Komentari na vest

Zvezda kompletira tim: Kangva stigao u Beograd, Bukari najkasnije u ponedeljak

т

тандра

pre preko 2 godine

Шта је с Едмундом Адом,Немањом Радоњићем.Траореом ,Дуланом.То би била права појачања.Изгледа да се управа помирила да би нам исплативије било опет у КупУ уЕФА него ући у Лиги шампиона ,па добијати у просијеку5 комада
z

zmi zmi

pre preko 2 godine

Prosao preglede u FS Gana!! Pa nije valjda da ga ne pregledaju Zvezdini doktori?
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

E,a u Lukiceva srecna vremena Savio i Kadu iz Zete,a sad tamo neki levaci iz liga gde se ozbiljni fudbal ne igra. E da nam je sad jedan Obra-kobra. Za one sa jeftinijim ulaznicama bio sam sarkastican jer mnogi kukaju kako ovo nista ne valja ni titule, ni Evropa nista da je bilo mnogo bolje sa sms dresovima onomad.
Z

Zvlat BG

pre preko 2 godine

ILIJA BABIĆ IZ ZVEZDE U MLADOST (NS) !!!!
n

nemam pojma

pre preko 2 godine

pijani milioneri koriste mali ćar od prodaje državog plina i nafte datog sa 2.5% rudne rente u bescenje rusima.
M

Marseille

pre preko 2 godine

ministarka odresila kesu
J

Jim Beglin 420

pre preko 2 godine

Borjan, Rodic, Dragovic, Erakovic, Picini, dva centralna Kanga i Kangva ispred Ivanic, Katai, Bukari po krilima i Ohi u spicu ali treba dovesti jednog gorostasnog napadaca, jaceg i boljeg u skoku.. nije losa formacija 4-2-3-1.. Videcemo kako ce to Stankovic posloziti, ali sa ovim rosterom klasican zadnji vezni nam ne treba..
В

Веља

pre preko 2 godine

Превише офанзивно, тако можда може да се игра у првенству, у Европи не. Уместо Канге, рецимо, играч који "оре" и са бољим дефанзивним својствима. То би могао да буде Крста, ако успе да се "врати" током припрема и заличи на себе из свог првог мандата. Евентуално Никола Станковић.
J

Jim Beglin 420

pre preko 2 godine

Slazem se, ali zar ti mislis da ce Kanga da sedi na klupi? Od toga nista nema sigurno, ako je neko kupio Stankovica onda je to Kanga, smirio temperament i igra svaku utakmicu vise nego korektno... Cak sta vise ne secam se kad je Kanga odigrao losr prosle sezone, koliko dobro poveze igru i zna da stane na loptu, trebala mu je podrska a njegov mladji brat 😁 je bas ono sto mu je trebalo!
@

@Веља

pre preko 2 godine

Koji to "Krsta"? Čoveče, leči se. Bolje cvećka.

Mr 007

pre preko 2 godine

'ebeno dobra ekipa. Mi boljeg kreativca od Kange nismo imali dugi niz godina,a sad smo doveli jos jednog takvog,samo mladjeg,plus Bukari je kvalitetno brzo desno krilo. Ako ne dovedemo Ada,Sanoga ne smemo prodati,jer je jedini pravi defanzivni vezni u ekipi (ne racunam u to raspale Krsticica i Srnica,koji prvobitno i ne igraju tu poziciju).
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Zenit nas ispali za Kasijeru, pa nisu valjda i Bukarija u paketu...ili ce i Kangvu. ;-))) Eh Novinari...!!! Je.. li ih Gasprom!!! Pa valjda mi vise zasluzujemo od 6 miliona nego Zenit koji se razbacuje a Evropa ih vidjela nije.
S

Slaninar

pre preko 2 godine

Molim redakciju sajta da kao sponzori Vojvodine dodaju i Vojvodinu u zasebne vesti kaoo sto to imaju i Zvezda i Partizan. Videli ste da ljudi čitaju i komentarish vesti o Vosi i bilo bi lepse da se uradi to malo preglednije i da se u dva klika dolazi do vesti samo iz Vojvodine a ne preko taga jer preko taga ne izlaze sve vesti. Hvala redakciji
Z

Zvlat BG

pre preko 2 godine

Evo, javi Vojvodini ... Ognjen Mudrinski je od danas slobodan igrač!
x

xaaxxa

pre preko 2 godine

uopste mi se ne dopada ovaj prelazni rok kako radi moj klub
N

Ne brini se

pre preko 2 godine

Stiže vam Rise, a vraća se i Bajbek ahhaha
M

Mutommbo

pre preko 2 godine

Ako poredimo prošlogodišnju LE, ovaj tim je sa dva pojačanja znatno jači. Posebno se to odnosi na vezni red i desno krilo koje je igrao Ben, limitiran brzinom. Mi konačno imamo izbalansiran tim. Tu je Sanogo za neke varijante. Ali ovaj vezni red: Kangva - Kanga - Ivanić je nešto što smo mogli ranije samo zamišljati. Ekipa je uigrana, osim dva igrača koja treba da se uklope. Ohi nije ta top klasa, ali je daleko produktivniji od Krstovića, Dionija i Lazetića. Pored Kataija i ovog veznog reda dovoljno je da koristi odbitke i tzv. otpatke, što ovaj ume najbolje da radi. Teško je da gradi igru, ali je tu i Pavkov kao alternativa. I Eraković je strašno napredovao, jedino je na desnom beku sa Pićinijem nepoznanica. Nije slabiji od Gajića, taktički je kvalitetniji igrač, ali povratak iz teške povrede je psihološki balast. Ovaj tim je dobar za kvalifikacije za LŠ i može do trećeg mesta u grupi. Definitivno nije slabiji od Šerifa a bolji od našeg kad smo igrali LŠ.
G

Gaizka

pre preko 2 godine

Naš tim kad smo igrali LŠ je jedno 5 klasa lošiji od ovog sada tima.
a

abc

pre preko 2 godine

Kakva je igra Kange i Ivanića defanzivno, koliko su pomagali Sanogu, onako pošteno? U ozbiljnim utakmicama, vezni red Ado, Kangva, i Ivanić ili Kanga bi bio u redu, kad su prisutna obojica stvara se rupa na 30-40 metara od našeg i skoro sve golove smo primili iz loše defanzive ova dva igrača u tom prostoru, to je činjenica. Zbog svega toga je igrao Srnić, da bi se taj prostor bolje branio, i zato smo igrali bez desnog krila ili je Katai išao desno.
a

abc

pre preko 2 godine

Gaizka@ Naš tim iz LŠ je bio dupljo čvršći od ovog, to se videlo u kvalifikacijama, grupa je već neka druga dimenzija. Treba nam Ado ili igrač sličnih karakteristika da bi ušli u grupu LŠ, a onda može da se igra drugačije, rasterečenije...Za kvalifikacije je potrebno igrati tvrdo, na rezultat.
P

Preporuka

pre preko 2 godine

Bukarijevi golovi i asistencije za Nant https://youtu.be/qSBWJyw1EAU Kangvini golovi i asistenciji za Arsenal iz Tule https://youtu.be/sgGPk9TLDgk Na kanalu postoje i Kangvini i Bukarijevi nastupi na pojedinim utakmicama.
Z

Zvezdas!!

pre preko 2 godine

Gde je napadac ili barem brzi zadnji vezni???
D

Drvo

pre preko 2 godine

Napadac ispred krila, zadnji vezni ispred stopera.
B

Bravo za pojačanja

pre preko 2 godine

Odlična pojačanja. Zvezda je sad već jača za 70%. Kangva je magija. Biće zanimljivo videti kako će ga Stanković videti. On nije zadnji vezni. Voli iz centrale da ode napred. Kanga obično ide poludesno. Bilo bi idealno da iza njih bude zadnji vezni, Kangva polulevo kod Kataija, a Kanga poludesno kod Bukarija, da im to budu prostori koji pokrivaju u sredini, međutim onda će Ivanić biti igrač viška. Zato ostaje videti kako će to sve Stanković uklopiti. Što se tiče napadača, ako se traži napadač, onda treba dovesti igrača drugačijih karakteristika od Ohija.
D

Dopuna

pre preko 2 godine

Kad sam napisao "Ivanić višak" mislio sam na to da neće u toj formaciji biti mesta za sve, a ne da razmišljam o Ivaniću koji bi bio na klupi. Mogli bi svi biti zajedno na terenu ukoliko bi se igralo bez zadnjeg veznog.
L

Lelemud

pre preko 2 godine

Bukari je igrač Genta, ne Zenita.
G

Gost 1235

pre preko 2 godine

Nisam znao da Bukari igra u Zenitu?!
G

Gost357

pre preko 2 godine

Kakvim Zenitom?