Aleksandar Stanojević (©Starsport)
Aleksandar Stanojević (©Starsport)

Da mogu da vratim vreme, opet bih isto uradio

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.09.20. | 13:06

„Ne mogu da se menjam“, poručuje Stanojević

Da ima vremeplov, Aleksandru Stanojeviću ne bi mnogo vredeo. Jer on ništa ni danas ne bi promenio kada bi mogao da se vrati u 2012. godinu, kada je zbog sukoba sa tadašnjim predsednikom Partizana Draganom Đurićom morao da ode iz kluba.

Navijačima su živa sećanja na te dane, kada su čak bili organizovani protesti ispred stadiona, u znak podrške Stanojeviću. Ipak, zbog javnog istupanja u kojima je zaratio sa klupskom upravom, novi-stari trener je napustio Humsku. I srpski fudbal.

Izabrane vesti

I danas ostaje pri tome da je tako moralo da bude.

Ne kajem se ni zbog čega. Takav je bio trenutak. Rekao sam ono što mislim i opet bih. Ne mogu da se menjam. Uvek govorim sve što mislim da je u Partizanovom interesu i želja mi je samo da svi u klubu budemo kao jedan. Nadam se da su me navijači upamtili po dobrim igrama i rezultatima, a sve ostalo je davno prošlo vreme“, kaže Stanojević.

Na pitanje koliko se on promenio za osam godina, ni sam nije mogao tačno da odgovori. Videće, kako je rekao, kad zakorači na teren u Humskoj.

Mislim da sam zreliji, drugačiji, sa više iskustva. Pokušavam da sa stručne strane idem u korak s vremena, da pratim kako se razvija fudbal. Opet, za sedam dana kada udari emocija, možda ću opet biti isti kao što sam bio. Ovaj posao radim s emocijom, ali nadam se da ću biti mirniji“, zaključio je Stanojević.


tagovi

Aleksandar StanojevićFK PartizanSuperliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara