REZZIME DANA (petak): Tunišani neprijatno iznenadili

Vreme čitanja: 3min | pet. 11.10.24. | 23:22

Pogledajte ko vam je 11. oktobra doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

TURSKA - CRNA GORA (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 1:0

Mnogo su morali Turci da se potrude ne bi li slomili otpor čvrstih Crnogoraca. Radost domaćoj selekciji i njenim navijačima pružio je Irfan Kaveči koji je pogodio gol Igora Nikića 20 minuta pre kraja susreta.

BIH - NEMAČKA (tip 2, kvota 1,25) - rezultat 1:2

Povreda Niklasa Filkruga se nije osetila u reprezentaciji Nemačke, pošto je svojih pet minuta maksimalno iskoristio Deniz Undav. Sjajni napadač Štutgarta na dve uzastopne utakmice Pancera upisao je tri gola i asistenciju. Večeras je kao dvostruki strelac bio najzaslužniji za slavlje selekcije Julijana Nagelsmana u Zenici protiv Bosne i Hercegovine, pa Nemci nakon tri odigrana kola u A Ligi nacija drže prvo mesto grupe 3 sa sedam bodova - 2:1 (2:0).

Opširnije OVDE.

EGIPAT - MAURITANIJA (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 2:0

Odlolevala je Mauritanija u Kairu 69. minuta, a onda su Trezege i Salah u desetak minuta zatvorili utakmicu i rešili pitanje pobednika. Nije postojala nikakva bojazan od povratka gostiju koji su duel završili sa svega jednim udarcem u okvir gola.

NIGERIJA - LIBIJA (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 1:0

Nije vam bilo prijatno jer Nigerija gotovo do kraja meča nije uspevala na materijalizuje značajnu terensku inicijativu, agresivniju i konkretniju igru i sijaset stvorenih šansi. Na kraju tunela ipak se ukazalo svetlo. Dele Baširu je bacio Libiju na kolena u 87. minutu.

ČEŠKA - ALBANIJA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:0

Dva gola Tomaša Čorija u dva poluvremena je bilo dovoljno da reprezentacija Češke upiše siguran trijumf nad Albanijom. Napadač Slavije iz Praga je bio precizan u 3. i 63. minuta čime je slomio otpor izabranika brazilskog stručnjaka Silvinja.

SENEGAL - MALAVI (tip 1, kvota 1,17) - rezultat 4:0

Razlika u kvalitetu je bio očit i pre početka meča, a samo je potvrđen u 90 minuta igre. Senegalci su na vreme poveli i na vreme završili posao.

O. SLONOVAČE - SIJERA LEONE (tip 1, kvota 1,12) - rezultat 4:1

Ni trunku nade nije dala Obala Slonovače protivniku. Otpratili su Sijera Leone sa četiri komada u mreži, a posebno inspirisan je bio Frenk Kesi, autor dva gola.

ANGOLA - NIGER (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:0

Angola je iskoristila terensku inicijativu tek u drugom poluvremenu i golovima Mabululua i Zvezdinog Milsona stigla do tri boda.

PRECRTANO

MAĐARSKA - HOLANDIJA (tip 2, kvota 1,67) - rezultat 1:1

Jeste dobila ’petardu’ od Nemačke u Dizeldorfu na startu grupne faze, ali to nikako ne znači da Mađarskoj nije mesto u elitnoj diviziji Lige nacija. I to je večeras još jednom demonstrirala.

Izabranici Marka Rosija su u Budimpešti bili nadomak velike pobede, prve protiv Holandije posle okruglo 40 godina, samo da bi im je Denzel Damfirs sedam minuta pre kraja izbio iz ruke – 1:1 (1:0).

Opširnije OVDE.

TUNIS - KOMORI (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 0:1

Ko god kaže da je ovako nešto očekivao, mora da izmišlja. Jeste afrički fudbal plodno tlo za ovakve i slične senzacije, međutim da Komori pobede Tunis pa to još u gostima, nismo videli dosada. Sve je bilo na strani Tunižana - i posed i šutevi i inicijativa, ali ne i broj golova.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara