Đoković (©Reuters)
Đoković (©Reuters)

NAJAVA DANA (ponedeljak, 8. jul): Novak sa Runeom, Zvezda sa Zenitom i mnogo nordijskog fudbala

Vreme čitanja: 3min | pon. 08.07.24. | 08:11

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

HAFNARFJERDUR - AKUREJRI, 21.15

Izabrane vesti

(Fudbal, Island 1)

Obe ekipe su vezale po dve pobede i bar jedna od njih će tu seriju da prekine. I jedni i drugi dozvoljavaju visok broj golova. Poslednji duel ovih timova na terenu Hafnara je dobio Akurejri i može se reći da ima dosta više uspeha, jer je poražen samo jednom u protekle četiri godine.

KRISTIJANSUND - FREDRIKSTAD, 19.00

(Fudbal, Norveška 1)

Kristijansund je konačno uspeo da poveže dve dobre utakmice i uzme četiri od mogućih šest bodova, dok je Fredrikstad bez trijumfa u prethodna tri kola i uzeo je samo dva boda. Doduše, proteklih godina tradicija je na strani gostiju koji nisu poraženi u minula dva međusobna susreta, mada je i pao samo jedan gol u istom intervalu. Obično mečevi ovih timova nisu efikasni.

STREMSGODSET - SANDERFJORD, 19.00

(Fudbal, Norveška 1)

Domaći sastav je posle dve vezane pobede odigrao dvaput nerešno, ali je i dalje u gornjem domu, dok je Sanderfjord na začelju tabele i bez trijumfa u proteklih sedam prvenstvenih kola. Takmičarski susreti ovih timova su obično efikasni i gotovo redovno padaju bar dva gola, a neretko i mnogo više, odnosno bez trijumfa u prošlih šest utakmica.

NORČEPING - JURGORDEN, 19.00

(Fudbal, Švedska 1)

Jurgorden je posle serije pobeda doživeo poraz kod kuće od Hamarbija (0:3), mada šta reći za Norčeping koji je pri dnu tabele sa samo 11 bodova i tri uzastopna poraza. Okršaje današnjih rivala karakteriše bar dva gola po meču, a istorija je na strani gostiju.

VASTERAS - HAKEN, 19.00

(Fudbal, Švedska 1)

Oba tima su se izvadila iz problema sa lošim rezultatima i ostvarili su po pobedu pre međusobnog susreta. S tim da je Haken u mnogo boljoj poziciji sa 20 bodova iz 13 kola, dok domaćin ima samo osam i ima samo jednu pobedu kod kuće u poslednjih šest mečeva. Ovo je prvi susret ovih timova u domu Vasterasa posle 20 i kusur godina!Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

ZENIT - CRVENA ZVEZDA, 18.30

(Fudbal, Međunarodne prijateljske)

Došao je red i na Crvenu zvezdu da se oproba na jakom testu u Rusiji pred novu sezonu. Kako dolikuje, šampion Srbije će igrati u Sankt Peterburgu protiv šampiona Rusije Zenita. Crveno-belima će to biti jedna od najjačih provera pred start nove sezone i za kvalifikacije za Ligu šampiona. A, navijači će imati priliku da vide na delu neka nova lica.

H. RUNE - N. ĐOKOVIĆ, 17.50

(Tenis, Vimbldon)

Borba za četvrtfinale. I najjači protivnik za Đokovića do sada. Srpski as vodi 3:2 u međusobnim okršajima sa Runeom, ali uvek su to bili tesni mečevi, neizvesni do poslednjeg poena. Sada će prvi put igrati na travi. Danac nikada nije krio da mu je Srbin idol i zbog toga uvek daje više nego što može kada se sretne sa Novakom.

ROSARIO - BARAKAS SENTRAL, 21.00

(Fudbal, Kup Argentine)

Domaći teren, ali i bolja forma čine Rosario favoritom u ovom meču Kupa Argentine. Žuto-plavi imaju jedan poraz u pet poslednjih utakmica na svim frontovima, dok je Barakas baš u lošem ritmu sa tri uzastopna izgubljena meča.

INTER TURKU - LAHTI, 17.00

(Fudbal, Finska 1)

Prvenstvo Finske je prebacilo polovinu. Inter se drži u donjem delu tabele, igra sa promenljivom formom, dok je Lahti zakucan za dno sa samo jednom pobedom u 13 utakmica. Jasno je onda ko je ovde ubedljivi favorit. Pogotovo što Inter ima četiri uzastopna trijumfa nad ovim rivalom.

OULU - SJK, 17.00

(Fudbal, Finska 1)

Pokušava Oulu da se trgne, u poslednje tri utakmice nije osetio poraz i to mu daje nade da bi tu mini seriju mogao da protegne i preko SJK-a. Ono što je na strani gosta je mnogo bolja forma, kao i činjenica da su isti rivali, samo na stadionu SJK-a, igrali u Kupu pre pet dana i Oulu je izgubio 2:0.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara