Komentari na vest

Zaslužio je! I promašaj i suze i emotivni slom (VIDEO)

didier

pre 1 dan

ovo je sportski portal, ne informer ili tvoj lični blog. bar se potpiši sledeći put da znam čije tekstove da ne čitam više

didier

pre 1 dan

ovo je sportski portal, ne informer ili tvoj lični blog.
G

Gostiona

pre 1 dan

Svaka cast...ali... Najbolja srpska umotvorina
c

crouch

pre 1 dan

Jel se seca neko kad je na jednom drugom sajtu izaso ovakav identican tekst o Mesijevoj igri za PSG? Ko se seca, imao je sta da procita u komentarima - sve sami vrsni strucnjaci koji se slazu da je kritika zapravo preslaba, susta suprotnost od situacije ovde. Ono sto hocu da kazem ovime je: preispitajte ponovo to ko je kako tretiran, ko je povlascen, ko ima zagarantovano mesto u timu i ostalo, pa ce i vase razumevanje situacije da bude bolje
M

Mbnmb

pre 1 dan

Messi u PSGu ucestovao kod 32 gola i imao 16 golova i 16 asistencija samo u ligi u zadnjoj sezoni, a nije izveo nijedan penal. A Mbappe sa penalima ucestovao kod 34. Messi mator sa 35 godina bolji od momka koji ima 25 i koji je u najboljim godinama. Messi je u sezoni 2022/23 imao vise golova + asistencija od Haalanda. Jeste da je Haaland igrao u tezoj ligi ali Messi ima 36 godina i nije izveo nijedan penal u PSGu. Nikada niko nije igrao takav nogomet sa 35 godina.
m

milo123

pre 1 dan

covek je sinoc nekoliko puta zaplakao, tj imao suze u ocima! sprcao 40 godina u guzicu, igra se lopte i place kad ne da gol. A mamica na tribinama. Slino izoperisani.
L

Lfc

pre 1 dan

Tekst potpuno na mestu. Decko,ne pravis vise razliku,imas godina,prepusti mesto mladjima,jednostavno.preveliki egoista,preveliki,ali sa ogromnom dozom Gordosti. Do kad kao da igra? Ovo je evropsko,njegovi fanovi,opustite se.
G

Gost1991

pre 1 dan

Dace Bog da se i vi ugasite!!!

Fear The Beard

pre 1 dan

Kao sto ovi ciji je klub pometlan navijaju za Zoca,a ne za klub,tako i Mesijevi i Ronaldovi fanovi navijaju slepo za svoje idole,i brane ih do koske.Uglavnom su to tinejdzeri,i njima je bitan samo ucinak njihovih idola.Tako i sada vidimo da klinci brane Ronalda,pisu svasta da ga opravdaju.CR7 je egocentrik kojem su bitni samo njegovi golovi i ucinak,njemu treba da je u centru zbivanja.Tako je vec na EP pravio sou pored aut linije,kada se videlo da Portugal moze i bez njega,tako se ljutio na saigrace iz Juvea, Reala,kada oni postignu gol,radovao se svojim golovima bez obzira na rezultat.Tako je i sada plakao jer je isfrustriran sto me moze gol da da,plakao je zbog svog promasaja,a ne zbog tima.Sta ima da places,a ostaje jos jedan produzetak,eventualno penali?Plakao je zbog sebe,ne zbog tima.
D

Drug1234

pre 1 dan

Sve tacno od reci do reci.
K

Kritičar

pre 1 dan

Tekst je dno dna. Ovako likovanje na tuđoj nesreći je za ozbiljno posmatranje. Zar ne žele svi da budu heroji? Da pogode taj slobodnjak, penal.. Zar to nije san svakoga ko je šutno loptu? Da rešava meč za svoju državu, narod, za svoje ljude... I sad se neko našao pametan da ga zbog toga vređa. Samo da ne zaboravimo, trener je taj koji donosi odluku ko igra, šta igra, koliko igra, ko izvodi prekide, kako ih izvodi.. Ako trener nema autoritet da se nosi sa igračem to je onda problem trenera a ne igrača, kako god se taj igrač zvao.
I

Iz sljivika

pre 1 dan

Naučite šta je promašen a šta odbranjen penal.
I

Igorgost

pre 1 dan

Nauči da je to isto.
n

niszvezda

pre 1 dan

Mogu da ga mrze, mogu da ga vole, ali C. Ronaldo svakako zaslužuje poštovanje...što, naročito od novinara, mora da dobije... Ništa on sinoć nije gušio i silovao...uzeo je tri slobodnjaka ( ne pamtim kad je neko dao gol iz slobodnog udarca na EP ) i penal koji je promašio... Po mom mišljenju, najveći problem je pozicija koju su mu dali da igra, a koju nikad do odlaska u SA nije igrao...osim te 4 prilike, skoro da nije pipnuo loptu za 120'
S

Sabre

pre 1 dan

Apsolutno najbolji igrac Slovenije juce. Da je imao hrabrosti da ga makar posle prvog poluvremena ostavi na klupi, Portugalci bi mnogo ranije resili mec.
I

Informero

pre 2 dana

Može vas samo biti sramota. Čovek koji je toliko toga ostvario, u skoro 40-oj godini odigra 120 minuta, plus penali, i vi pišete da je zaslužio?!? Istina, odigrao je slabiji meč, ali sledeći put bi mogli malo obratiti pažnju i na fifinog miljenika Mesija. Čovek se konstantno trpa da igra, a još pre koju godinu nije imao snage za svih 90 minuta. Takođe, izvodi sve prekide i penale. Tek prošlu utakmicu kad su igrali bez njega, postigli su dva gola. Do tada, mučenje. Da ne spominjemo razliku u kvalitetu reprezentacija, gde čuveni Mesi igra protiv Bolivije i valja se po terenu. Boli me uvo za obojicu, za mene je i dalje Ronaldinjo najbolji ikad ali Mogli bi malo i o tome da pišete, kad ste već tako dobri psiholozi.
F

Fudbalista

pre 2 dana

Zašto je najveći!? Zato što je svestan da ni jedan pojedinačni uspeh koji je postigao u životu i fudbalu nije vredan uspeha koji postigne u dresu reprezentacije svoje domovine. Zato je plakao i zato su njegove suze ujedinile saigrače oko njega a ne oko planiranja izvođenja penala. I zato je uzeo prvi, jer zna da, na kraju, od njega z avisi najviše. Kad naše nabeđene zvezdice i umišljeni nosioci igre shvate da je dres sa državnim grbom vredniji od svih para na svetu i počnu da za pobedu krvare na terenu kao što krvari Strahinja Pavlović (više puta), možda nekoga i pobedimo na velikom takmičenju. Samo prvo da naučimo da reprezentacija nije zvezda, nije Partizan, nije Džajić, nije Piksi, nije Bjeković i nije ni jedan srpski političar.
N

NoName1

pre 1 dan

ne prdi, leba ti. Njemu je stalo samo do sebe, propustio je priliku da postane najstariji igrač koji je postigao gol na EP. Baš je njemu stalo do uspeha reprezentacije. Pa na svetskom je slavio gol iako nije pipnuo loptu, pa se ljutio kad su gol pripisali saigraču
F

Fudbalista

pre 1 dan

Daće, daće, ne brini. A ja ću tada da se nasmejem i prdnem - ponovo.
t

tro

pre 2 dana

Novinar nista pogresno nije napisao, samo je malo preuvelicao stvari. Ne znam zasto de neko cudi, Ronaldo je takav celu karijeru, koliko se samo puta nije obradovao kada su saigraci postizali golove umesto njega. Uvek mu je bilo bitniji njegov uspeh od timskog. Nije trebalo da igra celu utakmicu, okej sve, stare zasluge,ali jednostavno on vise nije na tom nivou, nikako ne za 120 min, suta sve slobodnjake a nije pogodio od SP u Rusiji. Zota prosto mora da igra od starta
С

Србија.никад,Југославија

pre 2 dana

Скоро нисам прочитао бољи чланак на моццарту. Психоанализа Роналда и како се види у коментарима многи су се пронашли у овом опису… у нашем народу има толико самољубља и егоцентризма да се многима свиђа понашање “звезде”, не чуди онда наш однос према репрезентацији нашој. И играчима и публици није битан резултат наше земље, већ само и искључиво сопствени успјех или бити у неком тренутку уз побједнички тим. Када буде екипа изнад појединца, биће и Србија и Португалија на добром путу. Задњу титулу су узели када је Роналдо сједио на клупи.
J

Jaggg86

pre 2 dana

Nije mu prvi put. Sećamo se da je na jednom EURU ili SP omašio ceo gol iz penala, pa promašio za UTD u finalu protiv Chelsea. Nije čovek za penale, previše ga promašaji tokom meča izbace iz takta i onda nema smirenost. A što se tiče slobodnjaka, to ne zna da izvede kako treba već 10 godina.
P

Perač šoferki Ronaldo

pre 2 dana

40god,zaradio milijiarde,osvojio sve što se osvojiti može i sve mu malo,hoće još istripovani gurbet????? Pusti ljude da igraju,završio si karijeru,samo smeta ljudima i naravno da će osvojiti EP,ali juče!
B

Bojan 76

pre 1 dan

Idi leci se....
j

johanes15

pre 1 dan

pa tesko da je sve osvojio, ono najvaznije nikad nije ni bio blizu da osvoji :)
D

Dorcolac d

pre 2 dana

decurlija od maks 16 godina se okomila na novinara koji je sve rekao kako jeste jer je napao njihovo dete u telu coveka od 40 godina
8

8

pre 2 dana

Najviše bih voleo da Portugal osvoji sledeće Svetsko prvenstvo u fudbal bez Ronalda u satavu , pa da shvati koliko je sitan i nebitan . Pa i kada su osvojili Evropsko prvenstvo u finalu dok se lomillo bio je ha klupi , alo može bez tebe niko nije nezamenjljiv posebno ne u reprezentaciji sa takvima talentima kave poseduje Portugal.
n

noleeeeeeeeee

pre 1 dan

bio na klupi povrijedjen a do finala od 6 golova portugala dao 3 a namjestio 3. Lijeci se.
l

lorencol

pre 2 dana

kakav tekst, sramota, kao informer ste ..uzassss
D

DDF

pre 2 dana

Portugal protiv Francuske sa Ronaldom u timu je izgubio jos pre pocetka utakmice,Portugal u kv.za EP je uglavnom igrao bez Ronalda i bio daleko ubojitiji i efikasniji nego sta prikazuju sa Ronaldom na EP,jednostavno"gusi"skoro ceo tim Posle fizicke i psihicke iscrpljenosti Francuska je veci favorit u odnosu na Portugal za prolaz u polufinale
2

2212zm

pre 2 dana

Mnogo volim vas reportere sto vam je posao da sedite i tipkate clanke. Sa svojih 20-30 kila viska. Covek sa 39 godina igra 120 minuta, preuzima odgovornost, istina uzasan mec je odigrao, a da je jedan nas reprezentativac tako vukao napred mozda bi smo ih izbacili. Pokazite malo postovanja ka coveku koji je za neke najbolji za neke drugi najbolji u istoriji.
I

Igorgost

pre 2 dana

Hahaha jedino patetičnije od Ronalda koji se izblamirao na meču pa plakao izmedju dva produzetka (sto je blamaza za sebe) su ovi njegovi botovi na sajtu :)
M

Mateo st

pre 1 dan

Svaka ti je na mjestu!!!
C

CR7 +

pre 2 dana

Može da promaši sve on nista vise ne mora.Jedan je CR7
V

VeselaSova11

pre 2 dana

Sramota od teksta, cela redakcija je izgubila kredibilitet nakon ovoga...
m

modric promasio

pre 2 dana

i nista ....
A

Analitičarka

pre 2 dana

Ronaldo sebičnjak i egoista. Svaka čast na tekstu, svaka reč na mestu.
y

ymb

pre 2 dana

Zasluzio si i ti,i otkaz i da se nigde ne zaposlis vise kao novinar,eventualno na Pinku da komentarises Zadrugu.
B

Bojan 76

pre 2 dana

Svaka cast na komentaru... Jedini covek koji je pokusavao nesto, gde su Bernardo Silva i Bruno... Sram te bilo za tekst
N

Necer111

pre 2 dana

Stvarno sraman tekst. Postali ste odvratni. Nekada moj omiljeni sportski portal, već dugo vremena to nije. Kao što su neki već napisali. Otkaz novinaru ili neka novčana kazna.
N

Nanas

pre 2 dana

Ja ne mogu da verujem da vi jos uvek niste ovaj amaterski tekst sklonili sa portala, pa ovo je na nivou dece u vrticu koja se raspravljaju da li je bolji mesi ili ronaldo , zaista sam mislio da imate neku samokontrolu,i da neko kontrolise koji tekst se izbacuje,pa da li vi vidite da vam se smeju ljudi koji ne podnose ronalda, od kada postoji ovaj portal,ovo je najjadniji tekst na njemu
B

Bluemoon

pre 2 dana

Da li u mozzartsportu postoje ljudi koji odobravaju ili ne članke koji izadju na portalu? Glupo,prljavo,bezvredno….
S

Sta ima da se potpise

pre 2 dana

Kad svi znamo da je Joksic botina
S

Slovenac

pre 2 dana

Zbog ovog teksta brišem aplikaciju ... Nisam ljubitelj Ronalda, nikad nisam navijao za njega, ali čovek je jedan od najvećih ikad, a ti pišeš ovakav tekst. Sram te bilo!
N

NoName1

pre 2 dana

Ma samo ako ti nama nisi ljubitelj Ronalda. Ču njega, briše aplikaciju....hahahahaha beži bre klinjo i plači i ti sa Ronaldom.
v

vladimir73

pre 2 dana

Da bi covek,fudbaler,sportista bio najveci mora imati jedinstveni sklop vestine,kvaliteta i harizme! Mora da ima postovanje.autoritet…! Veceras sam bio svedok mnogih stvari na utakmici a najupecatljivije mi je vezano za Ronalda koliko je on od svojih saigraca VOLJEN…,tu nema lazi i greske…i kad ne ide on daje sve sto ima a to osvaja ljude i ljudi to prate bez pogovora i sumnje! Zato je za mene Ronaldo jedan jedini!
O

Ovako nesto moze

pre 2 dana

napisati samo Joskic i niko drugi
Ј

Ја не контам

pre 2 dana

Оволики комплекси, па чак бих могао рећи и мржња према Роналду заиста није нормална!
S

Slaba odbrana

pre 2 dana

E moj novinaru,da li je Mesi zaslužio da se u 29 godini oprosti od reprezentacije posle promašenog penala,jesi li tada likovao ili plakao.Posle se volšebno vratio i osvojio šta je osvojio.Ej bre 39 godina,o čemu pišeš ti,istina preteruje ali kad nema ko,da ima nebi se svaku utakmicu mučili.Portugalcima fali visina,dzaba oni stignu do gola kada u 16 nema ko da skoči.
N

Nikmik

pre 2 dana

Čovek ubija Portugal. Da sam na mestu Lea ne bih više zaigrao dok je Ronaldo u reprezentaciji
K

Ko

pre 2 dana

Ako ste objavili ovu paškvilu, što ne objavite komentar? Naravno da treba razapeti novinara.
B

Boogy

pre 2 dana

Nisam neki fan Ronalda ali je ovo baš sramotan naslov!
M

Mitja

pre 2 dana

Demantova te matori, dok si rek'o Kek. Jos i prvi penal izveo u seriji. Ni mastilo ti se nije osusilo. Nisam neki fan zalizanog, ali zbog ovakvih novinarcica mi je drago, kad se zalete. Jes' malo neprijatno.
m

mladen88

pre 2 dana

neverovatan je ovaj ronaldo...jos uvek ga "radi" da bude najbolji i pobedjuje..zato jos uvek i igra. o tome je trebao da pise autor teksta,kako je neobicno da covek koji je toliko toga osvojio i koji ima ko zna koliko para jos uvek ima takav pristup i takvu zelju da pobedi..
R

Rodman93

pre 2 dana

To je sve je redu, ali ne može sam da pobjedi, nego to mora uraditi tim jer ovo je timski sport i malo je utakmica u istoriji ovog sporta, a možda nijedna koju je riješio neki igrač sam, da se toliko istakao da se može reći, e on je sam pobjedio protivnika. Volim Ronalda, ali ovo večeras je izgledalo toliko loše, frustrirajuće za njega, sebično, negospodski, drsko, bezobrazno, bez osjećaja za tim, saigrače i svoju zemlju i navijače. Bilo je ja ja ja i opet ja ja ja i samo ja ja ja i zato se desilo to što se desilo kao dobra opomena da to više nikad ne radi. Vrijeme ga je pregazilo i on to mora da prihvati i trebalo bi da skoro 40 godina da bude malo više na zemlji a ne da lebdi kao sve ove godine.
E

E

pre 2 dana

Mesija gotivim ali novinarcicu stidi se za clanak o Ronaldu...
B

Bože moj

pre 2 dana

Stavi ruku na srce i prst na celo i pogledaj opet sta si napisao u naslovu. Je l' stvarno zasluzio suze? Pa ako neko ima kredit da promasi penal to je on, nisam video posvecenijeg sportistu uz naseg Noleta, pogledaj koliku zelju ima da igra sa toliko godina a ti novinaru vrv nemas zelju da ustanes iz stolice!
M

Meraklijaa

pre 2 dana

Odavno ovaj portal ne zaslužuje da se zove tim imenom. Od količine botova do ovakvih pisanih tekstova.
C

Cipiripi LE2

pre 2 dana

Njemu svaka cast, ali Orsato sto je izmislio penal to je cist kriminal, Drkusica da je dosao u Zvezdu i da mu je ovako sramotno dosudjen penal u produzetku plej ofa za LS, cigani bi ga razapeli niko ne bi pricao o tome da to nije p od penala i da je sve odlicno odradio u odbrani
z

zasluzio suze? karma, pravda???

pre 2 dana

INSTANT OTKAZ ZA OVO PISKARANJE! Zelimo ds znaml koji noviran je napisao ovaj tekst? Odgovori mozzarte.
M

Ma.

pre 2 dana

Najzad kraj za antifudbal i košarkašku ekipu
E

E

pre 2 dana

Nisam ljubitelj Ronalda toliki jer gotivim Messija ali novinaru stidi se...
2

2929484884

pre 2 dana

Placi
g

gnezda cerin HAHAAHHA

pre 2 dana

Au covece. Nevidjen naslov i tekst. Obelezice vas ovo zauvek. Ko sebi daje za pravo da pise ovakve stvari? Nije ti ovo status na fejsbuku. Potpisi se novarcino! Cenim da je Joksic, jer je pun mrznje.
l

lažna devetka

pre 2 dana

fascinanto je to da se nije pisalo o mesijevom silovanju u kataru,o pritisku na sudije,postrojavanju i ostalih igrica prljavih argentinaca,fascinantno je to da se svaki ronaldov potez karakteriše za ekskluziva,fascinantno je to kakvim se vokabularom koristi nepotpisani "novinar",fascinantno je i to kako se novinari ophode na svaki ronaldov kontakt sa loptom i njegov stil igre.Potpuno se slažem sa momkom koji je napisao ovo za Tadića.Nemojte objavljivati ovakve bljuvotine nema smisla stvarno
H

Hihi

pre 2 dana

Nek ti svrsavas na dopingiranog patuljka
l

laker

pre 2 dana

patuljku ovaj nije do kolena, kompleksas, egoista, komentarise slike o Mesiju
S

Srba2

pre 2 dana

Samo je jedan Ronaldo ali iz Brazila.
g

gost1978

pre 2 dana

kako neko moze da vredja coveka od 39 godina sa onakvom zeljom i pasijom
0

000007

pre 2 dana

Sta je pasija?
1

1400

pre 2 dana

Kakav tekst, na nivou žute štampe.
F

Fakerica

pre 2 dana

O Ronaldu ce se pisati i za 100 godina... O piscu ovog clanka i Meni, niko za 20 godina nece pisati... Na kraju je ipak pobedila pravda i dade ga Ronaldo iz penala...
K

Kalabasas

pre 2 dana

Covek koji je težak milijardu dolara,plače zbog penala,a fudbal prestao da igra zbog para pre 15 godina,bas zato sto je to njemu sve zato je postao to što jeste....
K

Kavurma novinarstvo

pre 2 dana

"Novinar" na raspustu, u septembru krece u srednju, mama ga pusta da ostane budan do ponoci.
T

Trebinje

pre 2 dana

Plači. Zna se koje 🐐
S

Sramnoooo

pre 2 dana

Sraman tekst, sta si ti uradio u zivotu osim vredjao Kristijana, on je vlasnik 5 zlatnih lopti i uzor milionima dece, i kako mozes da napises da je zasluzio suze? Sve da je najveci kriminalac a ne sportista!?
B

Bzzz

pre 2 dana

Treba ti dati otkaz Mesiofilu, kako te nije sramota da tako pises novinarcicu, covek ima 39 godina i igra sa takvim zarom i energijom, izgleda kao da ima 20... Da je sebi podeedio ne bi dao Fernandesu da da gol vec bi sam resio protiv Turske... Covek je jedan od najboljih u istoriji... a takvo nepostovanje ti da mu iskazes kao sportski novinar... Iskreno se nadam da ces dobiti otkaz jer definitivno ne zasluzujes da se bavis ovim poslom...
Z

Zufer

pre 2 dana

Možete da ga mrzite ali mu se divite
m

marun66666

pre 2 dana

Sram bilo novinra za ovaj tekst ...
N

Nenad1111

pre 2 dana

Koliko ste Vi novinari mozzartsporta bolesni Mislite o tome
B

Bajsi

pre 2 dana

Molim urednika da ovom novinaru smesta uruci otkaz ili makar ukor. Reci za bilo kog da je zasluzio lose U SPORTU ILI ZIVOTU, je dno dna. On je samo zeleo najbolje za svoju drzavum. Sramota si za tako lepu profesiju.
N

Nanas

pre 2 dana

Je li vam ovaj izvestaj pise neki klinac od 14- god, kakav skaradan tekst,ovo ni u informeru ne bih ocekivao
n

novinare

pre 2 dana

ajde sad sta ce napisati, posle prolaza j rutinskog penala.
P

Potpisi se botino

pre 2 dana

Kad vec pises ovakve tekstove
j

ja123

pre 2 dana

moras da budes veliki debil da napises ovako nesto...u svakoj ekipi se zna ko izvidi prekide a u oboj ekipi je to on
s

slobodni udarci i penali

pre 2 dana

U svakoj utakmici se zna ko izvodi penale i slobodne udarce ali što se tiče slobodnih udaraca, Penaldo je dao jedan gol od 60 pokušaja! Ej, efikasnost 1.5% Pa toliko bi dao i golman! Brate ne ide mu to ali lik nikako da sjaše. Da ga nema u ekipi verujem da bi Portugalija bolje napredovala. Ovako imaju u ekipi egomanijaka, koji je sve lošiji. Čovek ima želju, volju, sve je to OK ali ne moze više, ne moze.. Može takvu volju i želju da ima i Majk Tajson ali bi ga nalupali. Prošlo je njegovo vreme ali on to nikako da shvati.
M

Milos9876

pre 2 dana

E sto mi je drago sto je Portugal dobio, nadam se da places ti koji si pisao ovaj tekst. Za bolje nisi...
G

Gost1242

pre 2 dana

Slovenci su doktorirali antifudbal,strašno ubijaju igru svaka čast!!
F

Fakerica

pre 2 dana

A Kad mi igramo Antifudbal onda je to Fiasko... I Slovenija i Srbija jedan poraz i Bar dve neresene... SLOVENIJA 3...
t

topolis1913

pre 2 dana

Još jedan dokaz da je EP krš takmičenje. loš fudbal, negledljiv i prolaze ekipe koje nisu zaslužile
G

Guh

pre 2 dana

Prosečan novinar u Srbiji, podržava zvezdu, mrzi sve ostalo.
E

E moj ti...

pre 2 dana

Jokso, znam da si ti ovo pisao. Totalno je tvoj stil. Bljuvotina bez argumenata, samo subjektivno i navijacki!
n

nemanja1512

pre 2 dana

krece masinerija zvana mesi bot, kao sendvicari, i on je covek moze da promasi penal. bravo
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 2 dana

Zao mi je sto postoje ovakvi novinari. Prijatelju, ako zelis da komentarises, dodji ovde stavi nick i do milje volje. Kao novinar ipak imas neku odgovornost…
u

ujrty

pre 2 dana

kakav mag novinarski ovo je nečuveno ko sve piše
d

djomladjomla

pre 2 dana

I pored ovakvog spektakla od utakmice glavni utisak mi je Nemanja Matic, najiritantniji komentator ikada. Aman ljudi iz RTS-a, smilujte se i recite ovom liku da nije rodjen da radi ovaj posao, smilujte se nad nama i sklonite ga, niko nek ne prenosi
O

Opet pitam

pre 2 dana

Da li vi nekad citate naslove pre nego sto ih objavite?
7

7

pre 2 dana

Ovo je onaj novinar što citira Lolu Smiljanića, i kritikuje Boston koji je vodio 3 1 i on kaže uzmite sad titulu ako vas nije sramota hahaha
B

Bdkshdkxhk

pre 2 dana

Ode Ronaldo u 1/4 finale, a ti mocni novinaru idi promeni profesiju sa ovakvim naslovima!
2

292938483

pre 2 dana

Ti si zasluzio da prestanes da se bavis novinarstvom!
H

Hahha

pre 2 dana

Pa ako nekad nije dr*ao loptu to je vcrs jedino oni retardirani slobodnjaci
c

cv

pre 2 dana

nemojte likovati i pisati gluposti pa imao je odlicnog golmana ispred sebe.
V

Vukasinnn

pre 2 dana

Ako neko ima kredit da to radi, onda je to on.
D

Delija57

pre 2 dana

Svašta od vas novinara
O

Oksi

pre 2 dana

Fantastican fudbaler, neponovljiv, ali je preterao. Uvek cu vise ceniti Zidana i Krosa koji smekerski kazu, dosta je braco.

didier

pre 1 dan

ušao sam da vidim samo koga ćeš ti više ceniti
M

Molim vas

pre 2 dana

Ugasite se
S

Spartan01

pre 2 dana

..bravo..svaka na mestu..
B

BicuSlobodan

pre 2 dana

Bravo! Tačno tako! Plače zato što je egoista a ne zato što mu je žao ekipe.
Б

Борча

pre 2 dana

Човек убија своју репрезентацију.Мислим да саиграчи не могу очима да га виде
H

Hsjsjsksguj

pre 2 dana

Sto ovako niste pisali za Dusana Tadica kada je pricao za sebe da je najbolji i najspremniji u reprezentaciji? Lako je pljuvati Ronalda, al slucajno nemojte nase kada zasluze, da im se ne zamerite, ccc
g

gosttttt

pre 2 dana

au sta vi pricate
B

Bljuc

pre 2 dana

Sto se nisi potpisao majstore? Mislim, ovo navijacko, cuj mene novinarsko, navijacko, remek delo zasluzuje da se zna ciji je to uradak.
n

neba8ra

pre 2 dana

Boze, kakvo lupetanje

pancevac992

pre 2 dana

nadam se da ovaj novinar vise nikad nista nece napisati,ni jedan tekst,klasican ostrasceni fan mesija,uzasno za ovakve novine.
G

Gostgost

pre 2 dana

Kakvi ste vi mesiljupci. Je l vas sramota bar malo?