Komentari na vest

Ridigerova povreda glavobolja za Nagelsmana, Filkrug bi mogao da zameni Haverca u špicu

I

IskoAlarkon

pre 2 dana

Tanki su jako jedino mogu na gurke da osvoje jer su domacini i bilo je vec situacija, ne znam sta se ljudi tripuju njima fale 3-4 igraca a nisu nesto preterano ni uigrani.
v

vare

pre 2 dana

u pravu si.zapala ih smešna grupa škoti i madjari,prvi protivnik kakav takav i jedva nerešeno.mada sve reprezentacije igraju katastrofa svako svskog tu može da izbaci .kako da budes prvak evrope a špic ti haverc.
H

HAJNC

pre 2 dana

Ko ne poznaje njemački konogomet barem delimično, recimo nekih 60%, taj nije kompetentan ni da prognozira šanse njemačke nogometne reprezentacije na ovom EURO 2024. Nekoliko je bitnih faktora koje treba naglasiti: Domaći teren. Apstinencija bez osvojenog trofeja 10 godina. NJEMAČKI MENTALITET. Naglašavam namjerno velikim slovima njemački mentalitet, jer to je snaga koja nosi sve njemačke reprezentacije otkad postoje. U sklopu tog mentaliteta je čelična disciplina. Nema ispada, nema ni najsitnijih grešaka, svaki član ekipe ima svoj poaao i gleda ga odraditi što je bolje moguće. Na koncu konca svi zajedno kad se okupe imaju samo jedan zajednički cilj - pobjeda, pobjeda, i samo pobjeda! Kako ono kaže... "nogomet je igra u kojoj 22 čovjeka trče za loptom, u kojoj Njemačka uvijek pobjeđuje". 🙃