Komentari na vest

Krenule kritike po Hrvatskoj: Daliću, nisi otac igračima, nego trener! Modrić više nije onaj igrač

?

??

pre 7 dana

Kao da se dalic nesto pita u tom timu
h

horde orka

pre 7 dana

genetska i duhovna braca danas na tribinama
B

Bane1999

pre 7 dana

Da li postoji ikakva sansa da se ne pise vise od jednog teksta o hrvatskoj i albaniji? Mi nikad nismo imali komplekse kao oni, postajemo kao hrvatska stampa koja non stop samo o Srbiji pise. Nikoga ne zanima misljenje hrvatske javnosti. Hvala
G

Gagi197

pre 7 dana

Ko te tera da čitaš
D

Dejanii

pre 7 dana

Znaju da će dosta ljudi da otvore takve vijesti. Vode i oni statistiku. Pišu tekstove za koje znaju da će se citati. Nisu oni glupi. Nije niko lud da piše džabe..
a

aloaloalao

pre 7 dana

Bugarska je bila 4 na svetu i imala je tu dominaciju devedesetih pa je pala. Rumunija isto. Belgija od 10m stanovnika 3 na svetu a zadnja 3 prvenstva raspala ekipa. Jednostavno za naciju od skoro 4m stanovnika je ovo bio vrhunac i sada su u padu a novih klasnih igraca sem Gvardiola nemaju.
H

Hihibuhuvcrxrx

pre 7 dana

Hrvatska ima selekciju jaku u kontinuitetu, sada već tridesetak godina.U padu su, nesumnjivo, ali biće to i dalje jaka Evropska ekipa.U svakom slučaju daleko ispred Rumunije i Bugarske.
s

samo Dinamo

pre 7 dana

U krivu si Hrvatska ima odlične igrače, ali ih Dalić drži na klupi, da oni igraju Hrvatska bi pobjedila najjače
j

janjetina

pre 7 dana

kako je lepo videti pravi bratski derbi na sampionatu :) i jedni i drugi uskoro zajedno kuci, nadam se :)
D

Dalic

pre 7 dana

procitan trener. Sad je leto 2024 a on je glavom u letu 2018. Takav pristup igri i taktici ima i dalje i to je to. Slicno mu se desilo 2020 na Euru pa ga je izvadio Katar na kojem je realno Hr imala bas bas dosta srece (Lukaku i sramotna podcenjivacka igra Brazila). Sada se vidi kada treba da napravi smenu generacija i da stvori novu taktiku kakav je trener i da li ume to uopste. Ocito ne ume. Plus dodajte ego gde Modrica i slicne mohikance ne sme da skloni niti da im smanji minutazu i tjt.
G

Gisttt

pre 7 dana

Dosta ih je vala sreca pratila