Tomas Tuhel (Reuters)
Tomas Tuhel (Reuters)

Tomas Tuhel na dve stolice: Pregovara sa Engleskom dok čeka Junajted

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.10.24. | 21:08

Nemac između Old Traforda i Vemblija... Voleo bi u Mančester, ali tamo i dalje preživljava Erik Ten Hag

Bilo je jasno i vršiocu dužnosti Liju Karsliju da će biti "glavnokomancujući" u reprezentaciji Engleske sve dok FA ne pronađe dostojnu zamenu za Gareta Sautgejta. Poziciju mu svakako nije ojačao šokantan poraz od Grčke na Vembliju, pa će irski stručnjak brzo nazad u svoju U-21 selekciju. A nova era Gordog Albiona mogla bi da počne sa prvim inostranim trenerom od 2012. i Fabija Kapela.

Naciljali su Englezi Tomasa Tuhela i pregovaraju sa nemačkim stručnjakom. Ubeđuju ga da posle Majnca, Borusije Dortmund, Pari Sen Žeremena, Čelsija i Bajerna, prihvati prvi reprezentativni angažman. A dok sluša šta čelni ljudi engleskog fudbala nude, Tuhel čeka Mančester Junajted.

Izabrane vesti

Nije rukovodstvo Crvenih đavola na šestočasovnom sastanku održanom u sredu u Londonu uručilo otkaz Holanđaninu, ali ako se igra i rezultati nakon reprezentativne pauze ne poboljšaju (Junajted do kraja oktobra čekaju dueli sa Brentfordom, Fenerbahčeom i Vest Hemom), ubrzo bi klupa na Old Trafordu mogla da bude upražnjena.

Pouzdani nemački insajder Kristijan Falk koji je prvi plasirao informaciju o Tuhelu i Engleskoj, tvrdi da Junajted ima spreman ugovor za Nemca i da 51-godišnjak želi da preuzme kormilo na Teatru snova. Naravno, neophodno je prvo da Ten Hag bude smenjen.

Stoga Nemac trenutno sedi na dve stolice i vaga šta mu je činiti nakon višemesečne pauze.




tagovi

Tomas Tuhelreprezentacija EngleskeMančester Junajted

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara