(MN Press)
(MN Press)

Orlovi u problemima: Živković otpao, Babić ide na operaciju, VMS i Ilić neizvesni

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.10.24. | 10:47

„Neće biti naknadnih poziva“, kaže selektor Stojković

Okuplja se fudbalska reprezentacija Srbije danas u Staroj Pazovi za mečeve Lige nacija sa Švajcarskom i Španijom, ali ni selektor Dragan Stojković ne zna pouzdano na koje će sve snage moći da računa.

U poslednjem trenutku saznao je da neće moći da računa na Andriju Živkovića, koji se povredio u prvenstvu Grčke u nedelju veče, a na okupljanje dolaze Vanja Milinković Savić i Ivan Ilić, za koje je neizvesno da li će moći da treniraju i igraju.

Izabrane vesti

Imamo kadrovskih problema, ali kao i sve druge reprezentacije. Igrači su i njima povređeni, ne osećaju se dobro, otkazuju, ne dolaze“, počeo je selektor Stojković.

Nabrojao je sa kojim problemima se suočava.

Na spisku je bio Srđan Babić, a neće doći. Ima povredu meniskusa desnog kolena, moguća je operacija. Ratkov ima povredu zadnje lože, čeka ga pauza od šest nedelja, dobili smo izveštaj od Salcburga. Vanja Milinković Savić je povredio desno koleno, čini se da je meniskus u pitanju. On će doći, pa ćemo videti nakon dodatnog pregleda. Dolazi i Ivan Ilić, koji ima upalu ahilove tetive, duže vreme igra pod injekcijama. Videćemo u kakvom je stanju“.

A, Živković je definitivno otpao.

Andrija Živković je izašao sa prvenstvene utakmice, jutros je urađen pregled magnetnom rezonancom i dobili smo izveštaj da se radi o bolu u kolenu. Teško mu je i da hoda. On je izuzetno ozbiljan momak, profesionalan. Iluzorno bi bilo tražiti od nekog da igra kada je to sto odsto nemoguće“.

Kao što je najavljeno ranije, golman TSC-a Veljko Ilić je dobio poziv „u rezervu“ ako VMS ne bude mogao da trenira.

Drugih naknadnih poziva neće biti, mislim da imamo dovoljno igrača za ove dve utakmice“, zaključio je selektor Stojković.


tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeDragan Stojković PiksiFSSLiga nacijaAndrija ŽivkovićIvan IlićVanja Milinković SavićSrđan Babić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara