Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Madrid je beo, Mančester razočaravajuće dosadan

Vreme čitanja: 4min | ned. 13.12.20. | 06:10

Pogledajte ko vam je 12. decembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

RB LAJPCIG - VERDER (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 2:0

Iskoristio je Lajpcig poklon od Bajerna u vidu kiksa Bavaraca u prestonici. Izjednačio se RB Lajpcig sa minhenskim klubom i zadovoljno u Lajpcigu trljaju ruke zbog rezultata u poslednjih nedelju dana. Odoleo je Lajpcig ekipi Bajerna na gostovanju, overio je nokaut fazu Lige šampiona, a više minhenski tim nema prednost nakon što je Nagelsmanova četa slavila protiv Verdera golovima Sabicera i Olma.

AJAKS - ZVOLE (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 4:0

Četiri strele Kopljanika u mreži Zvolea i završen posao do poluvremena. Tvente je bio samo loš dan. Teror Ajaksa u Erediviziji se nastavlja. Zvole je na Johan Krojf arenu došao u pravi čas po Kopljanike. Iskalio je Ajaks bes na nedoraslom protivniku, a redom su golove postizali Huntelar, Promes, Antoni i Gravenberč.

Opširnije OVDE.

FEHERVAR – BUDATOK (tip 1, kvota 1,33) – rezultat 4-1

Presekao je Paks ekipu Fehervara u minulom kolu, ali Budatok apsolutno nije imao nikakve šanse. Do poluvremena je Fehervar rešio pitanje pobednika i učvrstio se na drugoj poziciju u prvenstvu Mađarske. Spakovao je Ferherar tri komada u prvih 45 minuta i mirno priveo meč kraju.

VADUC – BAZEL (tip 2, kvota 1,73) – rezultat 0:2

Mučio se Bazel da probije bedem ispred Vaducovog gola, pleo je mrežu, čekao grešku, tražio pukotinu i pronašao tek u drugom poluvremenu. Dosta vremena je bilo potrebno Bazelu da otvori Vaduc, a kada je to učinio preko Pululua, sve je bilo lakše. Nadovezao se Maršan i za sedam minuta Bazel je na prepad uhvatio domaćina i završio posao.

REAL MADRID – ATLETIKO MADRID (tip 1, kvota 2,70) – rezultat 2:0

Real Madrid je u potpunosti nadigrao Atletiko Madrid, još jednom pokazao da je apsolutni gazda Madrida, ali i da su Čolovim izabranicima u podsvesti bolni porazi iz finala Lige šampiona koji ih proganjaju kao aveti. Naneo je Real Jorgandžijama novi poraz i smanjio zaostatak za gradskim rivalom na tabeli. Otključao je Kasemiro protivnika, a da Kraljevski klub slavi 2:0 bilo je potrebno i malo sreće – odbitak lopte od stativu u Oblakova leđa, a potom i u mrežu.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

DORTMUND - ŠTUTGART (tip 1, kvota 1,57) – rezultat 1:5

Rezultatska katastrofa Borusije u Dortmundu i rapsodija Štutgarta. Kakav dan za Vamangituku – dva gola i asistencija vesnika Štutgartovog uspeha i Dortmundove tragedije. Oslabljeni neigranjem Halanda, Azara, Munira i Šmelcera, fudbaleri Borusije Dortmund nisu uspeli da pronađu odgovor za raspoloženi Štutgart koji je na krilima Silasa Vamangituke naneo milionerima jedan od najboljnijih poraza na domaćem terenu.

Opširnije OVDE.

UNION BERLIN - BAJERN (tip 2, kvota 1,43) – rezultat 1:1

Ne dešava se često da Bavarci dve utakmice zaredom ne slave u Bundesligi. Bajern se iz prestonice vratio sa bodom koji ga sigurno nezadovoljava, a još teže mu pada jer mu je to treći remi u poslednja četiri kola u nemačkom šampionatu. Povrh svega, Bajer Leverkuzen bi mogao da ga svrgne sa čela tabele. Moraće Hansi Flik da podmaže mašinu pošto je očigledno počela da koči.

Opširnije OVDE.

MANČESTER JUNAJTED – MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,85) – rezultat 0:0

Derbi Mančestera ne da nije opravdao očekivanja – bio je razočaravajuć. Protekao je meč od kojeg se dosta očekivalo bez gotovo ijedne velike prilike. Izdanje Gvardiolinih i Solskjerovih momaka bilo je daleko ispod očekivanog. Nije uvek mančesterski derbi obilovao golovima, ali timovi jesu uspevali da ponude dobru igru. Ovoga puta navijačima su prikazali svoje blede senke.

Opširnije OVDE.

LACIO - VERONA (tip 1, kvota 1,85) – rezultat 1:2

Ponovo je Verona bila kobna za jedan tim iz vrha tabele. Magija da najbolje igraju protiv najjačih nije iščezla ni u Rimu. Golom Tamezea i autogolom Lazarija, pokorila je Verona Olimpiko i obišla Nebeskoplave na tabeli Serije A. Ako Lacio želi u gornji dom tabele, a želi, i tamo mu je i mesto, ovakve poraze sebi ne sme da dopušta. Previše nonšalantosti u poslednjoj liniji koštalo je domaćina bodova.

Opširnije OVDE.

EVERTON - ČELSI (tip 2, kvota 1,93) – rezultat 1:0

Gilfi Sigurdson noćna je mora za Plavce i to je potvrdio večeras, golom za pobedu Evertona. Islanđanin je sa bele tačke doneo pobedu Karamelama, a to mu je bio prvi premijerligaški gol u sezoni. Sigurdson je doneo nova tri poda timu iz Liverpula koji je potvrdio da neće trajati kratko i da ima šta da ponudi u nastavku sezone, a Islanđanin da za njega Čelsi predstavlja posebnu inspiraciju s obzirom na to da je mrežu londonskog kluba po dva puta u karijeri tresao kao igrač Svonsija, Totenhema i Evertona.

Opširnije OVDE.


tagovi

klađenjeInternet klađenjerezzime danarezzimeklađenje rezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara