Komentari na vest

Poslednji Partizanov sastanak i rastanak sa mnogima

J

JinMashin

pre 13 dana

Naravno da igramo Eurolegue, tu nam je mesto, tu pripadamo!!! Sve na 🖕 Partizan je Sampion 🖤🤍
S

Sezona malerozna

pre 13 dana

Malerozna i pokradena, direktno pokradeni u Pireju i Bolonji, jedini igrali u Tel Avivu umesto kao svi ostali u Bg, Real namerno pustio Baskoniju ... sa 3 pobede vise bili bi bar 6. a posle ko zna
L

Luja

pre 13 dana

Konacni raspad.
V

Vujo

pre 14 dana

Sezona i nije bila tako loša. Neko pobeđuje neko gubi. Sutra je novi dan idemo dalje napred Partzan !!!
8

8-0

pre 14 dana

@Vujo... Sezona vam je nikad bolja, da vam takve budu i narednih 20 za redom!
Ž

Ž€€ljko

pre 13 dana

Dao bog svaka vam takva bila...🤣
K

Kakav bre

pre 14 dana

Kakav bre Zoc, oo sto on igra je sprdnja! Nema 2 frlje, čovek potpuno izlapeo, ovo sto on forsira nije videlo kosarke, samo individualce trazi koji mogu da resavaju i rokaj trojke i igraj 1na1!
M

Milantom

pre 14 dana

Ostanak Zeljka Obradovica je garancija da Partizan nece osvojiti nista ni sledece godine. A sta je sa srpskim igracima? Jaramaz, Smailagic, Trifa, Balsa, Andjusic, kao i ranije Dangubic i Zagorac, propadaju. Vise su vredeli pre nego sto su dosli u Partizan. Ali bitno je da Panter igra ...
М

Милутин

pre 13 dana

Води их у биоскоп!
G

Gost sa fb

pre 14 dana

Jaretu srećan put. Zaslužen odlazak. Pj se isključio posle ng, njemu se ne igra kod nas. Frenki, baš onako slabašno. Bili bi teški idioti da ne produže Nanelija, pod uslovom da se čoveku nije zgadila Srbija. Razumeo bih ga. Ove što su slobodni ne bih zadržavao, osim Smita. Sa ovima koji imaju ugovore, dobro da se razbistri. Mislim da za manje pare mogu da se nađu igrači poput Pantera i ledeja. I na kraju, ne i nevažno... gledajte upravo pa čekajte do avgusta, septembra da pravite tim. Onda kad se sve rasproda i dogovori. I nikako ne tražite prvog (pravog) pleja, jer možemo i bez njega.
p

podesen

pre 14 dana

Nismo sigurni za EL,budzeti se razlikuju.
G

Ggostt

pre 14 dana

Jel sva naredna okupljanja počinjete sa 'Tužni skupe..' a nastavljate tako što birate čiju trudnu ženu, decu, devojčice krećete da vređte i kunete najstrašnije sve u duhu avangarde 'nate.Metla bre!!
b

borusija dortmund

pre 14 dana

hocemo i mi titulu u Bundes ligi, otisli smo dalje od Levera i Bajerna u ligi sampiona... grobari, kad budete imali bar 50%igraca sa ovih prostora ima da grizu i u ABA i u KRK. smesni ste, kme kme kmekme
R

Rocker

pre 14 dana

Šta će biti sa Kaboklom? Da li ostaje li i dalje u ekipi ili odlazi kod saigrača iz reprezentacije Brazila (Jago)?
K

Kaboklo.

pre 14 dana

Potpisao za Zvezdu!
K

Karioka

pre 13 dana

@Kaboklo. Kako je mogao da potpiše za Zvezdu kada još uvek ima važeći ugovor sa Partizanom za narednu sezonu?
Г

Гробар54

pre 14 dana

Обрадовић је у својој каријери освојио 64 трофеја!18 пута играо фајнал фор,9 пута освајао Евролигу!Пред таквим резултатом,свако ко има мозга треба да устане и поклони се!Ово да се зна,ко није обавештен!Играчи који ће отићи,треба да знају ко их је тренирао и да то увек памте,причају својој деци!Да ли има такав тренер у Европи?Тренутно нема.
H

Hahahahahahahaha

pre 14 dana

Evo utrkuju se Panter, Naneli i Kaboklo da pricaju svojoj deci ko je zeljko.Uzeli pare i odlaze, jedino vi zivite u nekoj iluziji
@

@Hahahahahahahaha

pre 14 dana

Nismo to mi nego vi zato vam se ceo svet smeje van ovih prostora zna se sta predstavlja Zeljko a sta svi vi zajedno sa Covicem.
H

Hahahahahahahahahaha

pre 14 dana

Jeste zna se, gde li vi zivite ako mislite da ste toliko bitni.Mada dobro dodelili smo vam pre neko vece trofej 11tog mesta
A

Astoria

pre 14 dana

@Гробар54 Apsolutno se slazem sa vama, sve nabrojano se ne moze i ne sme osporiti najtrofejnijem kosarkaskom treneru sa ovih prosotora. Ali...u medjuvremnu se kosarka dosta promenila, dinamika igre, takticka resenja u napadu i odbrani, kao i sama kosarkaska pravila koja nisu ista kao pre 10 godina...ne mogu se ni igraci tretirati na isti nacin, prava igraca su mnogo veca, autoritet trenera je oslabio, a Zeljko je neko ko sve to pokusava da odrzi u zivotu...bezuspesno. Ono sto je njemu doslo glave je odbijanje da se PROMENI i PRILAGODI novom sistemu rada, treninga i takmicenja. Ostao je nekako zarobljen u vremenu, postao je talac sopstvene sujete i nemogucnosti da se promeni. Tvrdoglavo je terao po svojem, misleci da je problem u igracima. Jeste, ali samo jednim delom. Mnogo vazniji deo je u njemu samom. Autoritet se ne moze sticati zavodjenjem straha, vikom i drekom. Radis sa igracima koji pripadaju novijim, daleko osetljivijim generacijama, nema vise kosarkaskih legionara kao nekada. On trazi ono sto u njima ne moze da nadje i sto ne postoji: davno izgubljene vrednosti i vrline. "If we want things to stay as they are, things will have to change." (Giuseppe Tomasi di Lampedusa)
K

Ksksnsnd

pre 14 dana

Za to se dobija zlatni sat s posvetom i penzija! Unuk za ruku, bišon i to je to.Ušće...Prevazidjena igra, smol bol sa igračima koji nisu Spanulis, Jasko i Bodiroga..Mnogo galame, vike ,sve izgleda anahrono, tuzakanje, kukanje jos samo nedostaje momenat kad se on i Ataman brišu od pljuvački.Znaš dostojanstvo je nešto što lično imaš ili nemaš.Robija je za penzije, mada su slatke pare.A i velike..On je vaš i naš karta i do godine.

ZOC

pre 14 dana

Sve se menja ali klasa je vecna Zeljko nista vise da ne osvoji ostaje to sto je sada i zauvek ne mogu mu to oduzeti neke lakrdije od takmicenja u kojima jedna pravila vaze za jedan klub i navijace a potpuno druga za ove sa suprotne strane. Aba liga nema veze sa KLS a u njoj se odredjuje domacinstvo i u jednom i u drugom takmicenju zajedno igraju 2 kluba iznad kojih je jedan covek kome je sve krivo u Evroligi a sve normalno ovde gde on sve kontrolise zahvaljujuci politici.
H

Hhh

pre 14 dana

Sve što si napisao je istina samo što nisi napisao kada je to sve bilo...coveka su počele godine i došli su novi treneri sa novom filozofijom i vidiš kako ga deru...Ali rodjace njega grk dere sedam zaredom sa onom ekipom Zvezde..Svo poštovanje za osvojeno ali mi kao narod sve nešto gledamo kako je meko nekad bio a to kako sada razmišlja kako se ponaša tj koja je seljacima to nema veze..Covek nijednom nije rekao izgubili smo bili su bolji već vidi da ga deru kao volinu pa okreće temu sa terena..covek vidi srednji prst deteta a ne vidi panter kako se ne pozdravlja sa igračima..e zamisli onda kakav je to mali čovek. Svako dobro
D

Dragoo

pre 14 dana

Osvojio sve te trofeje dok je bio mladji i imao ogroman budzet.
K

Kumašin

pre 14 dana

Sada će Žoc zaslužnim igračima koji se opraštaju od dresa Partizana da dodeli poklone u vidu metli za sećanje na nezaboravnu sezonu.
O

Opa cupa

pre 14 dana

Partizan ne igra evroligu to je gotova stvar.ko misli drugacije bice razocaran.nisu ljudima ni plate dali
K

Kgh

pre 14 dana

Izvor veruj mi na rec
A

Anadolijske veštice

pre 14 dana

Veće šanse da igra Evroligu ima Partizan nego vi. To što ste osvojili ABA ligu okačite na tu metlu lopovsku kojom se toliko hvalite pa odletite u Anadoliju.
F

Fleks

pre 14 dana

E moj ostoja da si ti onzeresantan covocu davno bo bio osisan
P

Phunter

pre 14 dana

Maco, vodi rumenka kuci. Bar ce da se ustedi..
M

MileBre

pre 14 dana

Mislim da je razlaz, zato sto se ne igra EL sledece sezone ....
D

Daj sansu mozgu

pre 14 dana

Po kojoj logici klub koji je bio 11. i zabelezio 16 pobeda i bio konkurentan nema prednost nad npr klubom koji je takmicenje zavrsio kao fenjeras sa samo 11 pobeda i cak 23 poraza? A uz to pretrpeo ponizenje, brukanje i sramocenje jer je uspeo da ga prosecan tim pregazi sa 45 poena razlike? Smeje vam se cela evropa. Pogledaj malo strane vesti i portale. Mislis da ikoga osim vas interesuje ova cirkusijada sa ovim drvenim trofejima? Da li si realan? Bice veeeeliko cudo ako ostanete u evroligi i naredne sezone.
F

Fenjerasi nasi

pre 14 dana

A sta reci kad te ometlaju cak 23 puta ....nije metlao fenjerasa samo ko je na voz zurio ... a tek ona bruka sa Efesom, pa to za vjeki vjekov nikakvi klsovi, cupovi ni 50000 aba-baba ne mogu oprati
m

markocccc

pre 14 dana

I sta vi imate od toga? Nista! Mi smo bolju u medjusobnom od vas i u EL! Na sve to imamo i tri podignuta pehara ove sezone (osam pehara u poslednje tri sezone), dok vi imate jedan toster i neke drvene medalje (imamo ih i mi, ali su nam trofeji drazi) iz Evropskih takmicenja u poslednje tri sezone!
V

Vazi

pre 14 dana

Znaci pamtis i CSKA a i 1:9 EC, valjda kad je za vjeki vjekov pamtis i Fibu a i drugu ligu ;)
N

Nenad1246

pre 14 dana

Jeste vas je cska odrao za cela dva poena manjom razlikom, a čuvena poednja mesta u grupama sa Prokomom i Zelengorom sa cele 2 pobede ti se zaboravlja? Tad su epovi pisani o neverovatnim podvizima i ispadanjima sa skorom 3-7. Pa ovo 11 mesto je ove sezone po vama vrhunski rezultat dok je 10 mesto prošle sezone bruka i tako. Da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
R

Realno istina

pre 14 dana

Komentar ti je bez smisla. Ali to lici na vas da nekog unizavate a sebe podizete. Zbog cega nije mi jasno.
V

Vidi fenjerasa

pre 14 dana

Vidi fenjerasa sto su navalili ... a realno, sta cete vi u evroligi? Da se opet brukate sa porazima od 50 razlike? Da "osvojite" jos jedan fenjer? Zaista nerazumljivo. Kao ucestvujete 12 sezona za redom ili i vise, i sve sto ste uspeli jedno slucajno 8. mesto, jedan cuveni Top 9 i prosle sezone Top 10. Samo jednom se.plasirali u doigravanje za 13.sezona?! I tamo ometlani sa 0:3! Pobedu nemate u doigravanju za celih 13 godina. I sad bi sta? Top 17? Top 18? E svasta
@

@markocccc

pre 14 dana

Nemamo nista osim sto mozemo da vam se smejemo. A nemate ni vi. Samo nas sve zajedno brukate i sramotite. Posvetite se fudbalu, kosarka jednostavno nije sport za vas i to se vidi za ovih 70 i kusur godina nijednog trofeja ili rezultata pomena vrednog.
B

Bibubuvuvuv

pre 14 dana

Nemoj da se nerviraš, šta si se uspalio! Zvezda vas podavila ko mačiće, tiho, bez emocija, bez hajpa, podavljeni ko mačići.Pogledaj sliku i treba da ti je jasno.Ovo su 2 lika koja su najzaslužnija za ovaj katastrofalni Partizan.I pogodi- ovo vam je kapiten a ovo trener i sledeće sezone.Uspeli su, i pored vlastite nesposobnosti, gde trener na pola sezone kaže, mene igrači ne slušaju.Znas sta , kao roditelj, mislim o roditeljima koji mi se žale na svoju decu- sve najgore.A ovog orivatnika ne treba ni komentarisati- pročitana knjiga.Najjadnije su te oriče baba liga, trte mrte..Ko mačići podavljeni...
A

Ajde.aajde

pre 13 dana

@Bibubuvuvuv smesan si ...zasto bi se nervirali pa nismo mi fenjerasi niti nas bambusaju sa 50 razlike
N

Niko kao 55:100

pre 14 dana

Kako god nismo se izblamirali kao neki koji se osramotise sa porazima od 50 poena razlike i osvajanjem pretposlednjeg mesta a palili su se i primali za F4 (kao i uvek) pa onda oko Nove god. se okrecu domacem prvenstvu koje je u rangu malog turnira od 4 ekipe. Elem, ostaje okosnica Panter, Zek, Smajli, Avram, Naneli, Smit i Poni.

gemathegreat

pre 14 dana

Ja bih sa tog spiska odvadio Nanelija.
e

e

pre 14 dana

Dobro kad 0:7 nije blamiranje.
Z

Zoran 91

pre 14 dana

Bitno je da mi i ovakvi kavi smo vas kecamo gde god sretnemo evo SEDAM puta za redom.
P

Psihoza8

pre 14 dana

Pobeda za zelenim stolom se ne može nazvati kecanjem. To što ste prvo pobegli pa kad su svi otišli kući, krenuli da kupite sudije po hali i parkingu kako bi ih obukli u njihove uniforme da bi se ovi brže bolje vratili nazad da vam proglase pobedu. Ljigavo i trulo al dobro takva nam je i vlast da ne kažem i cela drzava
A

Alexis9

pre 14 dana

Realno ocajna sezona i rekonstrukcija tima je neophodna,ali je ogroman problem neizvesnost koje ce partizan takmicenje igrati ,a do tad ce vecina slobodnih i dobrih igraca naci klubove a partizanu ce ostati samo skrat i bice verovatno opet primorani da se okrenu americi,sto se nije pokazalo kao dobra opcija ove sezone.U svakom slucaju ne deluje da ce biti mnogo bolje ni sledece... Ovo pisem kao navijac Partizana
S

Sjjsjs

pre 14 dana

Eto vec recimo novog izgovora u najavi...Nisu vam na vreme rekli..Jbg..Šugava Evroliga..Ili je u soamu ili u junk-u!
S

Samo evroliga

pre 14 dana

Koga briga za ove ostale cirkuse, varna je samo evroliga i da nismo direktno pokradeni u Pireju i Bolonji, plus ono namestanje sa porazom Reala od Baskonije, sigurno bi se plasirali u zavrsnicu a tamo je uvek sve moguce. Ove ostale nebuloze Abe, babe, klsovi i cupovi nisu ozbiljna prica i besmisleno je to racunati kao neuspeh.
k

kao

pre 14 dana

crtani film si smešan ..
P

Propas

pre 14 dana

Propas sezona. Hajp ugašen
P

Panteru Otkaz

pre 14 dana

Kao grobar od 50god ovo kazem, PANTER DA ODE STO PRE,to je najveca zelja svih pravih navijaca, covek nas je unakazio ove sezone a placamo ga skoro 3 mil po sezoni,krajnje je vreme da ode iz kluba,dosta je bilo!
G

Grobarcina

pre 14 dana

Ne mogu vise da zadrzim bol, ne pomazu tablete ni sav alkohol, i place Zoco moj, place pred navijacima, zbog poraza od Nebojse i metle🧹 obrazi nam se crvene...🤣🤫
Đ

Đukin fan

pre 14 dana

Saldo 3 sezone i potrošenih 70 miliona €;od 12 regio i domaćih trofeja odvojena 1 ABA,plasman u 1 F 8 i to je to!!!Stvoreno mladjih igrača 0,perspektiva krajnje upitna,realno samo na ime i minuli rad Obradovića od jeseni da se igra EL,bude li čvršći kriterijum neće biti ni to nego EC!!!!Publika sjajna i bila uz klub no to traje od Vujosevica kad se budžet bio manji i 7-8 puta po sezoni!!!Sve u svemu nikom ništa
n

ne laži

pre 14 dana

Nije 70, nego 270 mil i to £ sterlinga. Kad već lupetaš daj da bude duhovito
P

Petar M

pre 14 dana

Ni jedan trofej to je neuspeh i to treba da se kaze krivac je trener i igraci to su igraci koji su dobro placeni a i trener, niste uradili nista .Puno srece u sledecoj sezoni.
C

Cccc

pre 14 dana

Ne krivci su protivnici što su pobjedjivali i sudije što nisu igrale za nas više nego su. Krivi su protivnicki igrači što su smetali Pantera i društvo da šutiraju na koš kao na treningu. Mislim da sam vam sad objasnio ko je kriv. Vaš Željko Želimir Žoc Obradović.
l

laganooo

pre 14 dana

A sad adio pravac u Evrokup
K

Komsija_mali

pre 14 dana

Pa vise je muceni Gilespi za tri meseca u Zvezdi osvojio trofeja nego Partizan za tri sezone :)
T

Tim za titulu EL

pre 14 dana

PG: Calathes, Williams-Goss, Avramović SG: Punter, Marinković, Smith SF: Lučić, Sederkeskis, Nunnally PF: LeDay, Smailagić, Pokuševski C: Lessort, Milutinov, Koprivica
M

Metla

pre 14 dana

To jedino na Sony-ju kad igras u sobi moze takav tim haha...🤫🧹
V

Vuvuvuv

pre 14 dana

Čekaj dečko, nama ste se,smejali koliko igrača dovedosmo!? Treba lu da vraćamo istom merom? Neee, mi vas sa,tugom i ozbiljnošću posmatramo!Ličite na stare zanate, napuštena sela, ma- KVADRATURA KRUGA!
P

Pogotovo Milutinov

pre 14 dana

kojeg ste lepo dočekali u Areni posledji put.
C

Calathes?

pre 14 dana

Da li si realan? To je smeće koje da ne zna da doda loptu,igrao bi basket sa lokalcima! Zato je karijeru i usmerio na asistencije jer VOLA NE MOŽE DA UBODE!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
P

Phunter

pre 14 dana

…i budzet 200 mio €…
T

Tomy

pre 14 dana

Žoc je zapravo fantastično vodio ekipu koja je cele sezone bila u rasulu i bez forme. Očigledno je da im se svlačionica raspala još odavno i da je cela sezona bila mučenje sa nadom da će nešto dobro kliknuti. Ali nije kliknulo. I sad se postavlja pitanje šta dalje i sa kojim igračima. Imam utisak da Žoca užasno nerviraju bezglavi Avramović i umišljeni Andjušić, ali su oni relativno jeftini i korektni igrači za EL, kao igrači sa klupe. Sa Avramovićem je pokušao da ga izgradi u lidera tima ali bez uspeha, jednostavno Avram me razume Žocove rezone. Misterija je Ponitka jer se vidi da momak može biti vrlo koristan ali je celu sezonu bio u oscilacijama. Smit je bio odličan ali da li je on prvi plej za EL, pitanje je sad. Tim se gradio oko Pantera, Nanelija i Ledeja ali je očigledno da oni ne mogu više da iznesu vrhunski rezultat. Moraju da se nadju novi lideri jer takvih u sadašnjem timu nema.
U

U uvuvz

pre 14 dana

Ma znaš kako, Žoc je ovo sjajno vodio, pravi kormilar kroz bure i vetrove ali nije se posložilo, svlačionica se raspala, oni ormari i daskw! 5678 dinara za gospodina iz serihe ,,Kao mornar dobro more sanjao sam te!
F

Frankl

pre 14 dana

Zapravo je sve suprotno od onog sto si napisao.Fantasticne igrace je uzasno vodio sujetni trener koga je pregazilo vreme.Avramovic je dovoljno dobar da bude vicesampion sveta kada ga vodi Pesic,ali Obradovica eto,ne razume..Tristan sa 17 godina debitovao za Real,a kod Obradovica 4 godine kasnije ne moze da bude ni u 12...primera je mnogo..Bukvalno je uspeo da svakog igraca ucini gorim.
T

Tomy

pre 14 dana

@ Frankl Nema ništa čudno u tome da se neki skup odličnih igrača raspadne kao tim, stalno se to dešava. To se desilo i Žocu pa je ipak uspeo da izvuče nešto od igrača koji su van forme. O tome pričam. Možda da bi neki drugi trener bolje vodio ovaj tim Partizana i imao bolji rezultat a možda i ne bi, to mi sad ne možemo znati. Do skoro je Partizan menjao trenere kao na traci a bez rezultata. Žoc je specifičan trener i trebaju mu igrači koji će ga razumeti i onda će tim igrati odlično. Čini se da više od pola tima to ne razume i igra vrlo naporno u njegovom sistemu, primer su Avramović, Smailagić, Andjušić, Koprivica. Ne razumeju kad treba da šutnu a kad da dodaju, kad da krenu a kada da stanu sa kojom akcijom. Žoc bi to i istrpeo da oni pogadjaju i ne greše ali kad ključne zicere omanu ili kad se lomi rezultat izgube loptu, tu opravdanja nema. Avramović je super igrač za Italiju i Španiju, možda i Rusiju, jer se tamo igra brzo i sa puno improvizacija, dok je u Partizanu ugušen
а

аман бре

pre 14 dana

Нико не жели будалу да репи,викање,псовање ,вређање. Човек је болесно сујетан. Мислио је да ће само зато што је он дошао,да освоји АБА и остале успехе да постигне. Давали му сваког играча којег је хтео,иии,нииштааа. Прошло време некада господина ,а сада маторе вуцибатине
C

Czz

pre 14 dana

Ne znam zasto ali bih voljeo da vidim Smajlija u Zvezdi. Nekako mi djeluje kao da je zalutao tamo i nije se snasao u svom tom trovanju mrznjom. Mozda grijesim ali njega i Avramovica jednostavno vidim kao odlicne momke prije svega
G

Goust

pre 14 dana

Za Aleksu ne bih da tvrdim ali Smajli je onim sramnim vođenjem navijanja pokazao da je trajno zatrovan. Verujem da je privatno ok momak ali džabe kad je glup i povodljiv.

gemathegreat

pre 14 dana

Brate njemu je Pariz država. On ima jednu vijugu više od kokoške.
B

B. Grobar

pre 13 dana

gamethe....vidis...opet je za tebe nesto nedostizno, cak i sa jednom vijugom vise od kokoske. Ti nemas ni jednu vise od kokoske. I U stvari, vrlo verovatno da nemas vise i od curke.
L

LILIHIP

pre 14 dana

SAMO DA PANTER ODE MOLIM VAS!!!
D

Dajvak

pre 14 dana

Za mojih 45 godina ne pamtim više igrača bez muškog damara i srčanosti u mom klubu kao ove sezone. Pod hitno vratiti Luču (iako je njegov zenit prošao), dati mu kapitensku traku i da dreči na ove plaćenike bez duše i osjećaja pripadnosti klubu. Uz Žoca do groba.! 🖤🤍
P

Phunter

pre 14 dana

Pa krenite.. ruku pod ruku
r

rodny

pre 14 dana

Zasto se samo gleda uspešnost sezone po trofejima? Meni lično to nije primarno,idemo dalje,biće bolje.To je sport.Niste svesni koliko je omladine počelo da prati KK Partizan ,da navija,da trazi kartu,da tuguje i da se raduje.....Ovo će se nekad prošlost zvati,gledamo napred do novih visina.....
Х

Х Х

pre 14 dana

Па чиме другим може да се мери сезона? Трофеји су најбитнији. Можда је нпр важно и да се уз то направи окосница тима за наредну сезону и произведе неки играч, а ви ни то нисте урадили. То што причаш о навијању није релевантно, код нас је породична традиција око навијања за неки клуб и то нема везе са резултатима. Ја вам као велики Звездаш желим сваку сезону као ову, ако је ви сматрате успешном.
S

Skid81

pre 14 dana

Колико домаћих играча остаје у Партизану ? Нико није заслужио дугорочан уговор ??? Екипа се распала али онај најодговорнији остаје, а играчи пут под ноге. Е... На шта је спао Партизан. Изгледа да све своје неуспехе правдају мржњом према Звезди и ту се одговорност завршава. Право државно предузеће, главоње остају а "радницима" отказ. То је та прича.
P

Pazi

pre 14 dana

Pogledajte tabelu EL i sve će vam biti jasno 😂
R

Retro

pre 14 dana

Ma samo vi po teovoj nedinoj I covicevoj porodici. Jaki ste mnogo
D

Dušan011

pre 14 dana

Kako neuspešna sezona? A rekordnih 0:8 zaredom? To nijedna generacija do sada nije postigla.
N

Nije 8:0

pre 14 dana

Ali jeste 15:0, informisi se 😉😉
M

Mlad si

pre 14 dana

Jeste, samo sto je razlika u tome da je Zvezda tad u odnosu na mali partizan imala mnogo lošiju ekipu, a sada se dere partizan sa najskupljim i najtrofejnijim trenerom… tako da je ovih 8:0 sine moj mnogo veći rezultat🧹🏆 pst
M

Mlad si

pre 14 dana

Jeste, samo sto je razlika u tome da je Zvezda tad u odnosu na mali partizan imala mnogo lošiju ekipu, a sada se dere partizan sa najskupljim i najtrofejnijim trenerom… tako da je ovih 8:0 sine moj mnogo veći rezultat🧹🏆 pst
L

Ludnica

pre 14 dana

I ti ovo sinoc ubrajas u pobedu? Svaka cast za 7 pobeda u nizu, nemam zamerke, zasluzili ste ali ajde budi realan i ti bar malo i reci da li je ovo sinoc za tebe pobeda?
M

Mlad si

pre 14 dana

Pa cekaj, sto se tice skandiranja Čoviću, Vučiću nemam zamerku i za to vam skidam kapu. Sto se tice dece, žena i trudnica to treba da vas je sramota. Momci su izašli sa parketa Kad ste ih gadjali svim i svačim da se ne lažemo… A onda dodje vodja i kaze nemojte da igrate bez navijača? Pa gde to ima? Sta, igračima partizana navijaci odrdjuju hoce li igrati ili ne, pa to je smešno iskreno… A šta ste očekivali, da veceras igrate opet tako napaljeni, da napunite arenu, da krenete od trece četvrtine sa 12 razlike??? Nemoj da me lozis druze... Znate i sami da je vama ovo više odgovaralo nego da izgubite titulu pred Zvezdinim navijačima u Pioniru. Sad se samo tešite ovom situacijom, realno…
K

Karlo Veliki

pre 14 dana

Život ide dalje, ali za prave korake potrebna je analiza razloga za propuste u selekciji, i odgovornost.. Vec tri sezone KKP puca u prazno kada su u pitanju plej i centar, sem u slucaju Lesora i Egsuma..Treba biti realan i reci da je ZOC uspeo da kanališe igru Lesora, a delom i Egzuma... Po meni iz sadasnjeg rostera otpadaju Doudzer, Kaminski, Kaboklo, Panter,... Drezgic i Dimitrijevic na pozajmicu gde bi imali veliku minutazu... Da ostanu Naneli,Smit, Aleksa, Ledej, Ponitka,Koprivica,Smailagic,Trifunovic,Andjusic i Jaramaz.... Na poslednje dve utakmice roster je pokazao da se na ove igrace moze KKP osloniti, a da treba dovesti vrhunskog pleja (Kris Dzouns se pominje ili Vilijams _Gos) i mladog pleja iz Razvojne lige koji bi bio priprema terena za kontinuitet.. Takodje treba dovesti vrhunskog centra kalibra Lesora, i mladog centra iz Razvojne lige.. Ukoliko nije moguce dovesti centra poput Lesora, onda dovesti zrelog centra od 34-36 godina, a od Monaka otkupiti Makundua (24, 208) koji je na pozajmici u Buducnosti... Ne svidja mi se Marinkovic, jer je svilen, i bolje je dovesti Flecera Megija iz Buducnosti... Dakle, 4 igraca da odu a da se dovedu 5, po dvojica na pleju i dvojica centara, te suter Flecer Megi... Verujem da ce ZOC ove godine biti bolje srece.. Ja nisam nikad igrao kosarku, ali sam radio na upravcljanju velikim sistemima, a kosarku dozivljavam kao sistem, u kome mora biti vise snaznih, izdrzljivih, borbenih i igraca koji se ne predaju, pa sam tako pravio navijacki roster.. Posle svih cirkuskih predstava reziranih u Predgradju ocekujem lepo leto i prelazni rok , a onda Evropu KKP, bez obzira koje takmicenje....
V

Vidi se

pre 14 dana

Da nisi igrao košarku.
n

neshha

pre 14 dana

Ja ti kao Zvezdas kazem,ako ti je Megi bolji od Vanje,tu se svaka prica o kosarci zavrsava!
p

podesen

pre 14 dana

Vidi, ja ti ne bi dao da upravljas kokosinjcem moga komsije.Smajlagic ,Andjusic,Jaramaz ,Trifa i najgori igrac koji pravi najvise stete KKP je AVRAMOVIC.Ova prva cetvorica ne bi bili starteri u Olimpiji,Buducnosti,a da igraju EL.Buducnost ima budzet 3 miliona evra,a EL ekipa mora minimum 7.Smajlagic je inferioran pored Mitrovica,Gilespija.Davudovac ga cuva sa lakocom.Ivsic dete u SC ga pravio budalom.Sve sam gledao svojim ocima.Ne razume kosarku.Ima vijugu vise.A Avramovica samo pogledaj kad daje izjavu,videces da nije u vinkli.
M

Mile Zeleznik

pre 14 dana

Niko ne može fmp-u da zabrani kako ce da se zove, niko navijacima fmp-a ne moze da kaze bilo sta ruzno, zato sto im je IQ na nivou sobne temperature i niko fmp-u ne moze da zabrani da ima budzet u top 5 klubova, a da ne mogu da predju 16 - u poziciju. Pametnom dosta!

gemathegreat

pre 14 dana

Sve to što si napisao vrišti od očaja. Dok sam čitao izmamilo mi osmeh.
B

Bane 2

pre 14 dana

Какав је то клуб када једна оваква тренерска громада не може с њим освојити трофеј неколико сезона
N

Nejasno

pre 14 dana

Kako je sezona neuspešna kad smo ispred fmpa u el? To nam je veći uspeh od bilo čega, pogotovo od ovih nebitnih trofeja u nebitnim takmičenjima.
B

Brateee

pre 14 dana

A sta treba da kaze Dortmund? Da je najbolji u Nemačkoj a završio peti na tabeli samo zato sto je igrao finale LS. koliko vi patite 🧹
G

Grobarcina

pre 14 dana

KO ZADNJI IZADJE NEK UGASI SVETLO...R.I.P
5

56789

pre 14 dana

JA NE ZNAM POSLE OVAKVIH UTAKMICA I BLATA OD LIGE KAKO NAM EVROLIGA URUCUJE POZIVNICE
4

464

pre 14 dana

Kratak je put od " strah u njima izmiče kontroli" do " kome je sad do košarke"
4

4372

pre 14 dana

Najvise smo izgubili zbog malog rostera. Zvezda je imala na raspolaganju skoro 20 igraca, a mi jedva dvojicu preko 12. Pamet u glavu za sledecu sezonu, jer ce njih pojacati maksimalno, a mi smo prepusteni sami sebi uz razna uslovljavanja. Po prelaznom roku bice jasne cinjenice i o cemu se radi. Ili, ili…
Г

Групни

pre 14 dana

сезона је неуспешна, само у вези Европе и то се зна зашто је неуспешна ! није формиран жељени тим, у старту се крпило, неке мечеве смо губили на шут ! у АБА Лиги смо испустили лидерство, то јесте проблем, знало се шта значи бити други, додајмо специјални ефекат тату Лазаревић, и наравно против неспортских ствари добротом не иде ... Куп Србије и првенство Србије !? па ако треба и то описати и чувену личну Ледеју у нападу !? али, з а неке ствари нема оправдања чак ни за Жељка ... упорна завршница на очајног овосезонског Пантера, недисциплина Кабокла, Нанелија, пад форме Зека, касно буђење Смита, и никад пробуђени Јаре .... остаје успомена на чувени преокрет против Макабија ... још по неки меч и наук да се не најављује Ф4, а да воду ниси видео .... и за крај, нека лична прича ...прошле сам године штрпнуо нешто од мечева, ове сезоне нисам дошао до сезонске ... мечеви у Арени су завршени и по 5000 присутних ... не постоји универзална праведна расподела карата, али мишљена сам да нам је ове сезоне фенсарај дошао главе ...
N

Ne razumem ??

pre 14 dana

Pa što se raspušta ekipa kada uvek slušate navijače, zar nisu lepo sinoć skandirali šampioni? Treba svi da ostanu
Č

Čudoo

pre 14 dana

Godina prodje a kapiten dva miliona evra u dzep... Trofeja nula... Jedino ako se deli trofej za 11 mesto u Evroligi..
H

HVALA i DOVIĐENJA

pre 14 dana

Zašto bi, nakon neuspeha u 5 različitih takmičenja, Obradović i Savić ostali na funkcijama? Dovesti Trinkijerija.
M

Marko Pantelic

pre 14 dana

Kapitenu i Zeljku verujem najvise i verujem da ce dovesti sad normalne igrace i napraviti od njih zver,NAJVECI SI i imas najbolje navijace glavu gore i da pokazemo cigosima kako se osvaja El .
N

NN7

pre 14 dana

Najvažnije je da cveklimir ostaje a on će to sve stručno uklopi kao i ove sezone
Ž

ŽELJA I NELE , UNITED AND STRONG

pre 14 dana

Ide se na ujedinjavanje 2 kluba u 1 - 2 državna budžeta u 1, dve armije navijača u jednu. Novi klub - Crveni partizan. Jedan veliki multimilionerski šampionski državnobudžetski klub gigant kojeg će s klupe voditi trofejni Želimir, a upravu voditi trofejni Nebojša.
P

Pr

pre 14 dana

Odlaze al prvo da oproste dugove ili Bata kuca na vrata.
h

host

pre 14 dana

Zasto neuspeh? 11. U Evropi i 2. u ABA i u KLS
G

Gostgost

pre 14 dana

Kako je kratak put od jako uspesne sezone i 11. mesta u EL do neuspesne sezone. Samo jedna metla, i odmah se drugacija prica prica.
a

ansmalsđdđdle

pre 14 dana

smit jedini koliko toliko opravdao očekivanja iako je ušao na mala vrata u klub.
T

Top 12-13 klub

pre 14 dana

Jel se dobija koji Pehar za osvojeno fantasticno Top 12-13 mesto u EL ove sezone? Pitam za cveklimira posto mu je to najveci uspeh ove sezone nakon sto je sve drugo pogubio sto se moglo pogubiti!
E

Evroliga

pre 14 dana

-45 poklopi se usima
e

ejj

pre 14 dana

Jel ima neko da im pokloni drveni pehar?

FC President

pre 14 dana

Ima kod kineza limeni za 99 dinara 😂 🤣
B

Batistuta1

pre 14 dana

Dok god je Partizan povezan sa bilo kojim političarem,ne interesuju me.Sve su uništili,dovodjenjem stranaca sumljivog kvaliteta,kombinacijama,nema rezultata,niko ne snosi odgovornost nizasta.Sport ste u Srbiji pretvorili u mržnju,umesto u vitestvo.Dok oni pune svoje dzepove,ja da gledam jos njihova prepucavanja,nepada mi napamet.Samo nastavite plivati u mulju.
g

gost1978

pre 14 dana

momci vi ste nas ponos
S

Srbija 1999

pre 14 dana

Ahahahahha....ovi ?!
M

Metla x8

pre 14 dana

@gost1978, Metla od 8-0 vas ponos?
P

Paa

pre 14 dana

Čega se pametan stidi...
G

Grgec

pre 14 dana

Ponos posle katastrofalne sezone.Sta je smozgom :)
M

Mikula

pre 14 dana

Što neuspešna sezona, prvaci su po publici, Panata osvojila, 11.mesto u evroligi.... Bitno da Žoc ostao, ko god da dodje od igrača biće ista priča kao i sa ovima. Do trenera je, nije do igrača.
С

Спикер

pre 14 dana

Како "неуспешна сезона"? А 11. место у ЕЛ? Ћутимо?
P

Portoriki

pre 14 dana

Smith, Avramovic, Punter, Marinkovic, Trifunovic, Ponitka, LeDay, Smailagic, Koprivica. Na ovu energicnu i talentovanu ekipu bi dobro seli iskusni Calathes, Lucic i Ibaka. Plus Drezgic i Dimitrijevic kao 13. i 14. igrac, eventualno jos Zagorac za grobarstvo i ABA ligu.
G

Galiot

pre 14 dana

Taman ovo sto si nabrojao,da se namesti ekipica za EK,takmicenje koje cete igrati,osim ako predsednik ne odluci po ko zna koji put drugacije i tutne vam lovu za najjace evropsko takmicenje!!!
D

Dejooo

pre 14 dana

Ko je kriv za promasenu sezonu ,i pogresan odabir skupih igraca.Toliki milioni narodnih para skrkano a osvojeno nista.Igra se finale ABA lige pa kupa nakraju prvenstvo.Imamo igraca dva miliona i sesto hilada po sezoni,zbir njegovih koseva u sva tri finala jedva da predje trideset koseva.Jos kapiten.
1

1707

pre 14 dana

Bravo momak, ja kao Zvezdas se slazem sa tobom. Realno je tako razmisljati i poci od sebe a ne kao vas trener kome su svi krivi osim njega. OK, moze nekoliko utakmica da te zajebe sudija ali brate vi ste sve neizvesne zavrsnice izgubili ove sezone. Sportski pozdrav
s

stari partizanovac

pre 14 dana

Pa i drugi evroligasi su ulozili jos vece pare pa su bili ispod Partizana na tabeli.Nije sve samo u lovi!
N

Najveći udarac

pre 14 dana

za Partizan se tek očekuje početkom jula, kada bude saznao da neće igrati Evroligu sledeće sezone. Alba ima ugovor i za sledeću sezonu, Zvezda je sigurna kao pobednik ABA lige, a ko god misli da će Partizan imati prednost u odnosu na Valensiju i Virtus taj živi u deluziji. Jedina šansa za Partizan je da neko samovoljno odustane od igranja Evrolige.
G

Gostarevic

pre 14 dana

Važi Bodiroga, hvala što si podelio sa nama ta saznanja
N

Nazad u Evrokup

pre 14 dana

@Gostarevic... Ne moze vas bodiroga spasti tu nista, Pariz ulazi umesto vas u EL a tu su jos i Valensija i Bajern,tako da nakon sto ste pogubili sve moguce ove sezone vracate se u EK sl.sezone 100% provereno!
V

Volter

pre 14 dana

Pa sta, nije kraj sveta... Nego, da li Covic opet napada vrh Evrolige, ili 16 mesto?
A

Avanti prevaranti

pre 14 dana

Druže, pazi da ne doživiš ti udarac jer ABA titula, na žalost, ne garantuje igranje Evrolige. Prema tome, nemoj da se zagrcneš kada bude objavljena lista učesnika Evrolige. Pošto vas Evroliga jako dobro zna po "poštenju", verujem da više žele Partizan u svom društvu nego vas šibicare. I na kraju, odlučuju vlasnici Evrolige, a to su klubovi.
2

24.232

pre 14 dana

A sto neuspesna? U Evroligi su ispred Zvezde i to se gleda i ponosi time. ABA liga je nebitna jer se dobija A licenca. A KLS i Kup su svakako cirkus i tako se nazivaju otvoreno i javno. Sve u svemu veoma uspesna sa sve 17.000 sezonskih karata.
D

Dex911

pre 14 dana

Ako je to za vas uspeh onda..... Sve super,budite vi mesto -dva ispred Zvezde u Evroligi i dalje,nije problem,a Zvezda neka osvaja trofeje
G

Gost 978

pre 14 dana

A na osnovu čega A licenca ?
1

1707

pre 14 dana

O svaka vam ovako uspesna bila :)))
Z

Za 24.232

pre 14 dana

Evo ti si pravi primer totalno zaluđenog navijača Partizana. Po tebi je ovo uspešna sezona Partizana, i očekuješ A licencu za Evroligu. Zaista slučaj za posmatranje. Na žalost po tebe realnost je drugačija. Sezona vam je užasna, a Evroligu nećete ni videti sledeće godine.
A

Ajao

pre 14 dana

Ljudi, lik se sprda. Sarkazam.
P

PFC

pre 14 dana

Odakle to da su postojale velike ambicije? Kod nas, velike većine, nisu. A i kako bi kad je Željku, na brutalan i bezočan način, nepoznat u dosadašnjoj sportskoj praksi, onemogućeno da napravi ekipu onako kako je zamislio i planirao? Zabranom dovođenja Mirotića u vodu je pao čitav plan, ne samo dovođenje jednog takvog, polivalentnog igrača, već i nekih drugih, a o ljudima koji su tu prepoznali finansijski interes i bili spremni na dodatna ulaganja da i ne pričamo. Pitanje je da li bi i Lesor otišao...Dakle, kad vam ovako sruše plan u "pet do 12" o čemu dalje da pričamo? Nije tu bilo nikakvih očekivanja u EL, o ostalim takmičenjima i onom brlogu tamo ne treba ni diskutovati. Partizan mora da napusti sva takmičenja u svim sportovima i selekcijama. Samo tako će se (a i to možda) spasiti propasti koju su ovi osmislili.
G

Gost iz Turske

pre 14 dana

Hahahaha pa kako dodjosmo od "napadamo Barsu u f4" do toga da niste ni imali ambicije u Evroligi zbog Mirote :(
1

1707

pre 14 dana

Da napusti sva takmicenja u svim sportovima i da se tako spasi? Pojasni nam to :)
a

a sada adiooooo

pre 14 dana

I ko zna gde i ko zna kaaaaad...Ajmo svi zajedno , ruke gore !
e

edo555

pre 14 dana

Kad ih vidim ovako pokisle samo pomislim e,tusni skupe...
n

nista strasno

pre 14 dana

Bar ce imati o cemu da pricaju unucima..Takva "zetva trofeja" se ne pamti..Jos puno ovakvih sezona da imaju..
D

Don Vito Corleone'

pre 14 dana

Ne možete vi nikoga da dovedete dok se ne bude znalo da li igrate u EL ili EK. Ako budete igrali EK a biliži ste tome, uvek možete da računate na Djoku Šalića, Jankovića, Zagorca, Vrapca, Mozlija itd itd.
B

Burek

pre 14 dana

Produžetak Željku ugovor pre zore se obio Ostoji i Saviću o glavu
M

Medalja bez

pre 14 dana

Pozdrav svima. Bilo je zadovoljstvo ocetkati vas. Bar cete metal-detektor na aerodromu proci bez ikakvih problema.
2

2305

pre 14 dana

smesi vam se pozajmica
2

2305

pre 14 dana

nije bitno kolko je para potroseno na projekat pare su ionako za trositi a pantera na pozsjmicu negde pa cemo videti sta god zeljko bude zeleo
S

Saguenay

pre 14 dana

Ne želimo više Pantera. Uništio nas je protiv Reala a ove sezone bio gori od Jaramaza.
N

No.1

pre 14 dana

Samo neke pod ugovorom zadržati, ne i Kabokla, a ako može bezbolno i Panter da ode.
t

teska posla

pre 14 dana

Moze,uz 3ml ide gde hoces

Alex Mano

pre 14 dana

ekipa raspušta posle neuspešne sezone. Valjda treba da pise "ekipa raspušta posle K-A-T-A-S-T-R-O-F-A-L-N-E sezone"!!!!