Komentari na vest

Veštačka inteligencija ne vidi Đokovića sa medaljom u Parizu, Srbiji predviđa sedam odličja

N

Nebo je granica i Mojsije

pre oko 2 meseca

Ja ipak mislim da se iza ove veštačke inteligencije krije "naš Mojsije". Pa to je čovek koji sve zna, ume, razume se i onda ostavljati mesta sumnji da se on krije iza veštačke inteligencije je suludo.Takav neko kao on se još nije rodio, istorija ne pamti, ali na našu žalost mislio sam "radost" oprostite uzbuđenje radi svoje, dobismo ga mi.Tako da ako je veštačka inteligencija rekla koliko medalja osvajamo na OI molim da se to poštuje.
.

....

pre oko 2 meseca

jebo vas veštačka intelegencija,jer mora te da nam trujete mozak tim izmišljenim programom
G

Gost997

pre oko 2 meseca

Inteligencija je vestacka a sport igraju realni ljudi koji su daleko od savrsenstva, samim tim nije merodavan nikakav virtuelni kompjuter za realne stvari
M

Miki Gec

pre oko 2 meseca

Ma je..la vas vestacka inteligencija, ne moze niko nikada da pogodi rezultate utakmica na osnovu nekog predznanja i velike pameti. Osim ako mec nije namesten a nadam se da Olimpijada nije.
E

El Caoo

pre oko 2 meseca

Realno, da prošle OI Nole nije prihvatio da pored singl takmičenja, bude i u mix dublu i dublu, vrv bi imao više svežine za singl i uspeo da se domogne zlata na OI. Opet, to je Novak, želeo je da preuzme odgovornost, kao i uvek kada nosi dres reprezentacije. Po meni za njega ne važe pravila, mislim da je odavno to dokazao, te da za njega ne postoje granice i okviri koje ne može da probije. Ako bude bio na nivou sa Vimbldona, i ako ga zaobiđu sve nedaće, povrede i bude odmoran, onda veštačka inteligencija sa svojom prognozom ne znači baš ništa. Idemo Nole, mi verujemo u tebe!
ђ

ђуранс

pre oko 2 meseca

Зато и не види јер је вештачка.
g

gonpi

pre oko 2 meseca

Prosto ne vidim zasto se onds igraju olimpijske igre...u principu sta i zivimo koji moj ako vestacka inteligencija zna vec sve...

Jovan Rašković

pre oko 2 meseca

Žene u odbojci zlato, to je skoro pa nemoguće, isto mislim i za vaterpolo, ali ne za nas toliko koliko za Španiju i Italiju, te dve reprezentacije su po meni prvi favoriti. Ono što se takođe ne slažem je i košarka, mi možemo zaista mnogo, drugo mesto jeste velika stvar ali što da ne sanjamo i zlato, takođe možemo i lagano ispasti i da sr ne nađemo uopšte u završnici, jer ako neko Australiju ne uzme za ozbiljno, pa i Kanadu onda taj neko nije baš u vinklu. Imamo tu i Špance, Francuze, Nemce, sve su to reprezentacije koje mogu nas izbaciti vrlo lako. Setimo se samo zadnjeg mundobasketa na kom je igrao Jokić, u grupi smo imalo 5:0 i odmah nas je izbacila Italija. Korak po korak, bez uloge favorita pa šta bude, tako je najbolje!
D

Djape45||

pre oko 2 meseca

Ja ne znam šta treba da se desi da Italijanke ne uzmu medalju u odbojci, dolaze na turnir kao najbolja ekipa na svetu i u najboljoj formi.
i

ironija

pre oko 2 meseca

I kad su jači tim imale nisu makle dalje od četvrtfinala.
G

Gosttt

pre oko 2 meseca

O cemu vi pricate, Degradi povredjena, kad boseti udje u seriju gresaka oni nemaju koga da ubace u igru…
N

NemanjaKG

pre oko 2 meseca

Potpuno realno sve