©Starsport
©Starsport

Italijani tvrde: Lacio spremio 7.000.000 evra za Baždara

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.06.24. | 22:07

Fudbaler Partizana velika želja Rimljana

Predstojeće leto je u Laciju označeno kao period promena i reorganizacije, što je najavio i jučerašnji rastanak kluba i Igora Tudora. Promena na klupi i rastanak sa hrvatskim strategom međutim neće uticati na planove rimskog kluba na letnjoj pijaci te će član Serije A nastaviti misiju kupovine Sameda Baždara.

Kako navodi Korijere delo Sport, a prenose portali koji prate dešavanja u Laciju, cilj rukovodstva kluba je da tokom prelaznog roka zaoštre konkurenciju u ofanzivi angažmanom igrača sposobnog da pokrije sve pozicije u napadu, a pomenuti kriterijum, uz procenjenu visinu obeštećenja u prvi plan je izbacio fudbalera Partizana.

Izabrane vesti

Iz perspektive Rimljana, Baždar bi istovremeno predstavljao treću opciju na poziciji centarfora, za koju konkurišu Ćiro Imobile i Kasteljanos, ali bi takođe bio konkurentan za mesto iza špica ili po krilu. Polivalentnost ofanzivca rođenog 2004. godine razlog je zbog kojeg je Lacio već napravio prvi korak, pa je Fabijani već imao sastanak sa predstavnicima fudbalera.

Korijere delo Sport ističe i da se u prestonici Italije već spremili ponudu od 7.000.000 evra za Baždara i dodaju da je igrač Partizana idealan izbor za taj iznos, uz napomenu da se na radaru kluba nalazi i Tidžani Noslin iz Verone.


tagovi

LacioFK PartizanSamed Baždar

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara