©Starsport
©Starsport

Stanojević novi trener Partizana

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.06.24. | 19:55

Strateg će se drugi put vratiti na klupu kluba iz Humske

Aleksandar Stanojević i Partizan - treći deo! Strateg koji je u dva mandata već ostavio dubok trag u Humskoj, zvanično će se vratiti na klupu crno-belih, saznaje Telegraf.

Iako je Albert Nađ po rastanku Partizana i Igora Duljaja potpisao ugovor na sezonu i po, ispostavilo se da strateg koji je završio minulu sezonu na klupi crno-belih iz perspektive rukovodstva nije viđen kao rešenje na duže staze, usled čega je vrlo brzo počela potraga za dugoročnim izborom.

Izabrane vesti

Kako Telegraf navodi, Aleksandar Stanojević je posle više od mesec dana razgovora, prošlog četvrtka seo za sto sa generalnim direktorom Milošem Vazurom, dogovorio značajan deo buduće saradnje, ali je konačan odgovor ostavio za tekuću sedmicu u kojoj je i definitivno dao pristanak na početak trećeg trenerskog mandata u Humskoj.

Stanojeviću, koji je bez angažmana od oktobra 2023. godine i rastanka sa Konjom, ovo će biti treći mandat u Humskoj. Prvi put na klupi Partizana bio je od aprila 2010. do januara 2012. godine i u tom periodu se klub okitio sa dve šampionske krune, uz jedan trofej u Kupu Srbije, a na mesto uspeha se vratio septembra 2020. godine.

U drugoj epizodi, koja je trajala do leta 2022. godine, Stanojević je imao manje uspeha, međutim ostaće upamćeno da je pod njegovom komandom Partizan bio najbliži da prekine Zvezdinu dominaciju. U sezoni 2021/22, crno-beli su u 37. kola osvojili 98 bodova što se ispostavilo dovoljno samo za epitet vicešampiona jer je Zvezda trku okončala sa 100 bodova.


tagovi

Aleksandar StanojevićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara