Komentari na vest

Zvezda pušta u prodaju karte za Radnički

E

ERP konsultant@BokiUSA

pre oko 2 sata

@BokiUSA – tebe verovatno još nisu obvestili šta je to “ERP Consultant”, zato i pišeš ovakve gluposti! Od nedavno se oglašavam na stranicama Mocartsporta. Kakve ja imam veze sa nekakvim tvojim lažnim nikovima?! Tvoj komentar je manipulativno providan, ali istovremeno i stereotipan, mizerno lažljiv i pokreću ga najniže strasti i frustracije! Za tvoju informaciju, zbog države čiji ti naziv s ponosom ističeš u svom niku, ja i moja porodica, kao i cela Srbija, smo 78 dana živeli u podrumu, te 1999.g. Uživaj u demokratskim dostignućima države kojoj se diviš! Živeo Vladimir Vladimirovič! Živela Srbija!
Ж

Живео

pre oko 2 sata

Стаљин и светска револуција....
ј

још ме ране

pre oko 3 sata

од шибања по леђима,кад су ме терали да идем на прошлу утакмицу нису прошле...Шта све морам да трпим да би био део Београдске мангупарије!!!
s

smaracu

pre oko 3 sata

nisi zanimljiv
a

auh bre

pre oko 3 sata

koliko grobarskih botova na ovoj vesti covece
v

vidi ih samo

pre oko 3 sata

od 10 komentara 5 od grobarskih botova koji botuju misleci da ce to lazno predstavljanje kao navijaca zvezde nesto da promeni
m

mrzim partizai

pre oko 3 sata

Prodaju se i na nis-ovim pumpama ako sipas 10litara
a

ahahha

pre oko 3 sata

ahhahah grobarski bot presao igricu ,kako vas hrane tim sendvicima da botujete auh bre
s

samo lazite

pre oko 3 sata

samo lazite samo lazite botovi grobarski
a

ahahha

pre oko 3 sata

ahhahah grobarski bot presao igricu ,kako vas hrane tim sendvicima da botujete auh bre
d

dr finansija

pre oko 4 sata

prodaju karte i oni iz Nisa, Kragujevca,Beograda, Subotice al samo se zvezdine karte reklamiraju . haha bas me zanima zasto ??
N

Nenad1246@dr finansija

pre oko 4 sata

@ dr finansija – sve je vrlo prosto! Zvezdina prodaja karata se reklamira zato što je prodaja karata na istorijskom minimumu, zahvaljujući drugu Terziću i njegovoj politici brutalnog forsiranja škart igrača iz Afrike! Oni nemaju potreban kvalitet, a zbog njih ne igraju naši mladi igrači! Čak ni utakice u LŠ nisu baš nekakav mamac za gledaoce, jer protiv Benfike u Beogradu je Marakana izgledala praznjikavo. Neka drug Terzić zapamti da gledaoci dolaze samo zbog timova iz LŠ, a ne zbog Zvezde sa lakiranim bubašvabama!
s

slazem se

pre oko 3 sata

ko placa ove reklame ,al ozbiljno ?
1

12345m12345

pre oko 3 sata

to se zove marketing...
d

dr finansija

pre oko 3 sata

@ nenad..vise puta sam objasnjavao ,tako vrte lovu i zezaju se sa masom. Prodajes klince koji imaju 2 ozbiljne utakmice jer su oni kao buducnost i moguca dalja prodaja .U isto vreme jakim klubovima 5 miliona recimo je nista da plate pa mali ako prodje ok ako ne nista . Za te iste pare koje dobijas od prodaje dovodis Kulibalije i ostale Sile-se i tako izvlacis pare iz kluba. Dok mi upoznamo te majstore oni su vec nazad u Dzibutiju i kambodzi i njihovi sunarodnici se krste kako im je to uspelo.Oni ne mastaju o Americi,Nemackoj,...oni mastaju o Srbiji. Kokeza izneo 600 miliona ( bar tako kazu) niko nista !!! pa da je izneo te pare iz bilo koje normalne zemlje prevrnuli bi svaki kamen da ga nadju . Prica se da zida po Americi !!
E

ERP konsultant

pre oko 4 sata

Utakmica u petak, u 16 časova! Na utakmicu u ovom terminu će doći samo članovi porodica Zvezdinih srpskih igrača , ali pošto su oni manjina, u timu, u odnosu na "pojačanja" iz Afrike, na stadionu neće biti nikoga, odnosno gledalaca će biti samo u tragovima! Pod gledaocima ne podrazumevam stalno zaposlene na severu, pošto oni ne plaćaju karte! Većina od n jih i ne zna koja je utakmica na programu, samo znaju da je uoči Monaka! Njima je dozvoljeno bizarno i neprikladno ponašanje (bacanje dimnih bombi, petardi), kao i folklorne nacionalne manifestacije, u stilu karikaturalnog srpskog sveta uz mahanje zastavama i pokličima Ratku Mladiću (pošto ne smeju da se javno oglase o Rio Tintu i Kosovu)!
B

BokiUSA

pre oko 4 sata

Evo ga ovaj što krade nikove navijačima Zvezde i svaki dan proziva Milojevića i Afrikance. Mnogo ga boli 8 godina bez titule.
I

Istina Je

pre oko 4 sata

Bravo. Odličan komentar. Imao bi puno toga dodati, ali si lepo ovo napisao. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
d

dr finansija

pre oko 3 sata

kako koga prodaju a eto i to uspevaju u poslednje vreme povecava se broj pirotehnickih karnevala kako i konfeta,balona i ostalih koreografija i natpisa-rimovanih mozgalica koje bi trebalo da privuku masu .Da li iko shvata ko placa te prskalice, koreografije, i ostal sr...?

Dorcolac

pre oko 3 sata

lik sam sebi dao pozitivan komentar koji bedni hahhahaha
c

ceo sever sada se veseli

pre oko 2 sata

@ doktor finansija...:):) a ti natpisi su top. "zvezdi se mi divimo od karata zivimo" , "pravicemo mi tvorzu od blata nama nikad ne kasni plata "
D

Don Vito Corleone'

pre oko 5 sati

Hoćemo dve pobede protiv KK i FK Barselone 💪👊
K

Kumanovo

pre oko 5 sati

Dolazimo braco, kao i uvek!
н

не зову те

pre oko 3 sata

на изборе,кулирај....
K

Kumanovo

pre oko 2 sata

Bas zabole mene za izbore, uopste se ne interesujem ko je na vlasti i u Mkd i u Srb.