Muke za Juvetus pred Porto, lista povređenih ozbiljno dugačka

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.02.21. | 18:00

Pored Artura, Dibale i Ramzija, Andrea Pirlo na Dragau izvesno ne računa ni na Huana Kvadrada

Juventus će po svemu sudeći biti ozbiljno oslabljen u prvom meču osmine finala Lige šampiona na Dragau (sreda, 21.00). Meč sa Zmajevima će propustiti Huan Kvadrado, koji je jučerašnji meč sa Napolijem napustio na poluvremenu, posle jakog udarca.

Bivši igrač Čelsija i Fiorentine danas je podvrgnut lekarskim pregledima i izveštaji sa Apenina kažu da će propustiti meč sa Portom, ali i prvenstveni okršaj sa Krotoneom narednog vikenda.

Izabrane vesti

To nije sve kada su u pitanju komplikacije Andree Pirla prilikom sastavljanja tima za utakmicu u Portugaliji, pošto je izvesno da mladi strateg neće moći da računa ni na Artura, Paula Dibalu i Arona Ramzija.

Tu je i jedna dobra vest za stratega Stare dame, pošto će se među putnicima za ovo gostovanje naći Leonardo Bonuči, koji se oporavio nakon što je propustio mečeve sa Interom i Napolijem.

Juventus start nokaut faze Lige šampiona ne dočekuje u baš sjajnom trenutku, pošto zaostaje u šampionskoj trci za Milanom i Interom, a u završnu fazu elitnog takmičenja dočekuje uvek sa najvišim ambicijama. Ostaje da se vidi na koji će način gigant iz Torina uspeti da iznese veliki pritisak koji ima na svojim plećima, jer više ne deluje dominantno kao nekih prethodnih sezona.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara