Komentari na vest

Arnold opet šalje skrivene poruke: Ne bih da budem onaj igrač…

h

harbinger

pre oko 4 sata

Kako igra, Liverpul da plati Realu da ga uzme. Protiv Atletika pre 4 godine, vode 2-0, Arnold po mokrom terenu bez ikakve potrebe vraca nezgodnu loptu golmanu Adrianu, ovaj je ispucava u noge igracu Atletika i gosti postizu gol i odatle krece preokret. Prosli vikend uporno Alisonu vraca ostre lopte i Brazilac se prilikom ispucavanja jedne povredi, a inace je bio rovit. mec protiv Bornmuta, Arnold tu oko korner zastavice salje onu njegovu dugu loptu pravo u noge igracu gostiju na nekih 35 metara od gola Liverpula, sledi napad na gol Alisona ali srecom po Liverpul promasuju poklon sansu. Eto naveo sam na brzinu nekoliko bisera Belingemovog kolege po aroganciji koji polovinu svega sto je zaradio neka da Klopu. Niko ga ne bi toliko trpeo kao Nemac.
O

Ovaj

pre oko 4 sata

Se ozbiljno utripovao da je kafu a u defanzivi malo jaci od balotellijaa. Ovaj bi u realu prosao malo losije nego azar grejao bi klupi karvahalu do 40 godine i to samo zato sto je promaja pozadi a real to ne trpi zato glave poput hakimija tea ernandeza nisu ni mogle da sanjate da budu prva opcija a sto je najjace bas te glave se tripuju da su kafu
g

godtvv

pre oko 5 sati

brate iako je se fudbal svede na sto vise trofeja, ipak sam ja old skul lik kojim je mozda i draze da vidim nekog igraca kao totija dzerarda da je ceo zivot u jednom klubu od kao klinac, da budes heroj ulice grada svog, makar ja to tako gledam, uvek mi je bio drazi igrac tako koji je postao legenda nego neko ko ima 4 ls.
b

baster

pre oko 2 sata

Kad igrac pocne pricu o trofejima, to znaci da mu klub nije ponudio dovoljno veliku platu. Sad ima skoro 200.000 funti nedeljno, verovatno trazi Salahovu platu, klub misli da je to ipak previse.
E

Enfield

pre oko 5 sati

Ooooo deckoo idiii viseeee,ako zelissd,,nakupices se trofeja,akoo,,ali ces utakmice uglavnom gledati sa klupe,,jer ti niti si bek jer imas ocajnu fazu odbrane,a kamoli crno neki vezni,,idiiiiiii,nrk ti je srecnoo,,YNWA,,,i mnogo veci su odlazilii
A

Alberto Bueno

pre oko 5 sati

Realno real će na leto napasti njega i dejvisa obojicu bez obeštećenja

The KING sa Sportske

pre oko 6 sati

U Luzerpulu sigurno nece, to je shvatio i Klop zato je pobegao.
G

Gost300

pre oko 5 sati

Vjerovatno ce u chelshitu