Mario Nakić
Mario Nakić

Mario Nakić i Partizan Mozzart Bet u pregovorima

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.06.24. | 20:21

Čeka se da se parafira ugovor na tri godine

Partizan Mozzart Bet nastavlja da bude aktivan na tržištu, prema nezvaničnim informacijama našeg portala, blizu dogovora je Mario Nakić, sin nekadašnjeg legendarnog igrača kluba iz Humske Iva Nakića.

Krilni košarkaš je bio jedan od najtalentovanijih igrača rođenih 2001. godine zbog čega je uostalom i bio deo košarkaške akademije Real Madrida.

Izabrane vesti

Deo kraljevskog kluba bio je do 2020. godine, potom je igrao u Ostendeu, Andori, prethodne dve sezone je nosio dres Igokee, ali veliki broj utakmica je propustio zbog povrede. Ona je sada prošlost i Nakić bi spreman stigao kod Željka Obradovića - trenera koji je radio sa njegovim ocem kada je osvojena titula prvaka Evrope 1992. godine.

Podsetimo da je do sada Partizan doveo Frenka Entilikinu, Gabrijela Lundberga i Vanju Marinkovića, očekuje se i ozvaničenje Arijana Lakića kao i Isaka Bonge.

Klub su do sada napustili Kevin Panter, Zek Ledej, a veliko je pitanje šta će biti sa Mateušom Ponitkom (ima opciju za produžetak), Danilom Anđušićem, Urošem Trifunovićem i Džejmsom Nanelijem kojima su istekli ugovori, dok je Bruno Kaboklo priča za sebe i saga koja će da traje. Aleksa Avramović i Alen Smailagić su takođe na izlaznim vratima.



tagovi

KK PartizanMario Nakić

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara