Navijači Šamroka (©Reuters)
Navijači Šamroka (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Sepsi, Dender i Šamrok

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.09.24. | 12:37

Nigde nećete da nađete veće

Konačno, vratio nam se stari, dobro klupski fudbal. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su fiksevi na Sepsi u Rumuniji, Dender u Belgiji i Šamrok u Republici Irskoj.

Izabrane vesti

Posle četiri kola u Belgiji lider je Dender koji je sakupio 11 bodova, pa ima ulogu favorita protiv posrnulog Standarda koji godinama tavori. Domaćin je pred svojim navijačima samo jednom pobedio na tri meča. Ekipa iz Liježa ima samo osam bodova, a ima dva poraza u prethodna tri meča. Dender je novajlija u eliti, pa je sve iznenadio na startu sezone, ali treba očekivati pad ovog malog kluba iz Denderloa.

SEPSI – BOTOŠANI (PETAK, 17.00), KEC 1,72

Loš početak šampionata Rumunije za oba tima. Sepsi je sakupio osam bodova, ima četiri vezana poraza, dok je Botošani pretposlednji sa dva manje i dva meča u nizu gde su zabeleženi porazi. Sepsi je postigao samo jedan gol na poslednje tri utakmice. Prošle sezone u šampionatu oba trijumfa za tim iz Sfantul Georgija. Na svom terenu je slavio sa 5:2, a u gostima sa 2:1.

ŠAMROK – SLAJGO ROVERS (PETAK, 20.45), KEC 1,40

Loša sezona za Šamrok u šampionatu Republike Irske, tek šesto mesto u finišu sezone. Slajgo je na visokoj trećoj poziciji, mestu koje vodi u Evropu naredne godine. Šamrok je sakupio samo bod u poslednja četiri meča. Slajgo je posle dva vezana poraza pre dve nedelje pobedio Vaterford sa 2:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara