Zubairu: Oduševljen sam što ću igrati za najbolji klub u Srbiji

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.06.24. | 13:04

Ofanzivac istakao zadovoljstvo po dolasku u Humsku

Ibrahim Zubairu je zvanično četvrto pojačanje Partizana, a sa klubom iz Humske je potpisao ugovor na četiri godine. Dosadašnji fudbaler ubskog Jedinstva promovisan je u crno-belim redovima i novim saigračima će se pridružiti već na prvim treninzima u Beogradu posle čega ih očekuje put u Rusiju, na Bratski turnir u Moskvi.

Izabrane vesti

"Za mene je ostvarenje sna dolazak u Partizan, nemam reči kojima bih opisao osećanja. Partizan je najbolji klub u zemlji i ja sam više nego oduševljen što ću nositi crno-beli dres i igrati pred neverovatnim navijačima", kazao je jedan od najboljih igrača prošle sezone u Mozzart Bet Prvoj ligi i dodao:

"Uvek naporno radim kao timski igrač, gde god da igram. Došao sam da radim i da pomognem klubu da osvaja trofeje. Želim da o meni govori moj učinak na terenu, a ne moje reči i obećanja".

Ofanzivac iz Gane rođen 2004. godine potom se predstavio crno-beloj publici.

"Polivalentan sam igrač sa kojim trener uvek ima više opcija na terenu. Mogu da igram i levo i desno krilo, a mogu i da igram ofanzivnog veznog. Kreiram šanse, ali i postižem golove. To možete videti iz moje statistike još kada sam igrao u Premijer ligi Gane, kao i u Jedinstvu".

Zubairua i nove saigrače prvi zvanični izazov očekuje u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona protiv kijevskog Dinama.

"Pratim Partizan otkad sam došao u Srbiju. Gledao sam mečeve i obožavam atmosferu na utakmicama. Kao što je to san svakog mladog igrača, tako i ja želim da igram Ligu šampiona, a možeš da je igraš ako osvojiš prvenstvo".


tagovi

Ibrahim ZubairuFK PartizanJedinstvo Ub

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara