Denzel Dumfirs i Teun Kopmejners (©Reuters)
Denzel Dumfirs i Teun Kopmejners (©Reuters)

Novi problem za Holanđane: I Kopmejners pod znakom pitanja

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.06.24. | 06:28

Ronald Kuman otkrio da se vezista Atalante povredio na zagrevanju pred prijateljsku utakmicu sa Islandom

Izostanak Frenkija de Jonga ozbiljan je udarac na ambicije holandske reprezentacije na predstojećem Evropskom prvenstvu, a nedugo nakon što se u javnosti pojavila informacija da će vezista Barselone propustiti kontinentalnu smotru, Ronald Kuman upalio je alarm u zemlji izjavom da je i učešće Teuna Kopmejnersa pod znakom pitanja.

Vezista Atalante je u ponedeljak veče trebalo da se nađe u startnoj postavi Holandije za prijateljsku utakmicu sa Islandom, ali je već na zagrevanju morao da napusti teren zbog povrede prepone.

Izabrane vesti

Kopmejners se prema Kumanovim rečima povredio prilikom šuterske vežbe, a selektor Holandije nije bio preterano pozitivan kada je u pitanju oporavak fudbalera Atalante.

"Ako neko zaslužuje da ode na EURO, onda je to Teun. Prva lopta koji je šutnuo, odmah je osetio nešto u preponi. Ne znamo još kako se Kopmejners oseća, videćemo sutra rano ujutru kakvi će biti rezultati testa. Ali imam loš osećaj...", izjavio je Kuman posle meča.

Iskusni strateg smatra da je nagomilani kalendar jedan od razloga povreda poput Kopmejnersove.

"Mislim da je tako. Koliko sam shvatio i Poljska je ostala bez dvojice napadača, uključujući i Levandovskog", dodao je Kuman.

Iz Poljske se pak još nisu oglašavali povodom povrede koju je Levandovski doživeo u sinoćnjoj pobedi nad Turskom (2:1). Na istom meču je i Karol Šviderski morao da napusti meč već u 19. minutu iz istog razloga, a podsetimo, Arkadijuš Milik već je otpao sa konačnog spiska.



tagovi

reprezentacija HolandijeTen Kopmejners

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara