Foto: Starsport
Foto: Starsport

Nejpir u timu Zvezde, Mirotić delio autograme, pa dobio ovacije sa tribina Arene (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.11.23. | 19:54

Pojačanje za ekpiu Janisa Sferopulosa

Košarkaši Crvene zvezde u 10. kolu Evrolige dočekuju Olimpiju Milano, a Šabaz Nejpir se našao u protokolu za ovaj meč. On je trenirao sa zaštitnom maskom prethodnih dana, trener Janis Sferopulos je istakao da će pred sam meč biti doneta odluka o njegovom nastupu, a činjenica da se Amerikanac našao u 12 ukazuje da bi mogao da zaigra prvi put od preloma nosa koji je doživeo na utakmici sa Fenerbahčeom u 8. kolu.

Pred početak meča je pažnju privukao i Nikola Mirotić. Poznato je da ima dobru konekciju sa navijačima Zvezde, pa su mu izgleda i oprostili što im je stao na put ka pobedi minule sezone, dok je nastupao za Barselonu. Podsetimo, gazio je na liniju prilikom izjednačujuće trojke sa zvukom sirene, da bi Katalonci došli do trijumfa u produžetku.

Izabrane vesti

Pristalice srpskog šampiona su ga ipak dočekale ovacijama kada je izašao na zagrevanje, a Nikola se pozdravio sa najmlađim navijačima i podelio autograme, strpljivo stajao za fotografije.

Iskusni košarkaš igra odlično na startu mandata u Prestonici mode i prvi je strelac Evrolige sa 19,1 poenom po susretu.

Janis Sferopulos je odlučio da u protokol za večerašnji okrpšaj uvrsti sledećih 12 igrača: Stefan Lazarević, Miloš Teodosić, Dejan Davidovac, Luka Mitrović, Marko Simonović, Šabaz Nejpir, Majk Tobi, Džoel Bolomboj, Dalibor Ilić, Nemanja Nedović, Rokas Giedraitis i Jago dos Santos.

S druge strane, Etore Mesina računa na sledećih 12: Maodo Lo, Aleks Pojtres, Đordano Bortolani, Stefano Tonut, Nikolo Meli, Ismael Kamagate, Đampaolo Riči, Devon Hol, Ševon Šilds, Nikola Mirotić, Kajl Hajns i Johanes Fojtman.



tagovi

Šabaz NejpirNikola Mirotić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara