ŠOUTAJM! NBA liga u novu sezonu ulazi sa kompanijom Mozzart!

Vreme čitanja: 3min | pon. 14.10.24. | 19:39

Potpisan ugovor o partnerstvu

Najbolji košarkaši na svetu 23. oktobra kreću u novu sezonu, ali ovoga puta NBA karavan bogatiji je za partnera iz Srbije – kompanija Mozzart postala je zvanični beting partner NBA lige za Srbiju i time postala deo najpoznatije košarkaške porodice na svetu.

Na ovaj način, ljubiteljima NBA lige biće u svakom trenutku dostupna vrhunska ponuda za NBA ligu, kako na klasičnom, tako i na uživo klađenju, s tradicionalno najvećim kvotama u Mozzartu, kao i besplatno gledanje uživo prenosa svih utakmica na sajtu mozzartbet.com, najbolje vesti na sajtu Mozzart Sport... A očekuju ih i brojna iznenađenja.

Izabrane vesti

"Ne postoji planetarno rasprostranjen sport u kojem jedno takmičenje toliko odskače od ostalih, kao kada je u pitanju košarka i NBA liga. Za Mozzart je pre svega veliko priznanje što smo kao srpska kompanija postali zvanični partner NBA lige jer smo i kroz višemesečnu komunikaciju koja je dovela do ovog trenutka imali priliku da se uverimo da se radi o organizaciji koja predstavlja sam vrh u svetu sporta. Mozzart je lider u industriji zabave u regionu, i logično je da bude partner takmičenja koje je sinonim za dobru zabavu decenijama unazad. Srpski košarkaši urezali su duboko i ime naše zemlje u istoriju NBA lige, trenutno imamo najboljeg među njima, i zbog toga nam je još više drago što smo postali deo ovog karavana“, kaže Dejan Kosanović, direktor marketinga kompanija Mozzart i najavljuje konkretne benefite za kladioce.

"Osim najbolje ponude za NBA ligu i najboljih kvota, naši igrači imaće priliku da učestvuju u zanimljivim takmičenjima koje spremamo u saradnji sa NBA ligom, i da kroz njih osvajaju dresove, majice, pa čak i uživo gledanje naših asova Jokića, Bogdanovića... i drugih u njihovim arenama. Siguran sam da za ljubitelje klađenja i NBA lige ne postoji bolji izbor od Mozzarta“, dodao je Kosanović.

Promocija partnerstva NBA lige i Mozzarta održana je u Beogradu, uz prisustvo bivših NBA igrača Saše Pavlovića, Mileta Ilića i Igora Rakočevića.

"Radujemo se što ćemo raditi zajedno s kompanijom Mozzart kako bismo našim navijačima ponudili dodatne načine da se druže sa svojim omiljenim timovima i igračima, odgovorno i sa integritetom”, rekao je potpredsednik NBA (International Gaming & Data Ventures) Kuldžit Sindar i dodao:

"Ovaj region ima duboku povezanost i istoriju sa košarkom, ovde su stvoreni neki od najvećih igrača koji su ikada igrali ovu igru. Kako se NBA sezona 2024-25 približava, uzbuđeni smo što ćemo nastaviti da negujemo tu snažnu vezu sa navijačima u Srbiji".

Aleksandar Pavlović, Dejan Kosanović i Mile IlićAleksandar Pavlović, Dejan Kosanović i Mile Ilić

Kompanija Mozzart godinama je prepoznata kao jedan od najvećih donatora srpskog sporta, pogotovo košarke. Akcija „100 terena za jednu igru“ u kojoj je širom Srbije obnovljeno 100 košarkaših terena izazvala je pažnju i van granica Srbije, a osim toga, Mozzart je generalni sponzor košarkaških klubova Partizan Mozzart Bet, Borac Mozzart, Zlatibor Mozzart, Kupa Radivoja Koraća, kao i jedan od glavnih sponzora Košarkaškog saveza Srbije. Saradnjom sa NBA ligom, Mozzart je napravio veliki iskorak, s obzirom na to da je u pitanju prva beting kompanija iz regiona koja je postala partner najjače košarkaške lige na svetu.

Igra počinje. Budi pobednik.


tagovi

NBA ligaMozzart

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara