Viktor Bonifejs (©Reuters)
Viktor Bonifejs (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Leverkuzen i Brest

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.09.24. | 10:19

Nigde nećete da nađete veće

I četvrtak je dan za Ligu šampiona. Igraju se poslednjih šest utakmica prvog kola. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su dvojke na Bajer iz Leverkuzena u Roterdamu protiv Fajenorda i kec na Brest protiv Šturma u Genganu.

Izabrane vesti

Loš početak sezone za Fajenord u Erediviziji. Dva remija u šampionatu Holandije, protiv Groningena i Sparte. Očekuje se da će Korejac Hvan, novajlija iz Crvene zvezde, da poveže redove tima danskog stručnjaka Brajana Priskea. Leverkuzen ima ulogu favorita, osvojio je duplu krunu u Nemačkoj prošle sezone. Tim Ćabija Alonsa je za vikend pobedio Hofenhajm sa 4:1. Oba tima igraju na gol više, pa bi trebalo da puca od golova na popularnom „Tiganju“.

BREST - ŠTURM (ČETVRTAK, 21.00), KEC 2,05

Ova tima su imali sezonu iz snova u domaćem šampionatu. Maleni Brest je u Ligi 1 izborio Ligu šampiona, dok je ekipa iz Graca konačno skinula s trona Bikove iz Salcburga. Brest ne može da dočeka rivala na svom stadionu koji ne ispunjava UEFA standarde, pa će domaćin da bude u Genganu. Domaćin je poražen za vikend od šampiona PSŽ-a na Parku prinčeva (1:3), dok Šturrm ima četiri vezana trijumfa u austrijskoj Bundesligi.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara