Najbolji tim 10. kola Mozzart Bet Superlige: Bez igrača Zvezde prvi put posle dva meseca

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.09.24. | 11:34

Po dvojica iz Partizana, OFK Beograda, niškog Radničkog i ubskog Jedinstva

Dominira Crvena zvezda srpskim fudbalom, dobila je nedavno i 174. večiti derbi, vodi na tabeli i za mnoge u Srbiji je pojam, ali iako je pobedila i u petak veče (Železničar, 2:1) nijedan njen pojedinac nije u idelanom timu desetog kola Mozzart Bet Superlige!

To može da se tumaču dvojako. S jedne strane, očekivao se lakši posao protiv, ipak, nedoraslog tima iz Pančeva, a otpor je slomljen tek 20 minuta pre kraja, što je uticalo na manje ocene nego inače. A sa druge, momci iz ostalih klubova su porasli minulog vikenda i zato se desilo da nijedan crveno-beli ne nađe mesto u najboljih 11 minule etape našeg prvenstva.

Izabrane vesti

Samo jednom od starta takmičenja to je bio slučaj, kad je u drugom kolu sastav Vladana Milojevića odigrao za njega razočaravajućih 2:2 sa Mladosti iz Lučana, pa su ocene bile u skladu sa izdanjem. Što se tiče meča šestog kola, Zvezda tad nije ni mogla da ima predstavnike, baš kao ni Partizan, ni TSC, jer su utakmice tih ekipa odložene zbog evropskih obaveza.

Sve navedeno znači da prvi put posle dva meseca nikog iz tabora šampiona nema u idelanom timu, a da je konkurisao za takvo zvanje. Zato su tu po dvojica fudbalera Partizana, niškog Radničkog, OFK Beograda i Jedinstva, pošto su Ubljani u nedelju veče ostvarili premijernu pobedu u eliti.

Idealan tim desetog kola Mozzart Bet Superlige Srbije posložen je u formaciji 4-2-3-1 i izgleda ovako: Aleksandar Jovanović (Partizan) – Nikola Glišić (IMT), Andrej Đurić (Novi Pazar), Bazil Jamkam (Radnički, Niš), Stefan Golubović (Jedinstvo) – Stefan Kovač (Partizan), Ifet Đakovac (TSC), Radivoj Bosić (Radnički, Niš), Nikola Mituljikić (OFK Beograd) – Gleofilo Flejter (OFK Beograd), Ričardson Kvaku Denzel (Jedinstvo Ub).


tagovi

Aleksandar JovanovićNikola GlišićAndrej ĐurićBazil JamkamStefan GolubovićStefan KovačIfet ĐakovacRadivoj BosićNikola MituljikićGleofilo FlajterJedinstvo UbFK PartizanRadnički NišOFK BeogradTSC Bačka TopolaFK Novi PazarIMTRičardson Kvaku DenzelMozzart Bet SuperligaTim kola Mozzart Bet Superlige

Obaveštavaj me

FK Partizan
FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara