Nenad Lalatović (©Starsport)
Nenad Lalatović (©Starsport)

Lalatović: Potrebna su nam dva-tri nova igrača

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.01.21. | 12:00

„Da malo osvežimo ekipu“, kaže trener Vojvodine

Smirila se bura u Vojvodini, koja je u poslednjih mesec dana jesenje sezone pretila da poruši sve dobro što je urađeno.

Trener Nenad Lalatović na početku priprema ima mirne i zadovoljne igrače, kojima su isplaćena sva dugovanja i sada mogu mirno da se fokusiraju na borbu za evropsku ulaznicu.

Izabrane vesti

A, na tom putu Lalatović se nada da će dobiti u zimskom prelaznom roku i koje pojačanje.

Po meni, trebalo bi da dovedemo dva-tri nova fudbalera, da unesemo u ekipu svežu krv. Na okupu imam isti tim koji je osvojio kup i jesenas bio treći u prvenstvu, igra jako dobro, ali se nadam da ćemo uspeti da angažujemo i neke nove pojedince, koji je dodatno pooštriti konkurenciju. Ako to, ipak, ne učinimo, neće biti smak sveta, jer imamo sjajne momke, sposobne da ispune ciljeve koje smo zacrtali“, rekao je Lalatović za Dnevnik.

Najveće ambicije Lale ponovo gaje u Kupu Srbije, gde brane trofej.

Namera nam je da izborimo nastup u Evropi, a u kupu jedva čekam da vidim koga ćemo izvući za rivala u četvrtfinalu. Što se prvenstva tiče, teško je pričati o tituli, jer Crvena zvezda nam beži dosta, ali sam siguran da imamo kvalitet da odbranimo trofej u kupu“, poručio je Nenad Lalatović.

Vojvodina će do 14. januara trenirati u Novom Sadu, a onda će otputovati za Antaliju, gde će se pripremati do 29. januara. Prolećni deo Superlige počeće 6. februara. 


tagovi

Superliga SrbijeNenad LalatovićFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara