Miško Ražnatović i Ostoja Mijailović (© Star sport)
Miško Ražnatović i Ostoja Mijailović (© Star sport)

Partizan i Miško Ražnatović zakopali ratne sekire

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.06.24. | 10:04

Klub iz Humske ponovo sarađuje sa poznatim agentom i agencijom Beobasket kako bi doveo igrače za narednu sezonu

Skoro godinu dana Partizan Mozzart Bet i poznati košarkaški agent Miodrag Miško Ražnatović nisu sarađivali jer su iz Humske smatrali da je Jam Madar, inače klijent Miška Ražnatovića, nekorektno napustio klub prošlog leta i da je za to kriv baš pomenuti agent. Zbog toga je prekinuta sva saradnja i komunikacija sa agencijom Beobasket i crno-beli prošle sezone nisu dovodili igrače koje zastupa Ražnatović. Sada se situacija promenila i saradnja je ponovo uspostavljena radi što boljeg sastavljanja novog tima Željka Obradovića.

Promenu u odnosima je već donekle i nagovestio bio prvi čovek kluba Ostoja Mijailović.

Izabrane vesti

"Ja zaista poštujem Miškov učinak, on zna taj posao da radi i zato je i jedan od najboljih. Ja ne mogu da kažem da će ovaj naš odnos da traje večno, taj odnos treba da bude normalan, jer on zastupa veliki broj igrača, ali mora da postoji neko međusobno poštovanje", rekao je Mijailović početkom juna.

Kako je leto prolazilo, tako je komunikacija između kluba i agencije Beobasket postala sve češća zbog vrlo prostog razloga - Partizanu su potrebni igrači, a Ražnatović zastupa veliki broj košarkaša. Jedan od njih je i Mario Nakić koji je dogovorio saradnju sa klubom iz Humske i samo se očekuje ozvaničenje njegovog dolaska.

Podsetimo da je tu i dalje Aleksa Avramović kome je agent takođe Ražnatović, a čeka se i rasplet sa Danilom Anđušićem kome je istekao ugovor.

Koliko će igrača Beobasketa pored Marija Nakića biti u Partizanu za sada nije poznato, ali je jasno da je ponovo uspostavljena komunikacija i da više neće biti prepreke u dovođenju nekih igrača čiji je zastupnik Miodrag Ražnatović.



tagovi

KK PartizanOstoja MijailovićMiško RažnatovićŽeljko ObradovićBeobasket

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara