REZZIME DANA (utorak): Fantastično veče, samo je Fulam podbacio

Vreme čitanja: 4min | uto. 17.09.24. | 23:24

Pročitajte ko vam je doneo novac 17. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

REAL MADRID - ŠTUTGART (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 3:1

Bio je vicešampion Nemačke vrlo blizu da dođe do velikog boda u Madridu, međutim, od toga ga je odvojilo njegovo dete - Antonio Ridiger čiji je nebeski skok bio dovoljan da aktuealni šampion konačno slomi otpor žilavog tima Sebastijana Henesa, dok ih je Endrik prvencem u elitnom takmičenju dotukao - 3:1

Opširnije OVDE.

SPORTING - LIL (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:0

Viktor Đekereš je prva haubica evropskog fudbala! Švedski golgeter mađarskih korena nastavlja da hara Evropom pošto je na otvaranju Lige šampiona bio jedan od strelaca u pobedi nad Lilom pred svojom publikom - 2:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

GALATASARAJ - GAZIJANTEP (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 3:1

Galatasaraj nastavlja da ređa pobede nakon eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Treća ligaška recka zaredom, peta iz isto toliko utakmica! Već posle 26 minuta bilo je jasno šta se sprema gostima jer su Jilmaz i Akgun zapucali i bili precizni, da bi Batšuaji u 76. minutu definitivno potvrdio trijumf. Za one koji su čekali više golova ili eventualno kombinaciju sa golovima na obe strane utešni pogodak Gazijantepa je došao kao kec na deset.

Opširnije OVDE.

BAJERN - DINAMO ZAGREB (tip 1, kvota 1,12) - rezultat 9:2

Odmah prvo da se ogradimo: nije ovo nikakva proslava komšijskog poraza. Ovo je samo podsetnik koliko bolno surova ume da bude Liga šampiona. Jer imao je zagrebački Dinamo i bolja i gora evropska izdanja, ali večeras u Minhenu – nije imao pojma ni gde se nalazi. Bajern je, po onom starom dobrom nemačkom receptu, zapeo od starta, nekakvu milost pokazao tek kada je shvatio da bi rival najradije samo zaplakao i na kraju slavio sa 9:2 uz četiri gola Harija Kejna i opšti utisak da je moglo i mnogo, mnogo gore.

Opširnije OVDE.

MAN. JUNAJTED - BARNSLI (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 7:0

Ovde nije smelo da bude nikakve dileme oko pobednika, a fudbaleri Mančester Junajteda su se svojski potrudili da sve bude rešemo već u prvih 45 minuta, kada su Rašford, Antoni i Garnaćo bili strelci. U nastavku su Rašford i Garnaćo pojačali svoj učinak, dok je još dva gola postigao Kristijan Eriksen koji je pride imao i asistenciju. Sve u svemu, milina za one koji su čekali i golove.

JUVENTUS - PSV AJNDHOVEN (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 3:1

Iz fudbalske dekadencije Masimilijana Alegrija u lepršavost i napadački fudbal Tijaga Mote. Veliki put za kratko vreme prošao je Juventus i partijom na otvaranju reformisane Lige šampiona pokazao da bi kao i u Seriji A, mogao da bude značajan faktor i u evropskoj eliti. PSV je u Torino stigao hrabro, željan nadigravanja, čak i diktiranja tempa, a u Ajndhoven se vraća crvenih obraza nakon što mu je Stara dama, uz asistenciju Dušana Vlahovića, podelila nekoliko vaspitnih – 3:1.

Opširnije OVDE.

BRENTFORD - LEJTON (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 3:1

I Brentford je svoj posao odradio bez maltene ikakve drame. Zanimljivo, sva četiri gola pala su u prvom poluvremenu i to pošto su gosti poveli u 11. minutu sa 1:0. U manje od pola časa Brentford je napunio mrežu Lejtona i praktično već tada obezbedio prolaz dalje, što se kasnije i potvrdilo.

TVENTE - HERENVEN (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:0

Nije lak život Robina van Persija na klupi Herenvena, ali vas to i ne zanima previše. Vas je Tvente ispoštovao rutinskom pobedom uz dva gola u razmaku od 17 minuta tokom prvog poluvremena, pa ste svoj fokus mogli da prebacite na neke druge terene i parove na tiketima.

JANG BOJS - ASTON VILA (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 0:3

Ima klub iz Birmingema trofeje poput onog u Superkupu Evrope, kasnije je nekoliko puta bio i osvajač Liga kupa, ali uspehe poput onih u te dve godine više nije uspeo da ponovi. Više od četiri decenije kasnije, navijači su dočekali da vide svoju Aston Vili ponovo u fudbalskoj eliti i kako već na debiju u Ligi šampiona uzima tri boda na nimalo prijatnom gostovanju Jang Bojsu – 3:0 (2:0).

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

PRESTON - FULAM (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 1:1

Trebalo je da bude lak posao za Fulam, ispostavilo se da je bio suviše težak pa je Preston ispisao istoriju! Naime, dobio je Fulam u najdužoj seriji penala u istoriji Liga kupa - sa 16:15. Vama to svakako ne znači mnogo, jer je Fulam podbacio...


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara