Komentari na vest

Turski marš na Marakani, Zvezda kasno shvatila da može da se nadigrava sa Benfikom (VIDEO)

D

Dovedite

pre 20 minuta

Ivicu bombaša umesto Marina,za tri prelazna roka eto vas u finalu.
Z

Zoran 91

pre 25 minuta

Milojević ako je imalo čovek priznat će da mu se nikad više neće ukazati ovakva šansa da protiv ovako velikog imena uzme minimalno bod a možda i sva tri. Ali strah je čudo a znanje nula. Evo zapamtite šta vam kažem bez obzira što je Milan u katastrofalnom stanju, Benfika isto, Jang Bojs da i ne govorim mi nećemo uzeti ni bod ove godine. Pljuj teme koliko hoćete ali je na žalost tako ovaj Miloje rodjen i brat Piksiju po neznanju.
G

Gost54321

pre oko 1 sat

Nikad slabija Benfika nikad lakse uzela bodove.
U

UVN

pre oko 1 sat

Pa kako to za takav klub gde je Srbija slila 100000000e,banke oprostila dug,bankomat radi dan noc,glavna glava iza stakla navija a oni izgube od nikad gore Benfike,alo na Rajku,pred jedva 40000 ljudi,uz sve novine crvene i su propagandu pa to da se dozvoli ali eto ide opet hrabra zvezda poginula,zvezda ugrizla benfika,pred pre punim tribinama zvezda sabila u 16m veliku Benfiku,golman spasao goste,zvezda zaradila 4000000 od jedne utakmice na prodatim kartama i tako dalje i tako jače..ziveli
m

mikuli

pre oko 1 sat

Niko da spomene da di marija ima 36 godina
M

Mrcine

pre oko 1 sat

Ali ona reakcija Krunića kod prvog gola, kao da je grobar!!! Olajinka nije ni za to da ga pošaljemo na goli otok! Sramotna igra skoro celog tima! Bruka!!!
m

mikuli

pre oko 1 sat

Jos im Ceferin gurnuo nikad lakse ekipe, izbegli liverpul,real, siti, arsenal, borusiju dortmund, bajer leverkuzen,atalantu,bajern, lajpcig milan se raspada, barsa nije vise ona barsa, jedino inter nesto vredi i monako
m

mikuki

pre oko 1 sat

Monako zgazio barsu hahahaha, 15-3 u sutevima na gol
a

a barsa

pre oko 1 sat

Sa igracem manje igrala od 10. minuta sto to ne napises
N

Nije da moze

pre oko 1 sat

Sta ce nam bekovi?! Pa to u modernom fudbalu ne postoji! Evo cak ni Piksi ne igra sa bekovima...
P

Prolaznik Zlatko

pre oko 2 sata

Kako da ne, sjajan naslov. Istina je da je Benfika trebala jos 2 komada dala bi jos 2. Stali su kad su videli s kim imaju posla. Srpske novine,portali...
B

Boli LŠ

pre oko 2 sata

Bas jako?
Ц

ЦЗ НС

pre oko 1 sat

Немој се бламирати, сваки постигнут гол више или мање промљен може бити пресудан у коначном пласману да ли се неко борио за првих осам или 24 мјесто. А то што си ти исфрустриран или злонамјеран је нешто сасвим друго!
Š

Šta se desilo?

pre oko 2 sata

Šta je sa navijanja ljudi?!
R

Rebel

pre oko 2 sata

Stalni epiteti: Crni arapin Bijelo grlo Vita jela Ljuta guja Hrabra zvezda
C

Che t

pre oko 2 sata

Glazer 5,Mimovic 6,5(Dalsio 5.5),Điga 7,Spajic 6,Seol 6,Krunic 5,Elsnik 6,5,Ivanic 6(Ilic -),Olajinka 5,5(Milson 6,5),Silas 5,Duarte 5.5(Šerif 6,5)
D

DakaCZ

pre oko 2 sata

Sami smo krivi jer smo prvi gol poklonili bukvalno Rade pusta loptu a ovaj turcin iza njega,bre amaterizam.Drugi gol posle nastale konfuzije zbog promene pozicija igracima i olako sviranog faula u opasnoj zoni gde Glazer prima gol u svoju stranu sto se retko desava.Imali smo ogromnu sansu da dobijemo jako ime a nista specijalno ekipu koju smo stisli i falilo je malo srece kod nekih situacija iz prekida kao ono Djiga pored gola.Steta zbog povrede Mimovica koja je direktno uticala ba ishod kao i nemanje rezevnog beka.Amaterizam struke.
T

Tarzan

pre oko 2 sata

Ja napisa pre mesec dana da Miloje ne moze da vodi Zvezdu u Evropi.Nama treba iskorak,on nije covek za to.Videlo se u prvih deset minuta da Olainka nije resenje,da Duarte ne moze da se nosi sa njima,da nam je sredina losa.I sta on radi,nista.I onda pravi naj veci gresku,izmene vrsi u 82 minutu,kasno .Nas max.dva neresena i to je to,nazalost.
9

93292929

pre oko 2 sata

Овај од 10 мелеона покидо... Српска лига плаче за оваквима...
P

Podrska za Milsona

pre oko 2 sata

GDE SU SAD ONI BOTOVI DA KAZU DA "NE VALJA" MILSON I DA NEMA KVALITET ZA LS!
M

Macannn

pre oko 1 sat

Odgovorno tvrdim da samo Ivanic ima kvalitet za LS, imao je i Hvang. To je sve, od svih igraca.
X

XxTheOnexX1

pre oko 1 sat

Daj brate pretera ga, covek usao u zicer i pogodio. Pre i posle toga mu nijedan dribling nije prosao. doduse i ne igra mnogo. Treba da se vidi igra, kretanje, zelja, pozrtvovanost da bi presudili. A ne 1 gol. I Garsija je dao gol jang bojsu, u Vukanovic pa nisu bili za Zvezdu. kad bi se samo po golu gledali trebala bi se i pravda za Dionija traziti. Videcemo u ponedeljak sta ce biti
I

Igokea since 2007

pre oko 2 sata

Милоје је најбољи тренер за Звезду на дуже стазе, на овом нивоу развоја клуба. Али, направио је две грешке, насевши на два уверења тзв. "звездашке јавности": да је ово најбољи тим Звезде од Барија (што је близу истине), па смо кренули офанзивније; а друго - пошто, ето, имамо никад бољи тим, онда треба да нападамо, па стога мора да почиње Дуарте, јер као Шериф не зна са лоптом. А заправо ЛШ треба играти затворено све док не примимо гол, а тек пред крај евентуално покушавати офанзивније. Док Шериф увек мора да има предност у ЛШ, не треба нам ту "техничар" Дуарте. Техничар Дуарте би требало више да се користи за пробијање домаћих бункера, а у ЛШ да буде замена, јер ту његови офанзивни квалитети нису од помоћи. Наравно, ово све ако желимо резултате. Ако желимо "да играмо фудбал", може и то, али ће пуцати петарде. Лако је сад бити генерал после битке... Играћемо ми боље, али овде се морао узети бар бод.
S

Samo pravda

pre oko 2 sata

Ma tebe covece za trenera veze ti nemas o zivotu zao mi te😂😂😂!
D

Drakula

pre oko 2 sata

Ništa, još jedno 20-30 god. samo dok ne pronađemo model kako treba da se igra (mislim na srpski fudbal generalno)... Treba nam jača i nenameštena liga i tačka. Ovako samo neka sumnjiva lica uzimaju pare.
R

Raša P

pre oko 2 sata

Ja sam nezadovoljan. Beograd ne može da napuni stadion. Sramota! Rani gol odlučio utakmicu. Odavno pišem da Zvezda prosipa prvo poluvreme pa tako i sada. Idemo dalje!
D

Duduk

pre oko 2 sata

U pravo si ,jug skoro poluprazan ,zapad 70% istok skoro pun a ja iz Toronto dolazim mislio sam da CE bude pun
G

Gost033

pre oko 2 sata

Hoće li sutra sve novine preko cele naslovne napisati hrabra zvezda nije izdržala? hoće li na javnom servisu voditelji nositi zvezdine dresove i pevati zvezdine pesmice?
M

Mjv

pre oko 2 sata

Sto da ne, ova utakmica je trenutak istorije
G

Ghost gosta

pre oko 2 sata

Ekipa koja igra nasu namestenu ligu u korist BG blizanaca, nema sta da trazi u Evro takmicenjima. Sklanjalice, pretnje drugim klubovima, pretnje sudijama, pretnje igracima ako ne predju u Zvezdu ili Partizan u nasoj ligi, dovelo je do toga da nasi klubovi apsolutno nisu konkurentni ni u jednom Evro takmicenju.
J

Jesi li ti...

pre oko 2 sata

normalan, covece? U isti kos stavljas Partizan sa ovima. Opasulji se covece.
G

Ghost gosta

pre oko 2 sata

@Jesi li ti... A jesi li ti slep covece? Ili ne vidis da oba pomenuta kluba imaju istog gazdu i da im drzava namesta prvenstva decenijama unazad?
D

Duduk

pre oko 2 sata

Evo sad Sam vratimo od utakmice...utisak mi je kao I pre da smo imali danas Hwanga, Bukarija I Dragovica Benfica bi pala danas SIGURNO..imamo mongo igraca koji nisu za LS..iznenadila me Benfica,nista posebno,zasluzili smo naj manje bod I hvala na dobro drugo poluvreme
T

Titel

pre oko 1 sat

El to ovaj iz Toronta
Z

Zigmund

pre oko 2 sata

Sam plasman u LS je uspeh i svaki bod je veliki uspeh. Razlika u klasi se videla od prvog minuta i tako ce biti sve dok ne dodje do promena u FSS, a lopine izgube fotelje u vodecim klubovima. Nesto drugo je ovde interesantno, CZ se svojski zalagala za 2 bonusa. Gde su ti bonusi i gde su uopste srpski igraci? Da li je igranje 3 od 15 igraca forsiranje sopstvene skole i u interesu srpskog fudbala od strane najsrpskijeg kluba?
d

d. g.

pre oko 2 sata

Mimović i Điga. Zalagala se za dva bonusa u našem prvenstvu. Tu kakvi su protivnici može i 6 bonusa.

Miki

pre oko 2 sata

Neiskustvo i nepopunjenost ekipe za LŠ. Češće velike utakmice, kao u okviru npr. neke ABA lige bi donele višestruki napredak. Međutim, to ne daju razne budale, hohštapleri, nacionalisti, profiteri i drugi.
S

Stankovic

pre oko 2 sata

Miloje , ne moze ovako protiv majstora [ vrhunski namazanih timoba .... 1. ne moze se stalno vracati lopta unazd jer se tu po pravilu gresi , aoni kao znalci to cekaju 2.objasnite Radu Krunicu zasto je doveden,,mora da uzme kljuceve da uzima loptu od stopera i da organizuje igru . .. Kanga se bar hudio i trazio loptu a ovaj bezi od nje. 3 ne moze Djiga da organizuje i salje dubinske jer to ne zna. 4, kornere i prekide kao da prvi put u zivotu izvode, ima li neki drugi izvodjac osim Elsnika ima li skakaca , ima li neka druga varijanta 5. Milojevic kao da ne vodi ekipu , samo odmahuje rukama ... nejasno je zasto toliko ceka sa izmenama. 6, za ovo takmicenje mi nismo dovoljno namazani , dozvoljena kolicina guranja mi nemamo pojma o tome . 7. Miloje ne mozes da igras isto protiv svakog protivnika.
K

Komentator

pre oko 2 sata

Možemo pričati šta hoćemo, ali ako želimo neki iskorak, moramo igrati svih 90 minuta. Šta da očekujemo u ostalim mečevima ? Da se ne zavaramo - drugo poluvreme je pripalo nama samo zbog toga što su se ovi opustili. Razlika između dobrih i prosečnih timova jesu upravo ovako glupo primljeni golovi. Gotivim Miloja, ali pogubio je ovde konce. Sad svim snagama da u ponedeljak pobedimo napokon u Humskoj, večerašnji meč ne sme biti izgovor !!!
R

Realno istina

pre oko 2 sata

A sad da se vratimo na nasu prvu utakmicu u LS protiv Napolija u BG. Izgubili nismo ali nije nam bilo lako. Ide Inter i nas najjaci rival po meni pa da opet vidimo gdje smo. A veceras mozda Benfika na neku rutinu kao Lajpcig prosle godine. Licno nisam nezadovoljan ove veceri bez obzira na 1:2.

❤❤❤❤❤

pre oko 3 sata

Cinjenica je da su rano dali golove i posle toga su nam prepustili posed i cekali nas na kontre...Zao mi je sto Zvezda to nije iskoristila jer je ovakva Benfika bila urela da se uzmu bofovi protiv nje. Tuzno je da ni jedan centarsut za 90 i kusur minuta nije bio upotrebljiv i na pravo mesto , pa do naredne utakmice bi mi svaki dan treninga zavrsavali da po 50 centarsuteva iz trka svako krilo i bek. Realuzacija jako losa , odbrana konfuzna u prvih 20 minuta narocito. Nadam se da ce biti bolje protiv PSV i Studgarta kod kuće i Milana i Monaka u gostima tu vidim neku šansu za po neki bod...
l

lolol

pre oko 3 sata

glazer bolje da nije došao na utakmicu krunića je trebalo menjati u 20 om minutu, kriv za ova gola silas!! xaxaxa čovek se nije video, niti otvarao, duh - van la para olajinka - divlji igrač duarte nije postojao itd… benfika bolja za 2 klase, u drugom ih odradili.. sad idu 2 poraza na gostovanju, pa polu prazan stadion, jer su nakokali tolike cene a uzeli tolike pare od uefe i prodaje … i tako kakva nam je liga i reprezennracija, zvezda he još i odlična
R

Realno istina

pre oko 2 sata

Protiv Sitija prosle sezone puna Marakana. To je LS. Mi idemo dalje.
C

Che t

pre oko 3 sata

Ajmo malo da budemo realni,ne preterujmo....Nije ovo bilo loše,čak je i pristojno ...Ono sto od uvek zameram Milojeviću i sad je došlo do izražaja a to je integritet!Tim mu pravi kako ko stigne,ne pita se ništa i ne buni sebzbog toga..Dobio je na kraju(kao i obično)ne izbalansiran tim i po rosteru i po kompatibilnosti igrača.Nije realno da 5 godina idemo u Evropu bez bekova!Seol može da bude alternativa Mimoviću i za to je skrot OK ali ništa više od toga !Bacili pare(verovatno "oprali") za Pumu,Stojica,produžili ugovore igračima koji nikad nisu ni na klupi a nemaju pare za pravog levog beka...?!?Za 5 milki su mogli da kupe beka na nivou LŠ.
s

sashki85

pre oko 3 sata

jaooo kako mi pice po živcima pojedini komentari alo jeste li svesni da da u benfici igraju igrači koji su osvojili svetsko prvenstvo, južnoameričko takođe. mnogi su ocekivali petardu od Benfike i sad kad je zvezda pokazala koliko toliko da moze da se igra sa benfikom, onda nista sem pobede ne dolazi u obzir. daj ljudi uzivajte u fudbalu, uzivajte malo u privatnom životu, ne dozvolite da vam život prođe u tome gde se kritikuje samo negativa. pogledajte ponekad i drugu stranu sveta. sunce greje, price pevaju, niste gladni i zedni hvala bogu...
е

еееј

pre oko 2 sata

не лупај нико није очекивао петарду, сви су говорили победа кући, не лажи сад не изврћи причу, ово је брука имамо бољи тим од барија тако терза каже..

VecaBg1971

pre oko 3 sata

Nemojte da lozite narod bez veze, realno smo bili inferiorni, dominacija u posedu nista ne znaci ako ne pravis sanse. Da je Benfika nastavila kao u prvih 15...20 minuta dali bi jos koji gol. Likovi su cuvali 0-2 i to je cela prica, napravili smo 2 sanse u 90 minuta, jednu smo iskoristili.
Z

Zulu warriors

pre oko 3 sata

Bravo za momke,kad se odigra dobro i borbeno nema za čim da se žali osim za onakva 2 jeftina primljena gola,pogotovo prvi amaterski
N

Nemar

pre oko 3 sata

Krunić.Balvan.Greška što je igrao. Šteta.
M

Mirko11

pre oko 3 sata

Ovaj Ivanic ne moze meda. Pomjeriti se ne moze, a kamoli da potrci.
G

Gostinjo

pre oko 3 sata

Druže, Ivanić klasa za obe ekipe, ovi iz Benfike se gubili šta im je radijo. Idući put upali tv.
h

humaka pfc_pfc

pre oko 3 sata

Bice bolje vec u ponedeljak.. Bili ste drastično oslabljeni.. Falilo vam 6 najboljih igraca PAVLE ILIC, MILANOVIC, SIMOVIC, ova trojica iz VAR sobe.. Svi se oni vracaju za ponedeljak, i bice te mnogi bolji.. Sa njima uzimate bod..
S

Simić

pre oko 2 sata

Inače su u našoj ligi svi timovi kvaliteta Benfike, pa Portugalce ne možemo dobiti jer je sudjenje pośteno. Da li je moguće da čoveka nije blam da ovako nešto napiše?!

KoRn

pre oko 3 sata

Ne mogu da se prodaju bitni igraci a da se dovode novi u sred sezone. Ti novi igraci prvo dožive kulturološki šok,sve im je novo,pa treba da upoznaju saigrace,trenera,da se uigraju a to se ne može preko noci. Kada se jedam Mbape muci šta ocekivati od stranaca iz naše lige.
b

boc

pre oko 3 sata

Nije rezultat uoošte bitan toliko,koliko je bitno samo učešće u ovoj ligi šampiona.Mozda se moze pobediti neka utakmica,nerešeno,ali samim tim što najbolje evropske ekipe dolaze u Bg je odličan rezultat.Klinci ko klinci...će da se prepucavaju,a mi malo stariji cemo da gledamo dobar fudbal...bilo je lepo gledati veceras Zvezdu u drugom poluvremenu.Ipak je ovo liga šampiona,da se razumemo....
m

mikuli

pre oko 1 sat

Ne smaraj, igrate sa raspalim timovima zbog ceferina, nikad jadniji milan, barsa itd
j

jh

pre oko 3 sata

dajte dovedite najboljeg beka na svetu Sanicanina i Fejsu obavezno ce da bidne super..ce da meljemo sve
I

IZOSTAO UČINAK

pre oko 3 sata

Tačno je falio 12. igrač da malo pogura pištaljkom kad je to mogao, ali svaki put je ostajao nem i time izmestio utakmicu iz superligaškog šampionskog ambijenta u neki drugi nepoznati ambijent koji nam ne odgovara. 12. igrač koji ne uvažava kriterijum Super lige ostaje najveći neprijatelj, a nije lako da svaku utakmicu igraš tako 11 na 11 kad ti je normalan odnos 12 na 11.
R

Realno istina

pre oko 3 sata

Kakve gluposti pises.
G

Gost033

pre oko 3 sata

Dajte madjiji još 160 miliona možda ubode neko pojačanje.
D

Drvo

pre oko 3 sata

Ko je danas video nešto pozitivno svaka mu čast, taj mora da i umesto kišnih oblaka vidi roze jednoroge. Skandalozna utakmica, pre svega što se borbenosti tiče. Kao p...e!
D

Drvo

pre oko 3 sata

U stvari pozitivno iznenadio Šerif, sa potezom a la Dejo. Eto, jedan dobar detalj. Sve ostalo užžžžŽŽŽŽžžžŽŽŽžžžžžasssssssssssss
@

@drvo

pre oko 3 sata

Glu...e evo. Dodavanja, posed lopte, sutevi u okvir gola, sutevi van okvira gola, vise prekida u opasnoj zoni, vise kornera. Jel treba dalje, tj jel treba u xG da se ide? Sta si ocekivao da dobijemo 7-0? Sramota ako ti navijas za Zvezdu.
D

Drvo

pre oko 2 sata

Viđu statističara, šutevi van okvira, šutevi u okvir, od kojih bukvalno nijedan opasan. Koga za to briga?Jalovina na kub. Koga briga za posed, njima je svaki napad bio direktan i opasan, mi smo izgledali kao da još hiljadu minuta nećemo dati gol. Obožavam Miloja, fatastičan trener, još bolji lik, ali ekipa mu je igrala jalovo i bez energije. Ne može da se sakrije. Pre svega su za to krivi likovi koji su mu doveli imena, a ne igrače koji su u usponu, na šta Zvezda mora da se oslanja.
W

Www

pre oko 3 sata

Benfika igrala drugo poluvreme sa nekih 15% snage što da de muče.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 3 sata

Ма да, набили се у 16м да бране предност од 4 пута јефтиније екипе по тржишној вриједности! И то је све легално када оствариш зацртани циљ.
B

Biće bolje jednog dana

pre oko 3 sata

Nemate vi pojma ,tek će zvezda igrati dobro Zaboravljaju li vi da je evropski šampion liverpul primio dva gola Od Milana Pavkova I tad su verovatno u liverpulu isto ovako pljuvali Ahaaa
S

Samo pravda

pre oko 2 sata

Nije tebi lako,tvoj zivotni uspeh dali ste liverpulu dva gola😂😂😂!
V

Vanecious

pre oko 3 sata

Cekajte sada je kao 1:2 dobar retultat a do juce ste pisali da je zvezda FAVORIT?
G

Gost1111

pre oko 3 sata

Zvezda nije bila favorit pre utakmice!cak su kvote na Zvezdu bile 4.0 a na Benfiku 1.95!Benfika je bila favorit!
H

How yes no

pre oko 3 sata

Kad je Zvezda favorit protiv Benfike pametni? Benfika je 2-3 nivoa iznad cele srpske lige a ne jednog kluba
S

Svaka cast

pre oko 3 sata

Veci posed lopte, vise suteva, vise kornera, vise dodavanja, vise uspesnih dodavanja... Protiv jedne Benfike ej... Samo je rezultat izostao. Zao mi je sto je promenjeno srce veznog reda tj sto Hvang i Stamenic nisu ostali uz Elsnika koji je dosao za 1.2 miliona za koliko je otisao i Mijailovoc mi bi ovu utakmicu dobili lagano. Dalcio i Krunic katastrofalni ali to je kad promenis srce ekipe tj vezni red kojo nije uigran ili dovoljno kvalitetan. Kruniceva greska kod prvog gola, Kruniceva greska (izgubio loptu na 20m i vise komplikuje od Kange) nas kostale utakmice. Kasnije se podigo, ali ako dobije 6 ili vecu ocenu od 6 onda vase ocenjivanje nema veze sa vezom, vec je naruceno. Sa ovakvom igrom mozemo sa svima osim realno sa Interom na Meaci i Barsom ovde, sve ostale mozemo da dobijemo jer smo izrasli u jednu ozbiljnu ekipu (bez bekova u rotaciji i sa novim veznim redom)
k

kinku

pre oko 3 sata

Samo ti gledaj statistiku. Jesi li video u statistici da možda i Hvang nije pretrčao 35 km ili Ivanić podelio 234 pasa.
J

Jka

pre oko 3 sata

Nabroj mi dve šanse za sve to što si nabrojao?????Ali vidi samo dve šanse i sve je ok..daj aj bre ne lupajte ovi igrali sa pola gasa i još nisu top ekipa trenutno.
P

Pa č̣ekaj...!?

pre oko 3 sata

Dobili ste Benfuku zar ne??? Ciše šuteva,veći posed,bolje šanse...više kornera i auta? To je merodavno i to se gleda u Evripi,sve ostalo je NEBITNO 🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡 Terzinjo,dobar.tim za 60+mil 😂😂😂😂
@

@kinku

pre oko 3 sata

Pa ja gledam statistiku iz prostog razloga jer smo PRVI PUT OD KAD IGRAMO ligu sampiona bili nadmocniji u svakom statistickom parametru od rivala. Kad smo prolazili kvalifikacije, Y.Boys, Salzburg pa i Kopenhagen bili smo likitirani. Kad smo dobili Liverpul, Olimpiakos bili smo limitirani, a ovo je jedna odlicna predstva i jedna pozitivna stvar. Gde nismo igrali bunker kako svi vi serete ("veliki navijaci"-navijaci uspeha) . Vama je najbolje kada se pobedi, po vama je sramota izgubiti 1-2 od Benfike kuci, to je katastrofa. Svi vi ovde koji serete imate inace velike uspehe u privatnom zivotu ( poslovni i sportski svet) imate mozda dva 3ca mesta na nekom letnjrm turniru u futsalu u obliznjem selu ali ovde znate da kenjate po klubu k igracima koji ne da ne zasluzuju to, nego mi je krivo sto pojedini navijaci Zvezde ako stvarno to i jesu imaju mogucnost i priliku da gledaju svoj klub u ovakvom izdanju i ligi sampiona. SRam te bilo
@

@ne pricam

pre oko 2 sata

O budzetima, ne pricam o zavrsnim dodavnjima u zadnoj trecini. Pricam o jebenoj nadmoci kojj smo imali kroz utakmicu, kroz statistiku. Koji nismo nismo nikad imali ovakvu u ligi sampiona protiv klubova koji su 200-300 miliona vredniji od nas. O tome pricam. A vi ste slepci zavidni rezultata Crvene Zvezde i puknicete od muke stonod ratnih dezertera primate 9 ili od dece iz danske primate po 6 u 60min
Z

Zabrinut

pre oko 2 sata

Problem sa nama u Srbiji je sto poraze pretvaramo u pobede. Isto ovo radi i Piksi,veze nismo imali,dali 1 gol,ali u on u izvestaju kaze da smo bili dobri,da nas niko nije rasturio,da smo imali toliko i toliko kornera,tacnih pasova itd itd......smesno,bre.
Z

Zabrinut

pre oko 2 sata

Problem sa nama u Srbiji je sto poraze pretvaramo u pobede. Isto ovo radi i Piksi,veze nismo imali,dali 1 gol,ali u on u izvestaju kaze da smo bili dobri,da nas niko nije rasturio,da smo imali toliko i toliko kornera,tacnih pasova itd itd......smesno,bre.
O

Ovaj Djiga

pre oko 3 sata

Postaje novi Vidici.Iz utakmicu u utakmicu je sve bolji i bolji.
D

Drvo

pre oko 3 sata

već sad nivo premijer lige, a mlad dečko
t

turci

pre oko 3 sata

Jok on će da prenosi loptu i glumi vezni red a zašto. Zato što vezni red ne postoji. Mimović će da igra i beka i krilo i da stigne da preseče kontre protivnika. Sad kad bude pauzirao nekoliko utakmica biće dobar ovako nije. Brzo će on u penziju pre Rode.
V

Vanecious

pre oko 3 sata

Pa dobro gde je taj KATAI magiko?? Meni su rekli ovi sa arene d su on i katai njbitniji igraci crvene zvezde! :)))))
B

Bogdan77

pre oko 3 sata

Vraća se kući na polu sezoni,ide u Vojvodinu !
Ј

Јјјј

pre oko 3 sata

Терзићу је л и даље Крунић бољи дефанзивно од Хванга а то што немамо бека да не причам, следећу не би ме чудило да играмо са 3 штопера
R

Radza

pre oko 3 sata

Kanga gleda i ne veruje.
p

purge

pre oko 3 sata

Zna Kanga. Njega je Miloje šut uo i u prvom mandatu van igre a onda dao znak za prodaju.
G

Gost Pera Trta

pre oko 3 sata

Prava katastrofa sto smo izgubili od Benfike jer po komentarima citam da smo u rangu Barse,Bajerna,Sitija,Reala,Intera.Daj te vise izadjite malo na vazduh i batalite virtualni svet i budite realni.
k

komepricas

pre oko 3 sata

Podrazumeva se da mi pobedimo 5 puta skuplje timove, a kada izgubimo od jeftinijeg tima, onda je to histerija, haos, propast, uprava napolje itd...

Diego Milito

pre oko 3 sata

Budi i ti realan i izadji na vazduh ali se pre toga dobro okupaj hladnom vodom, nista ova Benfika nije bolja od nas dva gola smo im poklonili. Imali su preveliki respekt prema nama to smo morali da iskoristimo a imali bismo sansu da je Milojevic izvrsio izmene na polivremenu ili makar do 60 min. Dalsio za Mimiovica umesto Drkusica zlocin broj 1, zlocin broj dva Krunic je morao da bude zamenjen vec do poluvremena kao i Olajinka koji je sport promasio. Kanga je morao da bude na terenu a ne Dalsio to je za zatvor sta je uradio. Vise mi se svidjao ranije Milojevic kada je stalno nosio brojanicu, ovaj sad je neki novi emancipovani ali dobro to je samo moje misljenje iako i dalje verujem u njega valjda ce se popraviti
m

maaaa

pre oko 3 sata

de mi da budemo realni... 😂 samo lozenjeeee,ovo ono tako to...bolji smo,bla bla....realno slabini smo od svih osim j bojsa i to je to...bio bih zadovoljan sa dva neresena
G

Gost Pera Trta

pre oko 3 sata

@Dijego druze moj svaki bod ako ga bude uzela u ovoj grupi bice iznanedjenje.Molim Boga da ne prodjemo kao Dinamo kada budemo igrali protiv Intera,Milana i Barse.Vidis koliko sam realan.Da bi ti igrao nekako L S prvenstvo bi ti moralo biti bar jacine Portugala.
t

teško

pre oko 3 sata

Ali ne ide ti ekipi, i ti čekaš do 70-80 minuta da praviš izmene. Čuvaaš rezultat protivniku. To može samo neznalica.
g

gostRS

pre oko 3 sata

Ja iskreno prezadovoljan 2.poluvremenom. Znacajno popravljen utisak, atmosfera bila ekstra do zadnje sekunde....bas bilo lijepo na kraju. Dali sve od sebe, ovi bolji i to je to...idemo dalje 😉
G

Gostinjo

pre oko 3 sata

Dobro, kako je moglo da bude. Olajinka mnogo loš u prvome, po meni Krunić kriv za oba gola, kod drugog držao loptu u nogama a trebao da se rješi odma (par puta tako gubio loptu). Silas mnogo sebičan, ništa nije pokazao. Radonjić je ovdje mogao barem 25 minuta sa odigra, napravijo bi veliku razliku.
C

CaleB pravi

pre oko 3 sata

Ovo je samo realnost...i nista vise od toga. Igrati LS bez dovoljno bekova - to je velika glupost i neozbiljnost uprave. Cist amaterizam na delu. A ova poslednja pojacanja - to i nisu zapravo. Krunic toliko los, da ga cak i necu komentarisati. Silas - nula velika. Sada je jasnije zasto ga se Stutgart tako lako odrekao. Radonjic doveden da sedi na splavovima, umesto na rezervnoj klupi. Olajinka potpuno beskoristan u napadu, odlican za odbranu, i zasluzuje prekomandu na levog beka. Bio bi bar od neke koristi. Sve u svemu - jako tuzno. Ovakvi, ne znam ni Partizan da li mozemo da dobijemo.
S

Silas...

pre oko 3 sata

Trazi loptu u prostor ne u noge. To je neugrianost ekipe, a ovo sto Radi Krunic je sramota i ponozenje po meni a i Dalsio. Pa bilo bi mi manje krivo da su igrali Knezevic, Luka Ilic ili Knezevic i Sljivic. Dalsio u prvom poluvremenu imao 5-6 kontakta sa loptom dao im je sigurno 4 lopte j noge od toga 3 na nasoj polovini. To mogu da oprostim nasem detetu od 18-19-20 godine ali strancu od 27 ne mogu. Krunic konstanto 3 dodira vise na nasoj polovini ne jedan nego tri.
K

KOMSIJE

pre oko 3 sata

Radujete se porazu 2:1 Zvezda nadigrala BENFIKU koja kosta 335 miliona mi 78 miliona, jesmo izgubili ali smo igrali hrabro, vi nemate nikakvih prava da prozivate jer nemate koga, drugo vi ste ispali iz evrope kao niko do sada, trece i najbitnije za 4 dana vam sledi jos jedan poraz u nizu, ako je vasa radost nas poraz obda svaka cast, VIDIMO SE U PONEDELJAK, samo nemoj bunker i svih 11 u 16m kao po obicaju! BRAVO ZVEZDO!!!!
o

oće

pre oko 3 sata

phh napadali od 71 minuta do tada mulj. Benfika bi protiv bilo koje ekipe sa večerašnjom igrom primili 4 komada ladno.
D

Del Boj

pre oko 3 sata

Neka si im rekao…sto im ne rece primice 5-6 komada, lakse bi ti bilo, a i oni bi se uplasili mozda ne bi ni igrali?E blizanci…blizanci…
Z

Zabrinut

pre oko 3 sata

Nije mi jasno zasto ljudi u Srbiji i dalje ocekuju nesto od fudbala,pa vidite da smo na dnu i klupski i reprezentativno.
M

Milokevića Zvezda je tuga

pre oko 3 sata

Milojeviću, igramo na Marakani. Čoveče izbaci Ivanića jer je lenj, vreme ga pregazilo. Nigde ga nema, ni u napadu a kamoli u odbrani. Igraj sa dva centrafora. Trebalo je mesto njega ubaciti Šerifa, pa zaigrati sa njim i Duarteom. Duarte zna da primi, doda i šutne van šesnaest. Takvom taktikom bi i Krunić prodisao. Oni sa dva starca blokiraju našeg centarfora. Ivanić je tuga od igrača, ni centaršut, ni prodor, ni šut. Milojeviću prestani da nas ponižavaš sa Ivanićem.
C

Crvena telad

pre oko 3 sata

Pojma nemaju
N

Nenad B.

pre oko 3 sata

Ova Benfika će po ovome što je prikazala večeras muku mučiti da uđe u 24 ekipe. Bukvalno su igrali prvih 10-ak minuta do onog datog pacerskog gola, a onda pokušavali da umrtve igru i rutinski otaljaju posao, ali to im baš i nije polazilo za nogom. Ne želim uopšte ovim komentarom da potcenim Zvezdu, koja je izgubila samo zbog 2 baš naivno primljena gola i plašljivog ulaska u meč. Ovo je bila prilika za uzimanje nekog boda, bojim se da će protiv PSV-a, a posebno Štutgarta i Barse biti mnogo, mnogo teže.
K

Komentator

pre oko 3 sata

Benfika odigrala tacno onoliko koliko je trebala protiv propalog drzavnog projekta
M

Milence Pilence

pre oko 3 sata

Bili ste i Vi državni projekat,pa izneverili sve redom🤷‍♂️... 🤔Sad je došao red,da i neko drugi oproba srecu😉
N

Na severu od 88

pre oko 3 sata

Lako je tebi prijatelju,I ušati pehar i liga šampiona ti na 200 m ,šta ti treba više.
X

Xyz

pre oko 2 sata

A ko je ono jedina ekipa na svetu kojoj su 2 konkuretske firme na dresu(soccerbet, maxbet) jer im ja nalozeno da sponzorisu. Iako vlasnik jedne od tih firmi najvija za Zvezdu, Zijin da ne pominjemo. Ali vas drzava unistava, namestili i protiv kijeva 😂
N

Nemanja8989

pre oko 3 sata

Sami smo sebe pobedili,klasika vec za nas Srbe…Krunic igrao za Benfiku-ne za nas,tim u prvom poluvremenu konfuzan,nepovezan,premalo timske i uigrane igre,previse soliranja i gresaka…U drugom shvatili da Benfika nije Siti i da mogu da igraju,ali opet,SAMO 1 SUT U OKVIR GOLA U DRUGOM? PREMALO…Sve u svemu,Benfika nije nista specijalno,koliko smo mi dobri da se samounistimo. …
N

Nemanja8989

pre oko 3 sata

I da,zaboravio sam da dodam,sramotna reakcija i cist gol Glazera kod drugog gola…Rade asistent(dao los pas,posle nastao faul) a Glazer strelac,lopta isla u njegovu stranu,nije cak bila ni uz stativu,lagan sut za odbranu,on se izgubio… U Ligi Sampiona nema ovakvih gresaka,jedna je mnogo,kamo li 2,sve se to placa,zato smo i izgubili…
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 sata

Да ли си ти икада видио неки гол, а да није претходила нечија грешка. И када дајемо голове противник негдје погријеши, вечерас онај несрећени дефанзивац Бенфике кога је наш "шепртља" Ндиаје одрадио као малу бебу и асистирао Милсону. Против Бодоа онај што је направио глуп пенал или онај дефанзивац кога је надскочио Спајић и забио га. Да набрајам даље, грешке су саставни дио игре и противник који их више искористи побјеђује!!!
V

Vanecious

pre oko 3 sata

Milojevic ko pevac granda,komentatori sa arene je neka ekipa iz kladionice.. a fudbal je igrala Benfika.
B

Bob.f

pre oko 3 sata

Jos 100 miliona ne vredi Benfika ima 80 mil...Nije ok da vas ponizavaju...🤣🤣🤣
R

Raffa

pre oko 3 sata

O kakvom ponizavanju ti pricas?Utakmica je bila odlicna,a sa Benfikom ovakav rezultat je sasvim ok,mada ostaje zal za neresenim ishodom. Pa bre bas petardira nikad gori Dinamo,a ti si nasao da komentarises Zvezdu. 🤣🤣🤣
@

@ssss

pre oko 3 sata

Država skrljala silne milione u Zvezdu.Nikad ni jedna ekipa u Srbiji u nije imala ovoliki budžet.Nemaju krštenog Srbina u ekipi.Pojma nemaju.Igrači Benfike u odelima odigrali utakmicu.Nisu se pošteno preznojili.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 3 sata

I pored toga što su došli Radonjić, Krunić i Silas, svako realan zna da mi u LŠ malo šta imamo da tražimo. Jer i ova trojica su došla bez utakmica u nogama i nisu prošli pripreme sa ekipom. Mi moramo da budemo svesni da je naš kvalitet takav da je samo igranje LŠ puna kapa. Realno, mi smo na nivou LE. Ali ja bih uvek pre izabrao da budemo u eliti, pogotovo u istorijskom novom formatu. Što se ove utakmice tiče, jedina je mana što smo sa previše respekta i straha ušli u meč. Ostalo, pa igrali smo koliko znamo i umemo. Prosto je tako. Tako da opušteno i gledamo Zvezdu u LŠ.
Б

Бск

pre oko 3 sata

Ово је класични пример зашто смо у фудбалу ту где јесмо и генерално као народ у свему осталом и важнијем. Сад ће да се "слави" овај пораз, као добро је, мало је фалило, било је близу, можемо да се надигравамо, а само слеп човек не види да је Бенфика одрадила посао са пола гаса. У другом полувремену људи нису ни хтели да врше пресинг јер су схватили да су ови толико килави, јалови, спори. Гол је постигнут искључиво добрим потезом Ндиаја, да њега није било, ово да се играло до октобра месеца, не би се ушло у озбиљну шансу а камоли постигао гол. Коментатор класични демагог и полтрончина која труби о некој доминацији и поседу а људи се свесно повукли. Броји фрајер корнере а ни из једног није била озбиљна ситуација. Сад очекујем Милојевића и остале са изјавама храбро смо се борили, погинули смо на терену, оставили смо 200% и сличне фразетине и флоскуле. Ово можда није ни за Лигу Европе а ви се овде пувајте (што би рекао С.Пешић) до миле воље. Исто као кад стручњак из Паси Пољане каже нисмо имали среће, мало је фалило, били смо близу а у последњих 5 утакмица једва 1 гол постигли. Како све подсећа на оног врховног болесника према којем живимо у економском тигру, наносимо константне поразе својим противницима и сваким даном смо све јачи и бољи. Бем вам крв хохштаплерску.

Usput

pre oko 3 sata

Kako to da svi protiv Zvezde odrađuju posao sa pola gasa a protiv Partizana zapinju i daju po 5 komada? Druže ne blamiraj se,na ovom nivou se sa pola gasa ne radi ni trening. Benfika jeste se taktički spustila u nižu zonu u drugom delu,što je normalno jer imaju dva gola prednosti u gostima. Svako bi. Ali to sa pola gasa trla baba lan odrasti te. Zvezda večeras nije imala sreće pre svega zbog tog primljenog gola iz prvog pokušaja,jer takve stvari menjaju utakmicu naglavačke.
@

@ssss

pre oko 3 sata

Usput Ne blamiraj se.Zvezda je zalutala u LŠ.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 1 sat

Тржишна вриједност фудбалера ЦЗ јесте 79 милиона, а Бенфике 329 милиона. Када то одузмеш разлика је цирка 250 милиона. Толику разлику у квалитету приказаног на терену нисам видио, а ти?
B

Boban Batke

pre oko 3 sata

Atmosfera nula
S

Sima Arauho

pre oko 3 sata

Jedan šut u okvir gola u drugom poluvremnu i jedan gol i to kad je pala koncentracija Benfici.Ali da vam je svirao zatvorski cuvar bila bi dva penala za vas.
d

ditatore

pre oko 3 sata

jel igrao rade krunic koji ima 300 utakmica u milanu?ili je planiran za vikend protiv intera?koga ovi slepci dovode juju igraci su ogledalo uprave.
U

U ovakvim

pre oko 3 sata

utakmicama svaka greskaje fatalna-Krunicevo cekanje kod gola,Olajinka kod drugog i lose postavljanje Glazera ......Prelaznu ocenu zasluzuju Ivanic,Djiga,Elsnik,Serif a ovo ostalo kako ko .....Olajinka samo neka borba,milion lopti prodao ....Silas uzme loptu,prodje dva igraca i napravi kontru ....... Umesto da na pouvremenu uvede dva-tri igraca,Milojevic ceka do 75 minuta i onda se seti da ima pravo zamene ......Morao je Radonjic dobiti 20 minuta,ima snage za toliko i ne sumnjam da bi nesto napravio ...... Glavu gore,ide derbi i svu snagu usmeriti na tu utakmicu ......
R

Reblok

pre oko 3 sata

Benfica odigrala u trećoj brzini, rutinski. Tako dobijaju i u svojoj ligi. Ali moglo se do boda. Protiv Švaba će biti mnogo teže.
L

Ljudi nemoj da se lazemo

pre oko 3 sata

Ovo je bila prilika da se osvoji neki bod,jer benfika nije nikad slabija bila,a gubimo 0:2 u 20 min,ja neznam sta je tu dobro,i za pohvalu.
s

slovenac

pre oko 3 sata

Kaže Lešnik, malo smo tanki po bekovima. Pametnom dosta. Možda ga stave na hlađenje, primećuje svašta, lud čovek.
T

TOliko o navijacima

pre oko 3 sata

Zvezda je igrala bez napadaca sa Duarteom zahvaljuci navijacima zvezde koji su izbacili Serifa iz prve postave ovaj poraz ide na dusu navijacima zvezde koji su botovanjem izbacili Serifa iz prve postave
C

Czz

pre oko 3 sata

Nije ovo lose uopste. Nimalo. Volim i ja lozenje pred pocetak ali fale nam jake utakmice u prvenstvu da bi parirali 90 minuta ovakvim ekipama. Kaznjeni za gluposti za koje ne bi bili u super ligi j to je to. Do prije dvije godine bi se branili 90 minuta od iste ove benfike. Ovo je proces rasta ekipe. Samo da se zadi veci dio sledece sezone i kroz kvalifikacije da se dovede jos par pojacanja i eto solidne evropske ekipe.
m

mikuli

pre 43 minute

Daju vam sve resurse tv, novine, pare, mladje kategorije, reprezentacije, fss, sve naslovne strane novina, 50 igraca na platnom spisku, ofk beograd, graficar, titulu iz 45, sudijsku organizaciju, crveno bele kranove, plakate po celom gradu, itd i opet nista
Л

Лаик

pre oko 3 sata

Мимовићева повреда пореметила све у првом полувремену. У другом одлична игра и то овде неко мора да напише пошто сви звани стручњаци знају само да критикују. Сад сам изашао са стадиона, утисак међу људима је феноменалан. Идемо даље!
М

Марлоне

pre oko 2 sata

Пореметила је стручност Терзића и Мркеле, који нису довели лијевог бека, тако да у ротацији буду барем тројица, гдје Сеол може играти по потреби и лијевог и десног бека. Ту је Звезда изгубила 30% на својој снази и ту у јако битном мечу Лиге Шампиона. Није Терза хтио дати још два милиона за поштеног бека, а било их је и добрих слободних.
D

Deki9988

pre oko 3 sata

Kaze Milojevic poslije utakmice "Pa dobro nije izlazak Mimovica toliko uticao na utakmicu" mi se raspali prve 3 minute i primili gol!? Pa sta moze vise da utice na utakmicu nego kad primis gol?
M

Milence Pilence

pre oko 3 sata

Posle prvog kola bicemo među 24..još sedam da izguramo... Samo hrabrooo💪✌️
S

Steta

pre oko 3 sata

Peh sa bekom, velika greska milojevica da stavi elsnika na beka jer je do tad bio najsigurniji igrac a igra na poziciji odakle kreće napad, dalsio jako los, bolje da je usao kanga. Prvi gol krunicev, izbij je u korner ili bilo gde, na lopti si na gol liniji. Drugi gol cini mi se da je i dalsio zajebao, duarte ne tako hrabar veceras, koliko bi serif bio bolji, obzirom na njegovu kontrolu lopte, ne znam. Cini se da je najbolja opcija na spicu silas, jer je brz kao nista a i vise voli da igra spica. U drugom poluvremenu smo ih i stisli ali kardinalne greske i lose odluke dalsija su dovele do toga da nemamo dobre lopte i bolji tok pasa kao sto bi imali sa elsnikom. Seol odličan, iako je bolji na levom beku, opet hendikep. Olajinka kao uvek, brz i kao muva bez glave, bolje bi katai to pokrio od 70' , bolje i da je milson igrao, trebao je radonjić uci da vidimo sta moze. Losa postavka Milojevica, ima dovoljno igraca na klupi da se napravi sto bolji sastav kad se dese ovakve prinudne stvari kao sto je povreda beka. Da smo igrali u istoj postavi s igračima na svojim mestima, sa kasnijim izmenama u drugom, uzeli bi minimum bod.
S

Sekapersa

pre oko 3 sata

Sta Milson da igra,babu moje ne moze da predribla
z

zvezdas vr

pre oko 3 sata

stav,igra i sastav koji je bio domacin Bode_u,siguran sam da bi doneo vise od vecerasnje utakmice!
I

Igorgost

pre oko 3 sata

Elšnik je dobar igrač... Za slovenačku ligu.
G

Gorangogi35

pre oko 3 sata

Za tamo i jeste. Krunic zs Bosansu ligu. RAZOCARENJA!!!
N

Nista evo

pre oko 3 sata

Apelujemo Terzicu i Milojeviću da ga ti zamenis a pretpostavljam da si se od sporta bavio ispijanjem piva po kladionicama.
B

B. Grobar

pre oko 3 sata

Ove Portugalce bi trebalo da ih bude sramota. Umesto da jos u prvom poluvremenu zgaze ova ....a sa najmanje 3-4 razlike, oni su dozvolili da prime gol. Sramota.
A

Assasio

pre oko 3 sata

Bude li neko od ovih diletanata i bitangi iz uprave dao 10 MILIONA na kraju sezone za ovog Krtunga Mvunda ili kako se vec zove ovaj izbljuvag iz Stuttgarta, izvuci za noge sa Marakane. Ovakvu prevaru nisam skoro video. Rekose da je barem brz lik nije leva noga Bukarija po brzini.
M

Mali mrav1a

pre oko 3 sata

A terzini procenti?😆😆😆
D

Družeuuu

pre oko 3 sata

Ovaj silas,šta je ovo druže,odbijaju se lopte od njeg kao o drvo
J

Jkaa

pre oko 3 sata

Zbog ovakvih novinara nam je fudbal gde jeste!!Sa kim bre da se nadigravamo dečaci uzeli loptu i igrali se.Mi sve nešto na oruk nigde sistema ma komedija smo.Nama bre Ivanic otagnizator igre alooo ljudi uozbiljite se.Terza mrzela ovaj na klupi što izgleda kao pevač Granda mrs bre vise lopovi raspali!
Ј

Јосиф

pre oko 3 sata

Глазер 1,Мимовиќ-,Сеол 5,Спајиќ 5,Џига 5.5,Елшник 5.5,Круниќ 1,Иваниќ 5,Силас 2,Дуарте 2,Олајинка 2,измене Далсио 1,Шериф 6,Милсон 6.5,Илиќ 1 и на крајот Милоје 2! Усрали само се ко грлице,Силас ништа бољи од Пуме,а мислим да је Канга заслужил бар 20 мин!
A

Avangarda

pre oko 3 sata

Ovo je neki B tim Benfike. Nigdje Portugalca, osim Di Marije nigdje južnoamerikanca, sve Turci i neki žujovi i jedan ćelavac. Dovoljno za najbolji tim nakon Barija. Razlika između Zvezde i Partizana u Evropi je što zvezda gubi sa stilom, ali gubi.
N

Naravno

pre oko 3 sata

B tim, na odmoru su Laza Kamikaza Markovic i Ljubo Fejsić

goranc333@gmail.com

pre oko 3 sata

Bolja Liga Evrope. Kao, uzimamo velike pare samim ulaskom u LŠ. Uzeli bi i za ulazak u LE, naravno, manje pare, ali svakako ne male. I plus bi bilo mnogo više klubova sa kojim mogli da igramo potpuno ravnopravno i, verovatno, prođemo dalje. Ovako, najbolji tim u istoriji Zvezde - šampion Evrope, a "najbolji tim posle Barija" će, daj Bože, u istom tom takmičenju(samo drugog imena i malo drugačijeg formata, doduše) osvojiti JEDAN bod. A i taj jedan uz Božiju pomoć.
G

GostP

pre oko 3 sata

Rutinski i dozirano, imaju ozbiljno gostivanje Boavisti za vikend........bez par igraca......Osetilo se doduse odsustvo Pavla Ilica u redovima zvezde kao i udaljenost velikog trenrkog maga (hvala drzavi) od kluoe zvezde te nije uspeo nista savetovati......
r

raaraa

pre oko 3 sata

Alo ljudi, šta vam je? Sa toliko negativne energije uništili bi ste i City i Real. Da li se neko od vas negativnih nekad bavio sportom? Igramo protiv jačeg, borimo se i učimo. Šta ste vi postigli u ligi šampiona u vašem poslu?
X

Xyz

pre oko 3 sata

Neko je izgleda ocekivao da je jedna Benfika za nabijanje gol razlike. Koliko ljudi pojma nemaju o fudbalu i sportu uopšte to je strašno
D

Drvo

pre oko 3 sata

Čestitke Terzi što je uspeo da napravi tim od 60 i nešto miliona budžeta u kojem beka u Ligi Šapiona igra spori veznjak (Elšnik), verovatno prvi put takav poduhvat izveden u ovom takmičenju. Neko dostignuće jeste. Celo leto vičemo bekovi i zadnji vezni, ali zašto umesto toga ne dovesti deset krila, ša može da krene po zlu. Zadnjeg veznog igra Krunić koji i ne pokušava da zagradi igrača na dva metra od gol linije, skandalozniji potez od čuvenog Mrkelinog preskakanja lopte protiv Milana.
R

Repac Plandište

pre oko 3 sata

Nema uigranosti i kontinuiteta ali kvaliteta svakako ima. Bas smo bezvezne golove primili, drugi posle nepostojeceg faula ali glavu gore, dobar je tim bice to ok. Sa ovim su se složili
s

slobodnjak

pre oko 3 sata

Bas i nije bio bezveze.. posto nisi gledao da znas da ga je zavuko kokcu u glazerov ugao s pola snage
R

Repac Plandište

pre oko 3 sata

Normalno da je bezveze kad je nakon nepostojeceg faula. Onaj kontakt nije faul ni na kosarci. Cak sta vise kontakt je slabijeg intenziteta od onog izmedju Otamendija i Serifa. Kakogod nije sporno da je Glazerov gol. Sa ovim su se složili...
S

ShoNe24

pre oko 3 sata

Elsnik top klasa. Mozda je cak i bolji na levom beku. Dadosmo lep gol iz lepe akcije. Opet Elsnik ucestvovao u napadu. Silas ni blizu nivoa Bukarija. Cak mi deluje da Puma Rodrigez zna malo vise fudbala od njega. Spajic kapitenski, Djiga uskoro u najboljim ligama Evrope. Steta za Mimovicevu povredj. Odlicno igra. Odlican bio do povrede. Krunic ima klasu za ovaj nivo fudbala. Mogao je bolje kod prvog gola. Ali je na nivou ovog fudbala. Milson iskoristio sansu. U polju tanak, ali opet nista tanji od Olajinke koji je brkao u oba pravca. Nije ovo bilo lose danas. Bilo bi sjajnonda Zvezda ima sa kim u ligi da odigra kvalitetnu fudbalsku utakmicu. I navijaci partizana da ne brkaju teze. Nas su ozivele odredjene prodaje i plasmani u Ligu sampiona. Sa igracima dovodjenim bez obestecenja. Sad mozete pricati o Zvezdinim milionima i transverima. A to se desava posle dosta godina dovodjenja igraca bez obestecenja i plasmana u velika Evropska takmicenja.
S

Samo pravda

pre oko 3 sata

Zvezda kasno shvatila da moze da se nosi sa Benfikom,covece sta vi pisete,cemu takvo glupo pisanje?Poraz nikad skuplje zvezde ,trpano para nikad kao pod vuckom sve podredjeno zvezdi sva liga u funkciji zvezde i vi pisete kasno shvatila da moze da se nosi nosite se svi cigani to jest delije tamo gde vam je mesto!!!!
Z

Zvezdale

pre oko 3 sata

Vama je mesto da Ls i Zvezdu gledate kraj malih ekrana :) Tako da ne brukaj se.Zvezda igra Ls sto je i sam veliki uspeh za razliku od vaseg malog kluba koji ispada u sezoni kupanja
s

sashki85

pre oko 3 sata

ajde dosta više sa tim pljuvanjem, kao vi bi bolje odradili posao od miloja. Benfika se branila čitavo drugo poluvreme, dal namerno ili ne to je nebitno. za gol se pita i protivnik nešto. jedinu stvar koju bih promenio je to da elšnik vise ne izvodi kornere i slobodne udarce. on ni u super ligi nije namestio gol iz kornera a bilo ih je sijaset. milson treba da igra od početka kads se igra napadački. može zvezda da se nosi sa par klubova u ligi šampiona. druga stvar, svima je bio cilj da se plasiramo u tu ligu šampiona isključivo zbog finansijskih razloga i zbog prestiža sto je novo takmičenje. ja kažem bravo zvezdo, nismo se obrukali, gledajuci kakve smo golive primili, mislim na obaj prvi. imali smo posed lopte protiv jedne Benfike. vise korneea, vise šuteva na gol i uopšte. i najvažnija stvar od svih, ovaj tim još nije uigran.
D

Daj faul

pre oko 3 sata

Namestio je protiv Bode Glimta
R

Retro

pre oko 3 sata

Uigrace se za surdulicu polakoo..pa rece miloje bitno je prvenstvo . Ovo kao eksurzija nema znacaja😃
b

banence

pre oko 3 sata

SLAB TIM KOJI I U DOM. PRVENSTVU NEBIBIO TAMO GDE JE DA NIJE NAMESTANJA I KRIMINALA 7 GODINA..JAD TO SHVATITE BICE VAM LAKSE I OVAKVI PORAZI VAS NECE DOTICATI..BENFIKA SKROMNA I ZAJEDNO SA J.B. I ZVEZDOM BORICE SE ZA DNO TABELE..ZVEZDI DO KRAJA BOD ILI NIJEDAN ZA PRELAZAK U NIZI STEPEN TAKMICENJA..MILOJE KAO I UVEK LUTA NEZNA..IDENTICAN STANOJU KOJI JE UNAKAZIO SVOJ KLUB NEZNANJEM PRE SVEGA
t

tisikaomadjija

pre oko 3 sata

Likovi bukvalno izasli drugo poluvreme da umrtve utakmicu i da ne prime gol, napad ih skoro nije ni zanimao. Ide sad lozenje top odigrala sns zvezda
G

Gostgost

pre oko 3 sata

Ubise tastatura navijaci Zvezdu. Oterali su Endiajea na klupu, a on je davao minimum jedan gol po utakmici. Umesto njega ulazi Duarte, koji je otkad startuje jedine golove iz penala dao. I umesto da imamo Serifa koji je u formi i koji daje dubinu ekipi, i Duartea koji igra u paru sa njim i daje golove iz drugog plana, mi imamo Serifa koji ne igra, ispao je iz forme, i Duartea koji ne daje golove jer nije igrac koji moze sam da igra u napadu. Tako da, hvala tastatura strucnjaci!
M

Mudjacale

pre oko 3 sata

Jao dete ajde nam samo jos ti skaci po glavi. Nedaje malo pre asistencija zamalo ubio protivnika nogom. I treba da greje klupu panjina jedna do 80 minuta. Dobar je samo da udje i da se bije pri kraju sa umornim stoperima.
N

Nenad1246

pre oko 3 sata

Znači Miloje je kriv što ne igra sa dva napadača.
G

Gostgost

pre oko 3 sata

@mudja - prvo nauci da komuniciras, pa mi se onda javi. Ako vec dajes misljenje, daj i argument. Jer ako nemas argumenata, onda je to samo tvoje misljenje, a znas ono, misljenje je kao d..e, svako ga ima...
Ј

Јјјј

pre oko 3 sata

Не знам само зашто тако тврдоглаво исти играч изводи прекиде тј корнере кад нисмо ништа добили из њих, пробај мало неког другог и углавном путањом
M

Mrcela

pre oko 3 sata

Dzaba vam novci, moji sinovci. Nece Komsinica osvojiti ni bod u Ligi, bice kanta za nabijanje, kao i uvek.
B

Blaki

pre oko 3 sata

Reče neko ko je ispao iz tri takmičenja u Evropi za mesec dana.
S

Soprano

pre oko 3 sata

Izvini al kakve veze ima da li je kanta ili ne, svakako se uzimaju pare od samog učestvovanja... Za razilku od malog partizana koji ne zna sta znaci Ls... poz
m

metalika moj dobar

pre oko 3 sata

Razlika evrope i ping pong lige …83 minut Endinedaje pada u sesnestercu …svi očekuju sudijsku pištaljku ili poziv vara …Al djoku malo 😂🤣
E

E da mi je

pre oko 3 sata

Neko u jesen LŠ a neko u ljetnim kvalifikacijama. Rado bi se mijenjao za pozicije,priznaj!

goranc333@gmail.com

pre oko 3 sata

Vas zato nabijaju i u prvom kolu kvalifikacija 😂
F

Fedja Dudic

pre oko 3 sata

E moji zemljaci.
r

rnduljo bre

pre oko 3 sata

Uvek rano primamo golove iz straha i panike jer je strani klub a od 70% njih smo veće ime. Uvek kasno shvate da su klubovi poput Benfike veliki kao i mi a da im timovi nisu puno bolji. Evo npr Sparta ili Seltik bi ih dobili kući jer ih briga što su oni Benfika. Ne može se igrati jedino protiv 6-7 timova iz Engleske, 2-3 iz Italije, 5-6 iz Španije, 3 iz Francuske i 3 iz Nemačke, i sad ovaj PSV, sve ostalo može, tako je moglo i sa Benfikom minimum nerešeno.
1

1100

pre oko 3 sata

E ovo se zove mitomanija na delu....po cemu se Zvezda na danasnji dan moze uporediti sa Benfikom? Jel ima mozda nov stadion? Jel ima bolju skauting sluzbu? Jel obrce lovu kao i oni...ne kombinacije? Jel ista vrednost titule u Portugaliji ili ovde? Jel Benfika nema navijace? Omladinska skola? Ko vodi ove klubove? Spustite se na zemlju...Ponovicu opet..a vi se ljutite slobodno..Zvezda je klub palanackog mentaliteta...vrlo sumnjive proslosti za lokalnu upotrebu...ves masina za pranje para i gomilu drugih necasnih radnji oko nje..nazalost.
T

Toni 123

pre oko 3 sata

Smeniti pod hitno ovog sarlatana Milojevica trener zasrpku ligu
D

Del Boj

pre oko 3 sata

Lalat je profesor licno za “pedantnog strucnjaka” Miloja.
v

v1ad

pre oko 3 sata

Glup drugi gol smo primili u trenutku dok su se jos prebrojavali ko gde igra posle povrede Mimovica. Onda Glazer lose postavlja zivi zid, ostavlja metar prostora, Benfika stavlja dva igraca u zivi zid, Glazer ide na pogresnu stranu misleci da ide preko zivog zida.
T

Treneru

pre oko 3 sata

Uz svo poštovanje tebi na dušu. Naš golman Ilić u top formi, ne treba ti neuigran čovek. Rade mnogo mrsi, jako slabo. Elšnik, dvaput bravo i Korejanac. Điga i ovaj mali svaja čast za gol a za Dalsija je Kanga Zlatan Ibrahimovic .
D

Del Boj

pre oko 3 sata

Kupiti jos jedno 300-400 kg igraca, nece da se baci…
S

Salo

pre oko 2 sata

Sverceru hahah
J

Jambb

pre oko 3 sata

Sve u svemu moglo je bolje, naivni golovi su nesto sto nas obelezava svih ovih godina, vidi se blaga neuigranost, fali jos neki bek kao i uvek. Seul prvi put igra u Evropi, sasvim fino je odigrao. Steta za Mimovica. Olajinka je imao nekoliko ogromnih gresaka ovaj mec, manjak koncentracije i srece, ali trudio se kao i uvek, ne verujem da ce to biti dovoljno u ovolikoj konkurenciji krila. Dalsio je spor i nedorecen za ovaj nivo... Kanga i dan danas najbolji i najkreativniji vezni igrac Zvezde, treba mu samo zadnji vezni da ga pokriva kao npr. Sanogo. Duarte je solidno igrao, borio se, bio aktivan, ali nije dobio pravu loptu za gol, dok se Serif nije video, a onda jednim sjajnim potezom doprineo... Milojevic je kasnio sa izmenama. Ovde smo morali bar bod da osvojimo, idu sve tezi mecevi...

Bojank91

pre oko 3 sata

Očekujem da se Terzić izjasni o bekovima. Koliko godina nemamo rezervu, a često ni tog jednog?
D

Del Boj

pre oko 3 sata

Ne moze sada, postavlja standarde…ovaj poraz je zapravo pobeda, objasnice naknadno prodavac magle…
М

Миша

pre oko 3 sata

Управа напоље! А ови плаћеници са Севера нека смисле нове жалопојке. Никад горе навијање!
P

Prdoje

pre oko 3 sata

Ćorak, već posle 35 minuta se videlo da nema ništa od toga, ne zbog rezultata nego zbog igre, potpuno neuigrano. Interesuje me mišljenje, da li ima nekistručnjak, da je zvezda npr u vreme muslina, 2000 godine ušla u ligu šampiona, koja bi imala sadašnji sistem i 36 klubova, koliko bi osvojila bodova ?
J

Juve

pre oko 3 sata

svi pricaju igra ovo ono nemaju kvaliteta to su timpvi po triput skuplji kako nekom nije jasno da nema se kvaliteta pa evo kako ja znam nijedan tim sa balkana ako se dobro secam nije preso u nokaut fazu pa ljudi Turski .Ukrainski .Ruski klubovi i ostali koji imaju neki igraci vise plate nego sto nasi igraci mogu da kupe igraca pa retko prodze ko u nokaut fazu a da prodzu Zvezda Partizan Dinamo i ostali uspeh je za nase klubove sto se uopste kvalifikuju ko sto bi bio uspeh za te drzave sto spomenu njihov klub kad ode u nokaut fazu ls pa jedan je Galatasaraj doveo Osimena igraca kojem je vrednost na market bila 100m pa ne igraju ls
V

Vldblk9a

pre oko 3 sata

Steta sto ova Benfika ne igra protiv napadacki dobrih ekipa (osim barse i bajerna) svaku utakmicu bi igrao da ce 5 komada primiti minimum. Odbrana bukvalno ne postoji.
A

Akutoku

pre oko 3 sata

Ajde sve sve, poraz od realno boljeg tima. Ali upravu treba pobesiti na prvo drvo ispred Marakane jer smo mi doziveli da krenemo istorijsku LS BEZ LEVOG BEKA I JEDNIM DESNIM ALOOOOOOOOOOOOO!?!?!?!?!?!?
2

2 na 2

pre oko 3 sata

Utisak utakmice su komentari groblja. Ja bih ćutao, uživao bih u porazu omraženog tima, al ne bih pominjao sudije, ligu, predsednika, jer moj tim tek ni na šta ne liči kao i oni koji navijaju za njega
E

E moj ti

pre oko 3 sata

Nisu tu samo komentari groblja, nego i navijaca Vose, Radnickog KG, Pazara, svima ste se smucili...
n

nick kerr

pre oko 3 sata

Ти богами као да је срамота навијати за Раднички.
X

XxTheOnexX1

pre oko 3 sata

Nije loša Zvezda bila, ali mislim da je milojević morao umesto silasa, kome danas ništa nije išlo niti je šta pokazao, trebao bar 20-25 minuta da igra radonjić … desna strana je više odigrao seul ofanzivno nego silas ako ne onda je trebao Silasa a ne Olajinku da vadi .. Al se zavukla Benfika zadnjih 7-8 minuta ko u mišju rupu. Ilić je trebao Elsnika da menja a ne Dalsio. gubis 2:0, rizikuj malo. Ne mogu da se oteknem utisku da smo mogli danas mnogo više. Sudija je bio ok, ali malo na kraju 4 minuta je bilo malo, 40 sekundi kod prekida zbog povrede on ne nadoknadjuje. Kao da je jedva čekao da odsvira kraj za Benfiku.
N

Nemar

pre oko 3 sata

Krunić krivac za oba gola.Milojević je napravio grešku sa njim. Šteta, plašljivo ušli u meč po ko zna koji put.
X

XxTheOnexX1

pre oko 2 sata

Pokušavam da tražim krivicu kod pojedinaca, kritika i pokazivanje prstom je pogrešno. Niko greske ne pravi namerno. Svima se dešavaju greske, ili im jednostavno ne ide .. vidi danas, Silas, Krunić, Glazer, Dalsio.. to treba prepoznati i u datom trenutku reagovati. Nama je lako spolja, bez pritiska sagledati i analizirati. Ali znaš i sam kad si u centru dešavanja, i pritisak na tebi i moraš odluke da domeses .. to nije bas tako lako. Danas svi pljuju Silasa, Krunica, Glazera. A iste te igrače ve dizati u nebesa ako odigraju dobro protiv Psva ili jang bojsa. Takvi smo ljudi Pozdrav
B

BraveThe

pre oko 3 sata

Moze li samo neko da precizira Jel bila hrabra? 😂
L

Lepi mica1

pre oko 3 sata

Totalno,racunaćemo kao da su pobedili😆😆😆
D

Dzoe

pre oko 3 sata

Hrabra ili ne, izgubila je samo na manjak kvalitetnih utakmica.
d

dr finansija

pre oko 3 sata

Kad stice pravo silni Silas ??? Zna li se
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD>>

pre oko 3 sata

Sve u svemu i nije tako loše, osim rezultata ostalo podnošljivo. - Glazer 100% krivac za drugi gol. - Silas ,nevidljiv, kao da nije ni igrao. - Krunić, Olajinka i Dalsio trojica ubedljivo najgorih na terenu. Za Dalsija smo odavno znali da je raga ,škart igrač, a večeras smo videli da ni Krunić nije nikakvo pojačanje. Ivanić,Seol,Điga ,Elšnik odlični,,,, Milojević, prekasno izvršio izmene, ,,, i nešto što je nedopustivo, osim Seola ostali igrači nemaju snage za 90 minuta.
D

Dovedes Milsona

pre oko 3 sata

Za 5 miliona,a igra olyinka,dovedes druksica,a mora da igra spajic svaka lopta ga preletel,dalsio moze al mali fudbal,i za kraj stavis elsnika na beka vrhunac gluposti.
L

Laki92

pre oko 3 sata

Ali Ranko Stojić koji analizira i kaze za prvi gol "Seol pustio prejako Di Mariju da se namesti na svoju jaču, DESNU NOGU, i onda MIMOVIĆ na drugoj stativi mora bolje da interveniše, da se koristi sa obe noge"....I mi onda pričamo o nečemu, pa ovaj čovek ne zna ni sta je gledao. Inace, prejeftino izgubljen meč, previse jeftinih gresaka, Benfika očigledno spustila ritam, ali svakako je moglo vise protiv njih, daleko su od neke klase...
F

F016

pre oko 3 sata

Miloje trener za seljacke lige
g

gostinjo

pre oko 3 sata

Nista bez Kange i Kataija
H

Hruni

pre oko 3 sata

Realno niko normalan nije ocekivao vise ovde mozda od boda ili gustog poraza, naravno navijacki je nadati se, ali ovaj poraz boli. Dali su nam dva gola iz nicega, nama protivnici ne trebaju, mi se samoubijemo u svakoj velikoj utakmici. Nadam se da ce vladan posklopiti kockice i da ce se momci opustiti jer ovako ako se odseku kao na pocetku protiv barse oboricemo rekord Dinama. Steta. Moglo je s ovima da se igra ali kasno su se setili. Jedna od retkih utakmica gde smo mogli da trazimo bod(ove). Steta. Bas mi je ovo tesko palo, jer su mogli, ne boli ovako kad nas odere neka ala sa 5-0 poput Bajerna PSGa, nego ovi gusti porazu. Pu J... ti i fudbal i sve...
B

Bnm

pre oko 3 sata

GUSTI PORAZ AHAHAHAAGAAHA DRUZE SAMO SE TESI. LJUDI DOSLI I ODIGRALI SA POLA GASA I UZELI 3 BODA
!

!!!

pre oko 3 sata

Zvezda je igrala bez napadaca sa Duarteom zahvaljuci navijacima zvezde koji su izbacili Serifa iz prve postave ovaj poraz ide na dusu navijacima zvezde koji su botovanjem izbacili Serifa iz prve postave
Ц

ЦЗ НС

pre oko 3 sata

Нећемо славити пораз, ЦЗ ће као што сам и коментарисао играти равноправно барем 6 од 8 утакмица! Биће бодова, само јако!
B

Bice al za protivnike

pre oko 3 sata

Bice bodova, bice, al za protivnike. Bicemo ponovo zadnji.

Mile Stručnjak

pre oko 3 sata

Nisam previše nezadovoljan. Posledica neuigranosti, manjka bekova i previše poštovanja prema protivniku. Glazer dugo bio odsutan, fali mu stabilnost i rutina, Krunić ok ali nedorečen i sigurno mu niko nije viknuo "leđa". Seol toplo hladno. Da imamo jaču ligu, da ne odlažemo utakmice i da na vreme dovodimo pojačanja, moglo je ovo da bude drugačije. Ali dobro, ovo je neka realnost, Benfika je ipak stepenik iznad nas ali smo pokazali da možemo da se nosimo. Biće svakako zanimljive utakmice koje nam dolaze. Živeli
O

Ok

pre oko 3 sata

Silas nije faktor u igri. Miloje nije imao hrabrosti da umesto njega pusti Radonjica. Milson. Kvalitetniji stranac nije igrao kod nas. Resio Bode danas dao gol. Moralo je sa njim Radonjicem i Duarteom u drugom poluvremenu. Gresi onaj ko radi. Idemo dalje i jos hrabrije. Nismo topovsko meso imamo kvalitet. Benfika nije pokazala vise.
D

Deutscher

pre oko 3 sata

Dragi moji prijatelji, ja sam stari Zvezdas, jos iz 70tih kada nisam propustao nijednu utakmicu; veceras sam gledao Zvezdu onako "na preskok" na mom DAZNU, i dozvolite mi da nesto kazem: nista to ne valja. Igra je u prvom poluvremenu bila potpuno diletantska, kao da nista nije trenirano i kao da se igraci vide prvi put u zivotu. U drugom poluvremenu i ono malo pred kraj to je bilo srljanje bez glave i repa, opet bez ikakvog plana ... Ne znam kako ce jedna ovakva Zvezda da osvoji u Ligi sampiona ijedan jedini bod. A najgore mi je bilo da gledam ono pozdravljanje na kraju - Milojevic se nesto smeje sedeci na klupi umesto da bar utesi igrace, a pogledi igraca nakon utakmice, narocito onih brojnih Afrikanaca ... u ocima MRAK, kao da im je IQ jednak broju cipela. Na terenu su retko licili na profesionalne fudbalere, vise su bili kao banda skupljena s koca i konopca. Nemacki komentator DAZNa je rekao da je Zvezda u 2. poluvremenu i pred kraj pokazala borbenost, ali kvalitet ... pa tri tacke. Slazem se s njim; ovaj tim nije ni najmanje nalik na onaj iz 70tih i 80tih. Tadasnja Zvezda je igrala vrlo dobar fudbal, a ovo danasnje je bila samo antipropaganda fudbalske igre - ovi sadasnji igraci Zvezde uopste ne igraju fudbal, oni igraju ko-zna-sta.
X

Xide

pre oko 3 sata

iz tvog komentara se da zakljuciti da od Barija nisi posten odgledao nijednu Zvezdinu utakmicu.. i sad kada si u penziji i nemas sta da radis doso si da mrsis m... ovde. Ajd nastavi da budes Deutscher i ne obaziri se na nas..
D

Deutscher

pre oko 1 sat

@Xide Znas sta, momce: ja ovde pisem o fudbalskom utisku, a ti nalazis za shodno da me "kacis" ad hominem i bez ikakvog osvrta na fudbal. Da, tacno je da sam od 1991 retko gledao Zvezdu - s jedne strane jer sam u jesen 1991 pobegao iz Srbije od onih koji su hteli da me uvale u tenk, a s druge sto Zvezdu tadasnje evropske televizije tada nisu bas cesto prenosile. Drugo, ja jesam nemacki drzavljanin, morao sam da vratim onaj prethodni pasos pri prijemu u isto i u penziji sam, i zivim pola godine na jugu Italije a pola godine u Frankfurtu, ali to sve nema veze ni sa temom Zvezdine vecerasnje igre a ni sa stanjem danasnje Zvezde. Ja sam pisao o mom utisku ovoga veceras, a ti si nasao za shodno da me ad hominem napadas i prosipas svoje iskompleksirane mudrosti. Znas sta: ja bih se radovao isto ili cak vise nego ti da je Zvezda danas pobedila Benfiku onako kako je "ona stara Zvezda" lupala Liverpool, Arsenal, Bayern i ostale, ali me je vecerasnji prizor Zvezdine igre naprosto zgrozio; ovo veceras nije bio profesionalni fudbal. Kupljeni su nekakvi beslovesni Afrikaci koji mozda umeju da trce ali ne umeju fudbalski da misle, sopstvene omladince Zvezda danas slabo da podrzava (steta za Mimovica sto se povredio; bio je odlican do toga), gledamo u Zvezdi legiju (losih) stranaca umesto da sansu dobiju mladi iz sopstvenog podmlatka - i zato i Zvezda a i reprezentacija igraju losije nego sto to bilo ko od nas zeli i ocekuje. Ja navijam za jedan drugi pristup - ali sta cemo s tobom?! Slobodno "tresi" tvoju pizmu i zavist prema jednom starom Zvezdasu koji zali za vremenima kad je Zvezda dobro igrala - ali tvoja pizma nece pomociZvezdi da bolje igra. Agresivnost danasnje Srbije, koja izlazi i iz tvog komentara, je nova za mene - Srbija je nekada bila humana i normalna zemlja - ali konacno, kako i ti rece, ja ne zivim tamo i ne treba da me bude briga za to. Tako je - zao mi je sto zbog mismanagementa Zvezda ne igra kako zasluzuje, i sto ti tvoju energiju & agresiju ne umes da usmeris na nesto u cemu bi se ti sam osecao bolje.
G

Gost1979

pre oko 3 sata

Benfika je ovo rutinski odradila. Realno, dušćići nisu imali šansu u 2.poluvremenu. To što se komentatori dernjaju na svaki njihov prelazak centra je druga priča.
A

Ajmo ajde

pre oko 3 sata

Uopšte nije smak svijeta,biće ovo mnogo bolje,nema razloga za bilo kakvu tugu i razočarenje.
G

Gott

pre oko 3 sata

A bez veze nas dobiše.Nismo smeli onakve golove primiti.Puno grešaka u pasu,bas puno.Sve vreme smo bili ni na nebu ni na zemlji .Bas mi je krivo jer nisu bili bolji a mi smo mogli dosta bolje.I šta bi sa Radonjicem,čuvamo ga za grobare?
A

Aranđel

pre oko 3 sata

Seol vrhunski bek,ali desni.Krunić je zadnji vezni,a ti uvodis jos jednog.Ilić i Kanga bi ovdje dosta doneli
K

Krunicuzas

pre oko 3 sata

Uzasan Krunic nista bolji Ivanic i Elsnik
h

halo

pre oko 3 sata

Nismo kasno shvatili, nego je Benfici i više nego odgovaralo da na 0:2 pusti da se vrtimo sa loptom u prazno. Pre gola Milsona xG nam bio 0.2, koje bre nadigravanje. Uvek se mi nadigravamo, ali porazi se ređaju, tako smo nadigravali i Siti i Lajpcig i Bojse, naravno uvek tek nakon što odemo u dva gola minusa.
m

mico 7

pre oko 3 sata

da je usla ona sansa ivanica i onaj korner spajica pobedili bi..
R

Realni Arth

pre oko 3 sata

Idemo dalje, neka solidna tekma, oba gola su primljena posle glupih gresaka, za oba gola direktan krivac Krunic, naravno ponekad se tako desi. Mislim da Zvezda ima dobar tim, nista posbno ali solidan za LS. Srecno dalje, nije strasno, jedino mi je zao da smo mogli lagano bar remi da izvucemo. Eto svi sto psujete Endiaja, ok slazem se da promasuje mnogo sansi, ali jaci je u svakom duelu, i mnogo korisniji je od Duartea za LS. Po meni, dobra igra, peh sa povredom Mimovica, a ja mislio sad ce Rodic, kad njega MAG nije ubacio u protokolu. Mislim da Zvezda po svemu prikazanom zasluzio bod, ali Boze moj, vratice se kad nam bude trebalo! Taktika Miloja odlicna, i ponavljam oba gola iz gresaka ali desi se. Krunica treba jos mnog igara da vrati formu, spor,i izgubio nekoliko lopti. Ruku na srcu, zabolelo me mnogo postavka Glazera kod gola. Hrabro ste igrali momci, polako vracate ugled Zvezdi, svaka iduca tekma bice bolje, uigrace se Krunic, pa imamo Radonjica, Drkusica....itd. Ako bih morao da izdvojim igraca utakmice onda je to definitvno Djiga! Pozdrav!
p

pčelar

pre oko 3 sata

Da čujemo terzicu o najskupljoj ekipi u istoriji? Možda amatera, pa nije ovo Napredak i da ono djubre svira penal i gol iz ofsajd a, ovi iz Benfike ne sa pola gasa, nisu se ni oznojila pošteno, a najsmješniji je komentator koji urla.... komentator
T

Trolee

pre oko 3 sata

Zvezdu su samo zajebala ova poslednja "pojačanja" a nikako pojačala
S

Suhoj37

pre oko 3 sata

Gledao sam utakmicu od 20. minuta zbog posla. Bolji smo bili rival to definitivno, ali rekao sam pre godinu dana posle Jang Bojsa i ponoviću sada - Takve luzere u fudbalu kakvi smo mi, pi*ka još nije rodila. Imamo blistave trenutke, ali uvek moramo da napravimo nekakvu glupost i sami sebe sahranimo.
m

ma da bre to

pre oko 3 sata

mozete do sutra grobaro da nipodastavate. da pricate da su igrali sa pola gasa...zvezda je bila bolja od benfike. glupe golove dobijamo. zvezda veci posed, vise suteva. jel ima neko da ste ga vi nadigrali ove sezone? tesko....u ponedeljak vam sledi bolan poraz.
ш

шуми

pre oko 3 sata

хахахахаха продали ХВАНГА и довели Крунића ,хахахаха
Ј

Јјјјј

pre oko 3 sata

Штета, незаслужен пораз , противник се одбранио са 200 % снаге , код Звезде 5-6 играча играли лоше и могли смо до ремија, из грешака примили голове,измене дошле касно него како ћемо без бекова
l

loolololo

pre oko 3 sata

Gde je Radonjic?? Gde je Kanga?? Zasto se Olajinka ne vadi vec na pocetku drugog poluvremena jer je van forme?? Milojevicu volim te, ali ovo je tvoj takticki poraz.
R

Realno istina

pre oko 3 sata

Pises gluposti.
G

Gost1111

pre oko 3 sata

Штета!Могло је нерешрно и заслужено би било..Добра Звезда, мало је хвалило и среће спортске за гол Ђиге..
T

Trenercina

pre oko 3 sata

Elsnika izgubiti na beku,neozbiljno cak smesno.Nas najbolji igrac ode na beka a uvedes Dalsia ja neverujem.Ali stvarno Miloje da li je ovo moralo.Pa valjda imas opciju i razmisljas sta ako ostanem bez beka bilo kog.Nedopustivo na ovom nivou.A plus sto je Dalsio realno dva nivoa ispod da treba da bude u Zvezdi
D

Dejan Pizon

pre oko 3 sata

Sta da se kaze igras najace takmičenje a nemas beka na klupi sramota.
k

kimih

pre oko 3 sata

ako uporedimo igru ove zvezde gde su ulaganja velika i onu zvezdu iz prvog milojevicevog mandata gde su ulaganja bila mala dolazimo do zakljucka da je igra slicna..tj ista..jer nema sistema..nema sistema u igiri.mi to samo kos nas u srbiji..gomilaju se igraci..bez cilja i plana..
N

Nenad1246

pre oko 3 sata

Isti trener ista i igra. Šta si očekivao?
z

zaks

pre oko 3 sata

Glave gore.Nije strašno izgubiti od Benfike, dobro drugo poluvrijeme.Samo naprijed.
Z

Zzzp

pre oko 3 sata

Ne padajte opet na grobarske botovske komentare, ne treba slaviti poraze ali nije bilo toliko loše. Dva nesrećno primljena gola i neuigranost. Zapamtite da su gospoda prekoputa ispali iz sva 3 evropska takmičenja pošto su se odmah sjatili ovde
e

e

pre oko 3 sata

Covek 70 minuta srecan sa 0:2,ne vrsi nijednu izmenu svaka cast.Ja da udjem sad mogao bih na svezinu odigrati 15 minuta,Radonjic ne moze ni minut,Katai nam ne treba,vazno da su svi stranci,koji uzgred pojma nemaju dobili sansu.Ma Jovancic je Zaneti za ovog Dalsia,a nasa krila Olainka,Silas,Milson kad predriblaju nekog neka nam dodele pehar u trajno vlasnistvo.
G

Gost X

pre oko 3 sata

Ovaj poraz ide Miloju na dusu. Benfika nas moli da im damo gol, a mi to jednistavno ne znamo. Igramo kao neka zonska ekipa. Bunarimo pa ako udje udje. Rezervne bekove nemamo. Radonja morao da udje umesto Silasa koji nista nije pokazao veceras a Miloje ga drzi celu utakmicu.
p

pada inter

pre oko 3 sata

Bravo zvezdo ,naši momci su na kraju dali sve od sebe,falilo je i malo sreće,ali najvise se video izostanak jednog Pavla Ilica ! !!!Ahahahahahahagaha
I

Istina!

pre oko 3 sata

Zvezda je igrala bez napadaca sa Duarteom zahvaljuci navijacima zvezde koji su izbacili Serifa iz prve postave ovaj poraz ide na dusu navijacima zvezde koji su botovanjem izbacili Serifa iz prve postave
j

jan

pre oko 3 sata

Moglo je i bolje,jedino mislim da je Silas zalutao u Zvezdu,svadjaju mu se noge,treba mu busola,momak nije pokazao ama bas nista
b

baarak

pre oko 3 sata

Da je izraelac bio trener, dizali bi ga u nebesa na hrabroj igri i konstantnom napadanju. Ovako, Miloje se uplasio i ostale gluposti.. Nije ovo lose. Ekipa ne uigrana, protivnik ozbiljan. Rezultat je mozda i realan. Bicemo sve bolji. NAPRED ZVEZDO!
s

samo

pre oko 3 sata

Mi nismo stvorili bukvalno nijednu sansu,a to bunarenje ne prolazi ni u medjuopstinskoj ligi.
m

mikuli

pre oko 1 sat

Koji ozbiljan protivnik, raspadaju se, promenili trenera pre par dana zato sto su bas dobro igrali
D

Dajc

pre oko 3 sata

Штета, баш штета... Биће ово боље, биће бодова у ЛШ ове године 💪
o

ovde piksi

pre oko 3 sata

bice bolje protiv intera
p

pada inter

pre oko 3 sata

Bravo zvezdo ,naši momci su na kraju dali sve od sebe,falilo je i malo sreće,ali najvise se video izostanak jednog Pavla Ilica ! !!!Ahahahahahahagaha
V

Vizija

pre oko 3 sata

Reći ću samo da je kanga za krunića jaja ture a radonjić za ono drvo silasa je arjen roben
M

Mutommbo

pre oko 3 sata

Greške su sastavni deo fudbala. Elšnik pokazao klasu a Silas i Krunić nisu. Štoperi večeras dobri. Šteta što se povredio Mimović bio je jedan od boljih na terenu dok je igrao. Sramota za upravu da nemamo rezervnog beka i da najrazigranijeg igrača nema ko da krpi a takođe Elšnik koji je dobro počeo žrtvovanje da igra beka. Dalsio tek pri kraju nešto počeo da igra.
J

Ja iz prikrajka

pre oko 3 sata

Više nema onog prepoznatljivog huka sa marakane. 80% ljudi pozeri, sever tugaljive pesme već godinama ne pravi pravu atmosferu ne diže ekipu nego kao na nekom svom koncertu.
Z

Zvezdasnbgd

pre oko 3 sata

Prvi utisak da su opet promašena pojačanja koja se dovode kad se plasiramo u ligu šampiona kao onda sa Čaušićem i Van Laparom. Od takvih pojačanja jedino je Marin pogođen.
С

СРБУЈЕМ

pre oko 3 sata

победиће звезда ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
R

Realno istina

pre oko 3 sata

Odigrali sasvim dobro. Boli to sto smo mogli vise ali idemo dalje.
h

hundus

pre oko 3 sata

glazer rupetina, drugi gol je sramota, pitanje za milijun evra, zasto je doveden drkusic, zvezda nema bekove za Evropu, defanzivno korejac smesan, dalcio nije pojacanje za cukaricki, elšnik je vredan gde god da igra, silas cisti prosek
R

Rutinirali nas

pre oko 3 sata

Ma sta blizu, stativa, skoro precka, izlaze kao od sale ispred naseg gola ... imali smo dosta ali bas dosta srece
1

154#

pre oko 3 sata

Svaka čast za drugo poluvreme. Vidi se da nedostaje iskustvo igranja velikih utakmica u kontinuitetu, jer smo oba gola primili nakon naših grešaka, odnosno Krunićevih grešaka nažalost.
A

Azevedo

pre oko 3 sata

"Imamo nikad bolji tim" Zvezdan Terzic. E Terzo imamo najskuplji tim ali da je nikad bolji ne bih se slozio. Seol mi se cini kao promasaj, odigrao je poprilican broj utakmica ali vidi se da je nekako stegnut, uplasen i da se muci. Silas bas los, i Glazer ovaj drugi gol kako primio, bas lose. Ne deluje mi kao neka dobro uigrana ekipa, ovo u drugom je vise bilo na silu i zato sto se Benfika povukla i isli na kontre. Milson pre Olajinke, i Duarte kao rezerva da udje i energijom podigne ekipu.
P

Pero NKDZ

pre oko 3 sata

Pa kao neutalni promatrač moram reći meni je Seol bio odličan. Čovjek prešao na drugu stranu koja mu nije prirodna i dobio skoro svaki duel. Krunić je po meni bio loš, taman prevaga za ovakav rezultat
R

Realno istina

pre oko 3 sata

Seol na desnoj strani vise nego ok a Glazer korektan.
М

Марлоне

pre oko 3 sata

Чуј Сеол лош. Био је сасвим ок, обзиром да су му шалтали и позицију због неспособности управе. Велики проблем је неуиграност екипе. Силас се још привикава. Па он је дошао тек прије 20 дана. Највећи проблем ове екипе је недовођење лијевог бека, тако да постоји за бекове барем једна измјена. Наравно, требали су довести и офанзивног везног, а рјешити се Иванића.
@

@aze

pre oko 3 sata

Reci iskreno, da li si ikada aktivno igrao fudbal? Ne racunaj osnovnu, parkic, Soni i Menadzer...
S

Saša_PFC

pre oko 3 sata

Najveci problem bice ovaj rezultat na kraju...necete procitati ozbiljniju analizu zasto je C.Zvezda lagano veceras izgubila od najslabije ekipe sa kojom ce se sastati ove sezone u LŠ.Interesuje me bas dali ce iko da se usudi i da napise od novinara sve slabosti ove ekipe koje smo svi veceras videli....citacemo o nesretnom porazu...o porazu koji nisu zasluzili i slicne stvari.Ovakva Benfika je rutinirala utakicu vec posle prvih pola sata igre.
y

yetiCZV

pre oko 3 sata

Seol los ??? Covek odigrao sasvim korektno ovu utakmicu. Problem je bio Olajinka u prvom poluvremenu, nije se sastavljao. Silas silovao tokom cele utakmice. Dalsio nije trebao da ulazi, bolje da je usao Drkusic. Sve u svemu, moglo je bolje. Idemo dalje, nista nije izgubljeno. Napred Zvezda
D

Delija NBGD

pre oko 3 sata

Eh moj Miloje. Olajinka je zasluzio da leti iz igre vec u 50' minutu. Dok ne nabije formu u SLS ne sme videti teren u LS. Prodisali smo bez njega. Benfika nam dala posed da radimo sta ocemo ali ne vredi. Steta. Sada derbi tu mora NAPADACKI pristup 🔴⚪🔴⚪
H

Hyypia

pre oko 3 sata

Pomesao si. Ne olainka nego silas. Koji je bio danas najgori.
D

Dejoooo

pre oko 3 sata

Velika greska Olainka sto se prodao nije i neka para uzela se za njega.Krunic Silas najlosiji uz ovog prvog gore navedenog.Pokazalo se da je Hvang za Krunica doktor fudbala.
P

Placeni navijaci

pre oko 3 sata

Meni je glavni utisak prazna Marakana i cela utakmica bez navijanja kao na cetresnici ! Dovidjenja kako ste, kraj !
X

Xaxaxaxaxaa

pre oko 3 sata

Xaxaxaxaxaxaxaxa
p

pa bio

pre oko 3 sata

trening kosatkasa u loznici i pola publike otislo tamo..
Đ

Đukin fan

pre oko 3 sata

To je komentarisano danima,desilo se upravo da 7-8.000 praznih mesta bude a karte masovno nudjene ispod cene za istok i zapad!!!!Pri tom sve galerije deljene džabe,izmisljanj prijatelji kluba poput Aleksandra Karadjotdjevica-kakve on veze sa klubom ima i takvih par hiljada grebatora i gratis poklonika samo kad se igra Evropa!!!U ostalim utakmicama 4-5.000 maksimum i zvrji skroz a veceras primetno praznjikav stadion!!!Sad kad Inter i Monako u gostima urade ono sto će biti vs Barsa neće biti više od 35.000 ljudi na ove cene i samaranje publike po džepu!!!
U

Uuiioi

pre oko 3 sata

Ova Benfika ne bi nikad videla titulu u Srbiji. Ko razume, shvatiće :D
p

pa nemaju vezni red

pre oko 3 sata

Ilic.segrt..simovic..ostrascanin
m

moni

pre oko 3 sata

svaka čast momci, neka recept bude drugo poluvreme...bilo je i prevelike želje...samo napred, srce na teren...
R

Raspadori

pre oko 3 sata

Sa tolikim narodnim parama, mora to mnogo bolje, najbolji timu nakon Barija. U zlu se ne ponizi, u dobru se ne ponesi.

gemathegreat

pre oko 3 sata

Misliš kao Partizan ??? Pa nije ti loš predlog.
ш

шуми

pre oko 3 sata

а шта очекивати од милоја јбт,да ли је могуће шта он ради
D

Dejoooo

pre oko 3 sata

Miloje je glavni krivac ,prvo poluvreme promasijo taktiku ,a i neke igrace u timu.Drugo kad je vidio sta je uradio popravio je ali kasno.
G

Glyfada

pre oko 3 sata

Hrabra zvezda pala? :DDDD
V

Vaskeza.18

pre oko 3 sata

Rutinska pobeda. Cestitke Portugalcima. Da su hteli 20 bi nam dali. Nemamo mi mentalitet za ovakvo takmicenje. Milojevicu bi dao otkaz jer mu Silas izlazi van terena a nije menjan??? Pa sta radis covece u pripremi utakmice? Valjda znate ko ulazi/izlazi u zavisnosti od rezultata a ovde se vidi amaterizam na svakom koraku. Golove ne komentarisem i petokraku sa zapadne obale na golu. Sa 400 metara da mu je sutnuo dao bi ga. Skini ga sa gola nek niko ne brani! Olanjka i Kapiten rupcage i igraci manje uz kiku Dalsia. Stavi lik Elsnika na beka? Samo otkaz mu dati i da se ne ljubimo. Terza ostani i dokusuri nas!
S

Suhoj37

pre oko 3 sata

Veze s' vezom ti nemaš. Idi gledaj kriket.
M

MNM

pre oko 3 sata

Pa dobri smo bili šta..ove što nešto prozovaju petardiraju u konferenciji,ne znaju ni šta je liga šampiona,pa da smešni ste:))Napred Zvezdo!
M

Mogli su i ovi

pre oko 3 sata

Mogli su i ovi ne da petardiraju vec da sestardiraju nego povukli rucnu i celo poluvreme se cuvali i taktizirali
j

jojo

pre oko 3 sata

Sa ovakvim trenerima nemamo sta traziti u Evropi. Zamislite strucnjaka koji stavi Elsnika da igra lijevog beka. Nemogu da zamislim ovaj tim bez M. Ivanica a sa ovim pojacanjima koje je sve aminovao ovaj strucnjak.
N

Nikola2233

pre oko 3 sata

A koga da stavi....kangu?lupas kao Maksim po diviziji....koga kad levi a ni desni bek ne postoje niti se dovode...sta vise elsink nije uopšte lose ni odigrao poziciju beka...tako da nema potreba za nekim takvim komentarima koji nemaju pokriće...pre se može komentarisati ne dovođenje godinama bekove a ne trenutne ili koji igraju prinudno ..
P

Pjer Karden

pre oko 3 sata

Hajde sad da slavimo poraze,imaćemo šta da slavimo pošto može da se desi da sve utakmice izgubimo,činjenica je da su nas zgazili u prvom poluvremenu i da su spustili gas i podcenili nas u drugom,zato su portugalci da su nemci ispoštovali bi nas u prvom kao Bajer ekipu fejnorda.Činjenica je da Milojević nema pojma,tumbanje elšnika i uvođenje dalsija je za rubriku verovali ili ne.Sve u svemu crno nam se piše u ovom takmičenju.
C

Cocz

pre oko 3 sata

U prvom poluvremenu su odigrali jadno takodje kao I u drugom, sutnuli su 3 puta u okvir za 90 min.
8

869

pre oko 3 sata

Zvezda oslabljena, nema Pavla Ilića i drugara, to se mora uzeti u obzir...
c

cv

pre oko 3 sata

ova benfika odradila rutinski Zvezdu
Т

Трубин

pre oko 3 sata

Једина добра ствар и поука из овог пораза јесте што је председник био на утакмици. Видео је где шкрипи тако да иде нови отпис дугова и финансијска инјекција од нових 100 милиона.

angry_chainsaw

pre oko 3 sata

Za koji moj smo dovodili i Silasa i Krunića i dali ogroman novac, a imali smo sve već, osim bekova!!! Glazer, - Milson, Điga, Drkušić, Spajić, Seul - Kanga, Elšnik, - Ivanić, Silas, Šerif
N

Nebitan10

pre oko 3 sata

Nisam napomenuo Krunica, pored toga sto nije ispratio putanju lopte kod prvog gola, suva klasa, ne znam koliko puta je bacao igrace Benfike na pod.
z

zenon

pre oko 3 sata

Hrabra Zvezda se odlicno nosila sa Benfikom, steta sto sudija nije svirao penal za Zvezdu mozda bi sve bilo drugacije
J

Jooj

pre oko 3 sata

Hahahhaha, sta ti je navika, samo na penale misle, pa ne sudi Milan i Pavle Ilic decko.
L

Laki92

pre oko 3 sata

Skoro nisam video da je neko jeftinije izgubio nego mi danas. Bas jeftini golovi, oba posle niza grešaka, to se očigledno na ovom nivou n
S

Super boy

pre oko 3 sata

Iz Arandjelocva sto ne pusti Rodonjica nego sve Antilope a Olajinka je bio najgori medju svima ni jedan prodor ni centar sut najgori e moj super boy nije ovo Bode koji se uplasio ovo je jbg Benfika i da falio Hvang brat

Ујка Житко ПФК

pre oko 3 sata

Kasno shvatila😂😂😂😂AHAHAHAAHAHAHAHAHAHA kakav naslov😂😂😂😂

Pule

pre oko 3 sata

Za mene silas za sad totalna 0 ,Ivanic ne zna sto se forsira ovoliko na krilu a iza spica prostora za suteve uvek
S

Silas tek stigao...

pre oko 3 sata

Silasa ne koriste! lik mora sam... Kao da ga zabušavaju totalno van ekipe..

GRKI GRK

pre oko 3 sata

Dobro je ovo.Svaka čast momci. Idemo dalje. Ne treba se obazirati na komentare navijaca Partizana. Ipak je ovo za njih druga i visa dimenzija fudbala....
p

pa veca je

pre oko 3 sata

razlika izmedju zvezde innapretka u budzetu nego benfike i da zvezde..cudi me da zvezda nije napala ..igrala presing .da cuveni tunel nije presudio..
K

Kadinjača 24

pre oko 3 sata

Spasi vas i stativa za potpuni potop. LŠ je nešto što nije za vas. Nisam navijač Partizana već Radničkog K, nemoj da te brine. I oni su onaj poraz protiv Mančester Junajteda od 0:1 slavili baš kao što i vi sada likujete. Sa ovakvom igrom nećete ni bod osvojiti.
h

hahahahhaha

pre oko 3 sata

Vi iz Radnickog da se javite kad Mornar dobijete, ko se ovde javlja da pise haos
R

Random

pre oko 3 sata

Vi navijaci zvezde i partizana nek se javite kada vam drzava prestane gura milione u budzete bez razloga shhhhh

GRKI GRK

pre oko 3 sata

Hahahahahaha Radnicki KG....
@

@KADINJ

pre oko 2 sata

Sejtanu, pusti pricu o fudbalu kad vas konobari iz Bara izbacise...
S

Stetaaaaa

pre oko 3 sata

Steta, propustena dobra sansa ova Benfika ne zna gde je, a mi nemamo kreatora kao Hvanga da poveze redove.Krunic je mogao da izjednaci da je dodao loptu nekom on sutira hoce sam da resi.Steta, Silas jako konfuzan ali ajde da se da coveku par utakmica, Milson za 10 minuta pokazao vise nego Olajinka za celu utakmicu.
S

Sekundarac

pre oko 3 sata

Jel povezao redove Fejenordu večeras???
D

Deutscher

pre oko 3 sata

Ni Hvang se veceras nije dobro proveo, Leverkusen ih je u Rotterdamu odrao sa 4:0.
h

hahahahahha

pre oko 3 sata

ja pricam ko bi nama legao, odakle znam ko sve igra u Fejnordu pored Hvanga, treba nama kreator a fejnordu moze i golman da fali
R

Rotary club

pre oko 3 sata

Najsigurnija dvojka veceras.
H

Hrabra Zvezda pala

pre oko 3 sata

I borbena. Neka se spremi Inter!
1

1. Gost

pre oko 3 sata

Sad se videlo ono o cemu mnogi od nas pisu jako, jako dugo.. bekovi...Btw, Krunic danas, kao guska u magli.
@

@1

pre oko 3 sata

To sto ti piskaras ni ne treba uzimati u razmatranje cim napises to "btw", odrasti dete...
J

Jovan84

pre oko 3 sata

Hrabra zvezda.Haahaaahhaa!!!
R

Realno istina

pre oko 3 sata

Dinamo Lugano Genk Ofk Crvena Zvezda.....u prevodu vasa bruka a nama osma u nizu
S

Smislov

pre oko 3 sata

Iako sam grobar, drago mi je zbog Zvezde.
b

bsr94

pre oko 3 sata

gde je Radonjic?????
D

Delija111

pre oko 3 sata

Ovo je sramota, osteceni smo. Benfika nije izasla sa drugim timom. Dali su nam 2 gola. Nisu pustili madjiju na poluvremenu u benfikinu svlacionicu i nije sudio pavle ilic. I za kraj nisu svirali ni penal niti su produzili dok ne damo gol. Pa strasno
g

gostvv

pre oko 3 sata

terza nemoj ih vise loziti da su evropska ekipa demantujete to iz godine u godinu
M

Milence Pilence

pre oko 3 sata

Nije kasno shvatila... Nego se kasnilo sa izmenama..Gubili smo dva razlike.. Da smo ih sproveli do 60 minuta bar bi znali,na čemu smo... 🤷‍♂️
Н

Никола689

pre oko 3 sata

Реалан резултат. Могло је боље да нисмо ушли у грчу у меч
A

Auuuuu

pre oko 3 sata

Nemožete vi bez Turaka odatle vam i korijeni poturice jedne servi sluge.
N

Nepotrebno bacanje para

pre oko 3 sata

Zvezda od 100 miliona i Zvezda od pola miliona ista stvar. Sve isto i igra i rezultat. Treba se vratiti staroj praksi a odbaciti ovu megalomaniju. I da nasi klinci igraju uz mozda 2-3 ali bas dobro stranca.
Z

Zasto???

pre oko 3 sata

Serif nije igrao od pocetka ili usao u 50min, i zasto Dalsio igra covek veze nema…sve u svemu svaka cast na borbi i drugom poluvremenu!🔴⚪️
D

Dal' si jeo?

pre oko 3 sata

Dalsio ... konga dovede??? Pojma lik nema, ali pojma!!!
Z

Znik

pre oko 3 sata

Jos jedan uspeh srpskog fudbal i nakon “kornera sa Milanom” “stative protiv Reala” “Mijatove precke” sada imamo i ovo, ali rezultata nigde.
@

@znik

pre oko 3 sata

Rezultat je sam ulazak u LS i igranje sa velikim ekipama, ali kako to tebi objasniti kad si bio oslibodjen fizickog u skoli...
Т

Трубин

pre oko 3 sata

Брате какве су ово будалаштине. Звезда касно схватила, није она ништа схватила. Бенфика играла са петином гаса, људи нису ни запињали. Могу само замислити шта би било да јесу.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 sata

Mora da je i partizan igrao sa tom petinom gasa pa je ispao iz svega? Ne budali, ls se igra sa 100%. Bas bi se oni zezali pa na kraju strahovali
N

Nenad1246

pre oko 3 sata

Nisu zapinjali,a svaki gol bitan.
Y

Yaya Sanogo

pre oko 3 sata

Nisu zapinjali, a Bruno Lage na kraju meca u stilu Simeonea ispred svojih navijaca?
R

Ralentsakis

pre oko 3 sata

Naravno da moze da se igra, ima kvaliteta u ekipi, samo su jos uvek pomalo uloge nerasporedjene, zbog puno slicnih igraca. Dva gola iz dva kiksa, mada je slobodnjak bio majstorski. Vidi se i kod ovog Silasa zelja i da nije igrao, svako ko je iole igrao fudbal zna da posle pauze lopta bas i ne "slusa"... U sustini, nisam zadovoljan porazom, ali i nije bilo lose igre.
P

Pedantni stručnjak

pre oko 3 sata

Sve ću to ja da sredim.
S

Sky888

pre oko 2 sata

Sama cinjenica da mozes da igras egal sa jednom Benfikom je ogroman pomak a da li ima propusta i gresaka?!Da, naravno da ima ali ima i spleta nesrecnih okolnosti.U sustini Miloje najodgovornoji za izbor igraca,neuigranost i poraz.

Snjezan Josipovic

pre oko 3 sata

Silas ocena - debeli MINUS
N

Nislijana

pre oko 3 sata

Nije bilo lose drugo poluvreme. Svakako moze dosta bolje.
Z

Zvezda 91

pre oko 3 sata

Tesko da cemo do boda do kraja 😀
1

15

pre oko 3 sata

Dobra je ovo ekipa, samo je problem neuigranost. Bice ovo dobro! 💪💪
G

Gost RFK1923

pre oko 3 sata

Tacno je falio Pavle Ilic
d

d. g.

pre oko 3 sata

Benfika je osrednji tim u ovoj lš.
H

Hajagajyvj

pre oko 3 sata

Krunic kod 1. gola katastrofalna reakcija, al zato kod 2. gubi loptu i iz slobodnjaka primamo gol. Smesan lik
D

DekiCZ

pre oko 3 sata

Olajinka je izgubio tu loptu
R

Rubikova kocka

pre oko 3 sata

Ne znam, borili su se.. Jbg.

Pavle Ilić

pre oko 3 sata

Šerif je jauknuo u šesnaestercu. Eh što ja nisam sudio ☹️
N

Nadao si se da cemo

pre oko 3 sata

izgubiti 5:0, plačeš li?

Don Vito Corleone

pre oko 3 sata

Nadao sam se. Al dobro ste prošli. Za malo da izgubite.
h

hakbaj

pre oko 3 sata

Hahahahah legendo ! Tačno na to su navikli,ali se Šerif zeznuo da nije ovo Terzina BG liga ... Ali se Pavle sprema za ponedeljak,čeka ko zapeta puška da dune na jauk 😂😂😂
P

PetlovoooB

pre oko 3 sata

Ljudi podcenili smo Benfiku pisalo se padaju u grotlu dža bu i na kraju ocekivana 3 boda nose,spustimo se malo....
D

DrvoMama

pre oko 3 sata

Portugalci se povukli i rutinski sa pola gasa odradili 45 minuta Svaki kontakt komentator urla kao da je go postignut. Sramota 90 miliona za sta. Evropa nije za vas
h

hahaahhahah

pre oko 3 sata

Zvezda vredi 70m po transfermarketu, drugo nisu se oni iskusno povukli nijedna ekipa ne zeli da u poslednjih 15 min brani 2:1, jer lako moze da padne gol.Zvezda nije napadala kroz pas igru jer nemamo igraca koji to moze, Elsnik je preseljen na beka
U

U Tem Denveru

pre oko 3 sata

Nije za nas, al zato sigurno jeste za vas
@

@drvo

pre oko 3 sata

Ni komentarisanje nije za tebe nepismenog... pametujes o fudbalu a pominjes neki GO...jos samo oPsajd da napises... kakav 🤡
H

Hahahah123

pre oko 3 sata

Neee nije, Evropa je za Partizan, malo je da ispadneš iz 3 (slovima TRI) takmičenja za mesec dana. Zbog vas bi trebali da naprave još jedno takmičenje, mada, kolko ste dobri sigurno bi i tu ispali.
F

Fabri

pre oko 3 sata

Hoce li sta Vladan reci o svom igracu Dalsiju? Jel moguce ovo uopste. Ajde doveo si ga, ali da ti igra LS protiv Benfike.. Vazno je da imamo 9 krila a nema veze sto imamo dva desna i nijednog levog beka u prvom mecu LS.

Bojank91

pre oko 4 sata

Hvala Radetu.

Fear The Beard

pre oko 4 sata

Ocekivali smo svi vise,ali sta je tu je,mozda uz malo vise srece..Popravio je ovaj nas gol utisak.Nije ni da je nesto lose,ali,nadali smo se.Da mi nismo ovaj nivo,pa to smo znali,ali nisu ni mnogi drugi.Lever razmontirao Fejenord na strani,juce Briz izgledao nedoraslo kuci,J.Bojs delovao poluamaterski,sta reci o Salzurgu ili tek Slovanu,Dinamu pogotovo.Trudili smo se,zeleli,ali nismo mogli.Ofanzivno,bilo je korektno do njihovih 16,a onda nista,bez pasa,prilike.Gomila kornera,centarsuteva,ali u principu nista.Gol je popravio utisak,i zasluzili smo gol,ali kasnilo je stigao.Defanzivno,lose.Prosto neverovatno kako smo im dozvolili tranziciju za 0:1,i kako je Krunic dozvolio gol.Jos neverovatniji gol koji je primio Glazijer,i kako smo izgubili loptu u opasnoj zoni pre slobodnjaka.U principu,nista strasno,nedovoljno dobro za ovaj nivo,a cekaju nas i tezi rivali.Ali,tu smo,daj da uzivamo,da probamo da ucimo,napredujemo,svi,igraci,struka.Inace,stadion se popunio,ali nije bio pun.Mi za LS nemamo pun stadion,a ranije se karte grabile Samo navijanje takodje nedovoljno dobro,na mahove.I za kraj,citavo leto,pisemo da nemamo bekove,svi to vide,ali ne i TMM.Mi u utakmici LS nemamo beka na klupi.Zasto placamo Rodica,ili je povredjen ili nespreman.Pocetak sezone,vec u problemu s bekovima,kojih imamo cirka 2.5,ali zato imamo 9 krila.I jos nesto,Milson je usao,a ne Radonjic,sto samo govori koliko je on nespreman.Mozda je moglo drugacije,ipak korektan je utisak,popravljen golom, Sad na pobedu u Derbiju.
l

lol12

pre oko 4 sata

Nije Zvezda nista kasno shvatila.Od 10. minuta je bila bolji tim.Iz dve gluposti su primili 2 gola i tako to ide u LS.Nadam se da Mimovic nije teze povredjen jer je to bitnije u ovom momentu s obzirom da nasa premudra uprava misli da je dovoljno imati 2 beka i igrati 3 takmicenja.
Б

Бољи су много

pre oko 3 sata

Звезда била бољи тим?! То је исто као кад би Тајсон пустио да тујим око њега и да га ударим, што он ни ме осети и ја кажем, ау брате, ал сам га разбио..... иначе, навијам за Звезду, али ови су,класу, а можда и две изнад! Јеси чи видео њихов проток лопте, лети као по зејтину, нема запињања и не даве као Звздини, бржи, покретљивији, фудбалски интелигентнији... виде ли ону стативу оне 7 што је ушао пред крај? Ми таквог играча немамо ни који ће то да замисли.
C

Cajo

pre oko 4 sata

Ovo je teže nego kada primiš 9 komada. Čestitam svima koji slave.
M

Makks

pre oko 4 sata

Utisak meča: Šerif je jauknuo. Arena sport je sprdnja od televizije.

Steci Syto

pre oko 4 sata

oni prosecna ekipa lige sampiona, mi prosecna ekipa lige evrope
D

Don Vito Corleone'

pre oko 4 sata

Da se ovima nisu odsekle noge od tunela i arlaukanja dobili bi nas sa 5-0.
B

Bok

pre oko 3 sata

Don Vito Corleone, želim ti mirnu i dugu noć.
B

Batistuta1

pre oko 3 sata

Rutinska pobeda Benfice.Zvezda nije za ovaj nivo takmicenja.O treneru i njegovoj postavki igre bolje ne trošiti reci.Možda otkinete koji bod nekom srećom...O navijanju ne bih,sve se videlo,ne možete i ne smete ništa.Zavisite od vlasti.Nekada ste bili najveći klub u ovom regionu.