(Star sport)
(Star sport)

SMS i Vlahović se u novembru vraćaju u reprezentaciju Srbije

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.10.24. | 10:16

„Dušan nije problem, Milinković Savić će na psihološkom planu biti spreman“, uverava selektor Stojković

Bili su u Nemačkoj, propustili su prvi reprezentativni termin posle Prvenstva Evrope, nema ih u konkurenciji ni za oktobarske mečeve u okviru Lige nacija i javnost, sklona taorijama zavere, počela je da sumnja. Opravdano ili ne, može da se polemiše, tek činjenica je da ni Dušan Vlahović, ni Sergej Milinković Savić nisu na raspolaganju Draganu Stojkoviću već mesecima.

Otuda upitnik oko statusa asa Juventusa i veziste Al Hilala, mada Piksi uverava da nikakvih problema nema. Štaviše, na okupljanju selekcije pred mečeve sa Švajcarskom i Španijom, selektor je izrazio uverenje da će sve biti u redu u – novembru.

Izabrane vesti

Njihov izostanak je zajednički dogovor mene i i njih dvojice. Naravno da smo razgovarali, što se Vlahovića tiče ostaje isto što je bilo pre mesec dana, u pitanju su porodični problemi, kako mi je rekao jedino vreme kada može da se posveti rešavanju istih je reprezentativna pauza, kad nema prvenstvenih utakmica. Ono što je bitno je da problem nisu ni selektor, ni reprezenatcija, ni FSS“, poručio je Stojković iz Stare Pazove, gde će tokom ponedeljka odraditi prvi trening sa timom.

A bilo bi sjajno kad bi Vlahović mogao da formu sa klupskog nivoa prenese na reprezentativni, jer je dao pšet golova na minula tri meča.

Čuli smo se i posle gostovanja Juventusa u Lajpcigu, kada je postigao dva fenomenalna gola. Očigledno se radi o ozbiljnom problemu. Dušan nam je i te kako potreban, fali nam, mnogo je važan igrač. To sam mu rekao. Nedostaje Srbiji, mnogo ga ceni, očekujem da se ubrzo priključi reprezentaciji“.

Valjda će centarfor biti tu za narednu akciju, a slično važi i za Sergeja Milinković Savića.

Doneli smo zajendičku odluku da preskoči ovaj termin. Verujem da će već u novembru biti na psihičkom planu spreman da se priključi reprezentaciji“, dodao je Stojković, prvi put otkrivši da postoje i drugi problemi oko SMS-a, a ne samo povreda.

Makar ona bila i navodna, kao prošli put.


tagovi

Liga nacijafudbalska reprezentacija SrbijeSergej Milinković SavićDušan VlahovićFSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara