Fudbaleri Bredford Sitija (©Reuters)
Fudbaleri Bredford Sitija (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na italijanskog trećeligaša i engleskog četvrtoligaša

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.10.24. | 10:37

Nigde nećete naći veće

Kreće nova nedelja, a sa njom i novi izazovi. Bukmejkeri Mozzarta su za danas pripremili dva velika iznenađenja, odabrali su dve utakmice na kojima će kvota u svakom trenutku biti najveća na planeti.

Ovog puta zbog reprezentativne pauze ponuda je malo smanjena, pa je izbor pao na niželigaše. Reč je o kečevima na engleskog četvrtoligaša Bredford Sitija protiv Njuporta, odnosno na italijanskog trećeligaša Ternanu protiv Kampobasa. Te dve kvote nigde neće vredeti kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Solidno je Bredford Siti otvorio novu sezonu, ali je u prethodne tri nedelje upao u rezultatsku krizu. Vezao je četiri meča bez pobede (po dva remija i poraza), zbog čega je pao na 14. poziciju na tabeli. Ima ukupno 12 bodova iz devet utakmica, tri manje od svog današnjeg rivala, devetoplasiranog Njuporta. Gosti su takođe prošli kroz jednu rezultatsku krizu u septembru, nanizali su tri poraza, pre nego što su u poslednja dva kola bili bolji od Krua (2:1) i Salforda (3:1). Zanimljivo, Njuport još uvek nijednom nije remizirao ove sezone (pet pobeda i četiri poraza).

TERNANA - KAMPOBASO (PONEDELJAK, 20.30), KEC 1,45

Ternani nije mesto u Seriji C, ako je suditi po dosad viđenim rezultatima ove sezone. Iz sedam mečeva je sakupila 16 poena, najefikaasniji je tim B grupe sa 18 golova, a ukoliko trijumfuje i danas pred svojim navijačima prići će ponovo lideru Peskari na bod zaostatka. Ternana je u seriji od četiri uzastopne pobede, a sada joj u goste dolazi 11-plasirani Kampobaso. On je sakupio 10 bodova do sada, od čega većinu u poslednja dva kola, kada je savladao Vija Pezaro (3:2) i Pontederu (2:1). Tako se i probio nadomak pozicije koja donosi plej-of za promociju.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara