mod i posle prvog primljenog pogotka dozvolili da ih veliki rival pregazi.

Opširnije OVDE.

PORTO - ŽIL VISENTE (tip 1, kvota 1,28) - 1:0

Mučio se Sporting, mučio se Porto, ali oba portugalska velikan ostvarila su pobede večeras. Zmajevi su čak možda išli i težim putem. Jeste tim iz Lisabona do "trojke" protiv Santa Klare došao devet minuta pre kraja, međutim momci sa Dragaa morali su u sudaru sa Žil Visenteom svim silama da brane prednost stečenu u prvom delu utakmice, pošto su poslednjih 15 minuta igrali sa čovekom manje.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO
ATALANTA - SAMPDORIJA
(tip 1, kvota 1,50) - 1:3

Od sjaja do očaja i ukrug. Atalanta ne zna za sredinu, pa je je samo nekoliko dana nakon što je deklasirala Midtjiland sa 4:0 u Ligi šampiona, a nedelju posle debakla u sudaru sa Napolijem (1:4) još jednom pokazala mračnu stranu. Sampdorija je pokvarila povratak Josipa Iličića u Bergamo posle više od tri meseca pošto je Fabio Kvaljarela, tri meseca pre 38. rođendana, izveo potez koji ne bi mogle ni dvostruko mlađe kolege i utabao gostima put do pobede od 3:1.

Opširnije OVDE.

SEVILJA - EIBAR (tip 1, kvota 1,53) - 0:1

Odlično je odigrala Sevilja na gostovanju Čelsiju u prvom meču Lige šampiona (0:0), ali daleko od toga dda je situacija u Andaluziji idealna. Sevilja je početkom oktobra „uletala“ u ofanzivni kanal, iz kojeg nije našla izlaz ni u današnjem okršaju protiv Eibara. Tim našeg reprezentativca Marka Dmitrovića odneo je ceo plen sa Sančez Pisuhanu, ostavivši Sevilju u mraku statističkih podataka.

Opširnije OVDE.

LEVEN - KLUB BRIŽ (tip 2, kvota 1,50) - 2:1

Da se ovaj meč neće završiti dobro po Klub Briž mogli smo da vidimo već u 21. minutu kada je Leven postigao gol iz penala. Na isti način je Klub Briž odgovorio golom u 45. minutu, dok je Leven uspeo u 57. minutu da podigne rezultat na 2:1 i tako je Leven stigao do trijumfa na ovoj utakmici.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara