Roj Kin (©Reuters)
Roj Kin (©Reuters)

Roj Kin: Prešao sam granicu sa Megvajerom, bio oštar i ismevao ga – to nije lepo

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.06.24. | 12:32

“Postoji tačka do koje se ide”, kaže ikona Mančester junajteda

Temperamentan kao igrač, poznat po oštrim startovima, a danas po britkom jeziku. Nikoga poslovično namćorasti Roj Kin ne štedi, zna i da pretera. Priznao je da je to uradio sa Harijem Megvajerom, da je otišao predaleko i zbog toga mu uputio izvinjenje.

Često se defanzivac Mančester junajteda nalazio na urdaru ostrvske javnosti, a Irac je bio među najglasnijima. Nije propuštao trenutak stručni konsultant da ga ismeva, posebno posle velikih grešaka ili, pak, teških poraza Crvenih đavola. Opruživao ga je da mu nedostaje profesionalizma, rugao se kada je Liverpul ljutom rivalu spakovao pet komada…

Izabrane vesti

Ali, za vreme trajanja Evropskog prvenstva, na kome je Engleska do sada ostavila bled utisak, javno je priznao da nije bio korektan prema Hariju Megvajeru.

“Bio sam oštar prema Hariju Megvajeru iz fudbalskih razloga. Mučio se u Mančester junajtedu, to je bilo očigledno. Prolazio je kroz težak period i sa Engleskom, ali više su te stvari bile vezane za klupski plan. Pričamo o mentalnom zdravlju igrača, a ja sam prešao granicu sa Megvajerom, ispevao sam ga i to nije lepo”, priznao je Roj Kin

Štoperu Mančester junajteda i Gordog Albiona se izvnio kada ga je sreo.

“Igrao sam fudbal, bio sam igrač, znam koliko je teško. Naleteo sam na Harija pre nekoliko meseci i izvinio sam mu se. Ponekad stvari shvatamo pogrešno, ali postoji granica, tačka do koje se ide. Ne smete da je pređete, da se sve spusti na lični nivo”, podvukao je temperamentni Irac.



tagovi

Mančester JunajtedHari MegvajerRoj Kin

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara