Džud Belingem (©Reuters)
Džud Belingem (©Reuters)

Pobeda Engleske ima najveću kvotu u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.06.24. | 10:41

Nigde na svetu nećete naći veću

Na redu je drugi dan nokaut faze Evropskog prvenstva u Nemačkoj, a bukmejkeri Mozzarta tradicionalno imaju iznenađenje.

Reč je o promo kvoti na slavlje Engleske protiv Slovačke u osmini finala kontinentalne elite. Gordi albion je favorit i nije baš blistao na turniru, a sada kreće eliminaciona faza i morao bi da bude ozbiljniji.

Izabrane vesti

Reprezentacija Engleske je u grupnoj fazi, posle dva odigrana kola, obezbedila plasman u plej-of pobedom nad Srbijom od 1:0 i remijem sa Danskom 1:1. U prošlom kolu izabranici Gereta Sautgejta remizirali su sa selekcijom Slovenije 0:0 i na kraju završili na prvom mestu. Napomenimo da su Britanci na četvrtom Evropskom prvenstvu uspeli da prođu grupnu fazu bez ijednog poraza. Na tri meča u Nemačkoj Gordi albion je uspeo da postigne samo dva gola, što je malo za vrhunski tim sa moćnom napadačkom linijom. Sa druge strane, Sautgejt se više kladi na rezultate nego na sjajne i lepe nastupe. Podsetimo, na prošlom Evropskom prvenstvu Englezi takođe nisu bili impresivni u grupi, postigli su samo dva gola, ali su ipak stigli do finala.

Na startu grupne faze, Slovačka je napravila veliku senzaciju pobedivši Belgiju minimalnim rezultatom 1:0. Usledio je meč protiv Ukrajinaca, u kojem su Slovaci posle prvog poluvremena vodili 1:0, ali nisu održali prednost i izgubili su sa 2:1. U poslednjem kolu sa Rumunijom došlo je do nerešenog rezultata 1:1, čime su oba tima ušla u plej-of. Selektor Frančesko Kalcona stvorio je prilično jak tim u kome nema očiglednih slabosti. Reprezentacija je izjednačena u mečevima protiv nadmoćnijeg protivnika, čvrsta je u odbrani, kao što se moglo videti na utakmici sa Belgijom. U postavi se ističe Stanislav Lobotka, koji je u stanju da brzo donese odluku na centru terena i organizuje napad svog tima. Slovaci su u poslednjih 14 zvaničnih mečeva izgubili samo tri puta.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

------------------------------

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

EUROFORIJA SE ZAHUKTAVA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara