Rezzime dana (petak): Maroko i Belgija sigurni, Senegalci pali u dubokoj nadoknadi

Vreme čitanja: 3min | pet. 06.09.24. | 23:05

Pogledajte ko vam je 6. septembra doneo novac, a ko prodao


NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

Izabrane vesti

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

ZAOKRUŽENO

BELGIJA - IZRAEL (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 3:1

Izrael je utešni gol postigao iz jednog jedinog udarca u okvir, dok je Belgija dominirala i rutinski trijumfovala zahvaljujući svom kapitenu i dvostrukom strelcu Kevinu De Brujneu. Pobeda se ni u jednom trenutku nije dovodila u pitanje.

MAROKO - GABON (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 4:1

Čak tri penala viđena su u prvom poluvremenu. Zijeh je realizovo oba, Pjer Emerik Obamejan promašio, ali se golom za 2:1 iskupio u finišu poluvremena. Ipak, kratko je trajala radost Gabonaca čija je odbrana još dva puta kapitulirala u nastavku.

OBALA SLONOVAČE - ZAMBIJA (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 2:0

Preko 20 udaraca ka golu Zambije uputila je Obala Slonovače, a nije se postavljalo pitanje ko će slaviti, već koji će fudbaler(i) srušiti goste. Ispostavilo se da je egzekutor bio bivši fudbaler Crvene zvezde Žan Filip Kraso koji je pogađao u 73. i 84. minutu.

ISLAND - CRNA GORA (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 2:0

Poraz Crne Gore od Islanda bio je proizvod prilično slabe izvedbe gostiju na temu defanzivnog prekida. Oba pogotka, i onaj iz 40, i naredni iz 59. minuta, Crnogorci su primili nakon kornera. Domaćin je slavio golovima Oskarsona i Torstejnsona.

Opširnije OVDE.

EGIPAT - ZELENORTSKA OSTRVA (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 3:0

Očekivana dominacija Egipta i bez izraženog doprinosa Mohameda Salaha. Faraon nije postizao, niti nameštao golove, ali su domaćini odigrali sjajno napadači i zahvaljujući golovima Rabije, Marmuša i Adela, ubedljivo slavili.

PRECRTANO

SENEGAL - BURKINA FASO (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 1:1

Kakvo razočaranje u šestom minutu sudijske nadoknade. Videli ste pobedu Senegala koji je zahvaljujući Sadiju Maneu vodio od 16. minuta. A onda je Useni Buda ušao u igru u 82. i 14. minuta kasnije pogodio za veliki bod Burkine Faso.

KAZAHSTAN - NORVEŠKA (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 0:0

Duel završen najnepopularnijim rezultatom u fudbalu koji vam nikako nije prijao. Nadali ste se pobedi Norvežana koji jesu bili dominantni, ali nisu podesili nišan. Od 19 udaraca ka golu domaćina, samo jedan je išao u okvir gola.

FRANCUSKA - ITALIJA (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 1:3

Šampioni sveta iz 2018. niti imaju igru, niti samopouzdanje dostojno jedne od najboljih ekipa današnjice, a kada je tako, onda na strelište obično ide vođa, iliti selektor. Utisak je da Didije Dešan više ne drži konce u svojim rukama, a to je potvrdila Italija koja je nakon primljenog gola posle samo 13 sekundi uspela da režira spektakularan preokret.

Opširnije OVDE.

MALI - MOZAMBIK (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 1:1

Mali vas je večeras razočarao. Primio je gol u režiji Katama u 37. minutu, a Totenhemov Iv Bisuma je u uvodnim minutima drugog poluvremena vratio rezultatski egal. Ipak, domaćini nisu imali snage da preokrenu, niti su u drugom poluvremenu nadigrali rivala.

SLOVENIJA - AUSTRIJA (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 1:1

U prvom kolu Grupe 3 B divizije Lige nacija sastali su se učesnici osmine finala nedavnog Evropskog prvenstva. Slovenija je ugostila Austriju, ali nije uspela da zadrži euforiju sa turnira u Nemačkoj. Meč je završen remijem 1:1, koji se ne može okaraktrisati kao loš rezultat ni za jedne ni za druge, ali je sigurno da su u oba tabora priželjkivali više. Nisu to, međutim, pokazali na terenu.

Opširnije OVDE.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanjaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara