Komentari na vest

Voša dovodi Zvezdino dete: Vukan Savićević stiže u Novi Sad

M

Marko dovedi bolje

pre 6 meseci

Renato Gojkovic stvoren za Vosu🫡
G

Gc

pre 6 meseci

Zar ovaj još igra...neznam sta ce vam on....
н

нс бој

pre 6 meseci

Најтужније је што је он у данашњој Војводини појачање.У зрелим играчким годинама је,сећам га се добро из цз,ако је задржао брзину,жељу,и додао искуство,сигурно је појачање.Не знам јел склон повредама,јел у тренажном процесу,јел играо редовно.Мислим да ће он код нас бити задужен за организацију напада,мада је он у цз више био централни везни.Што се тиче уговора он је на 6 месеци плус година,ако задовољи,то је опрез да нам се не накачи као Кајевић,Вукић,Малбашић.Да су му дали уговор на 4 године рекли би што није на проби. Мислим да претерани хејт није реалан.
D

Dolazi

pre 6 meseci

Još jedan napadač stranac
д

да погађамо

pre 6 meseci

Чим није домаћи из Ниш, биће да је неки странац из МИЛОчера, или ти ЕКОЛОШКЕ ДРЖАВЕ. Сума - сумарум, нови бандигазда је већ стигао, само још да му прикупимо "разбијену банду" диљем егзотичних дестинација, да их ухлебимо и преименујемо у тзв. појачања: "Вук(ан) сит, а све овце на броју"
K

Kakoznas

pre 6 meseci

Kako znas?
Ć

Ćeraćemo se još

pre 6 meseci

"Nebo opet nešto smera, (miting zvezda iznad Miločera), Dok čekamo Montenegroexpress..." "Dva oblačka, k'o dve grudve, Blesave se iznad Budve, Dok čekamo Montenegroexpress..."
S

Stara Garda

pre 6 meseci

Doveli su igrača iz predposlednjeg tima druge turske lige; ovaj decko je u poslednjih dvadest meceva pobedio jednom. Ozbiljno pojacanje nema sta; sigurno ce da pravi razliku u doigravanju play-out. Od bajki za Evropu dobijamo ove sakate igrace na 6meseci. Prosto da se covek zapita da li oni uopste znaju sta je Vojvodina; naprednjastin nagore vrste.
J

Jakara

pre 6 meseci

Gde je Kajevic?
d

deep fryer

pre 6 meseci

Gugla čo'ek, da vidi đe mu je Batak, pa da se preseli kod njega. 👺
F

Friends

pre 6 meseci

Molim da se ovde ne prenose neozbiljni komentari sa foruma i da se ne komentarisu. Tamo Bandovic jos nije stigao 🙃
G

Gost122

pre 6 meseci

Jeste dve titule sa Zvezdom osvojio, ali mozda na fifi. Osvojio je jednu za vasu informaciju.
S

Suboticanin1914

pre 6 meseci

Studije u NSu su od mene napravile velikog navijaca Vose, simpatisem i Spartak i kada medjusobne igraju, ne gledam mec 🤣 Kuntic mi je kolega i mogu reci da je dobar lik. Pravio je svakakve ludorije u igrackim danima, na preporuku Radeta Bogdanovica je isao u South Korea, zbog ljubavi i bez dozvole pobegao, pa tajno igrao treceligaski fudbal. Posle je igrao na visem nivou I sreo se na pripremama sa bivsim klubom. Morao je da plati, da Ga ne bi odali 🤣 U Hajduku Kula je kod Dzombe bio jedan dan, posto su mi neki kao sredjivali da vodi neki Africki klub i on naseo. U Ferencu je radio korektno, tamo su pokusali da prate sisteme Serifa, Gorice i Lok Zagreba. Lokomotiva je dovodila najbolje mlade sa Kosova i Albanije i videli su da su gladi i spremni na sve za uspeh. Program rada, jela, dodatnih treninga, ponasanja. Nema izlazaka, pica, dodatne hrane. Novac salju kuci. I napravilu su nekoliko bas milionskih poslova. Serif je najozbiljniji program, 25 skauta. Nema tu slucajnosti. Posao skauta je puno radno vreme, u prelaznim rokovima I bez radnog vremena. Prate se igraci koje vam prosledi sd, paratite najbolje iz okruzenja, punite i odrzavate baze podataka. Recimo u Ferencu je bio Rebrov trener, vojnicki odnos i rad. Trazio je napadaca da bude borac, da moze 90 minuta visok presing. Nije mu treba neki umetnik sto ne trci. Posle su imali Austrijanca, sto je radio po Bundesligi i lose su prosli. On je smatrao da je dovoljno da igracima predoci plan i da su oni profesionalci koji ce sve ispuniti. Najgore su se tu pokazali exyu igraci.
C

Chiske1

pre 6 meseci

Odavno je poznato da su nasi igraci diletanti! Talentovani a ne zele da budu sportisti vec skrnave, puse, alkoholisu se.
C

Chiske1

pre 6 meseci

Pljuvacina se ponavlja samo sto sada nije Vukanovic vec Savicevic. Da znam sta je ovaj decko skrivio pa da shvatim. Stvarno postaje degutantno majke mi. A ako zelite omladince onda lepo treba navijaci kod Zbilje i da se dogovorimo da se samo omladinci stavljaju u tim da se svi rasprodaju i onda ce valda navijaci biti zadovoljni. Isiti ti navijaci koji kazu ja ne idem na stadion zbog X razloga ali zato daju sebi za pravo da pljuju. Prave teorije zavere i ostale gluposti. Naravno kad se pokazee da je 90% omladinaca katastrofa onda ce biti dajte pojacanjaaaa kmeeee. Kao deca ste...
D

Diego Armando 0

pre 6 meseci

Ugovor na 6 meseci, ozbiljan plan, strategijska odluka!? Vukan nije ni def vezni, a ni 10ka. Velika plata, zauzima nesto, dace nista, donece nista, barem klubu i navijacima.
C

Chiske1

pre 6 meseci

A ti vidis u buducnost pa znas da ce da bude promasaj? Daj uozbilji se molim te...
M

MarkedJaani

pre 6 meseci

Postajes kao onih par sa foruma; kao sve uvijeno, malo se pohvali, ustvari ste 1-1 glasovornici Maradone i Zbiljica. Lepo je rekao prijatelj za vas Maradonini gaseri; pravi naziv. Koga hvalis; lika od 30g iz predposlednjeg tima druge turske lige; to je pojačanje? Ugovor na 6meseci? To je vizija razvoja Vojvodine; imace platu kao Malbasic; ucinak isti - nula. Kakvu je to razliku Vukanovic napravio, citam te kao da pises o Ronaldu; par golova Vozdovcu - ops izgubili. Novom Pazaru - ops izgubili; Zeleznocaru - ops uzeli bod kuci - kakva je to razlika???? CZ/ Partizanu nista nije uradio, e tamo se pravi razlika.
G

Gostost

pre 6 meseci

Maradona sa kecevima iz rukava, nemoj molim te vise.
Г

Гос'

pre 6 meseci

Окле су овог извадили да ми је знати само..?!
P

Preteško prezime

pre 6 meseci

On još igra?Izvinjavam se ako vrijeđam ali nisam ništa pročitao u vezi njega bar tri godine.
P

Pandora_

pre 6 meseci

Dakle to je jedan od dva igraca neke reprezentacije ha ha. Zbiljicu, hvala ti, definitivno postajemo najgori. Zavrsavamo kao šesti
S

Sramota

pre 6 meseci

Sta reci, a ne zaplakati…
K

Koan

pre 6 meseci

Od prodaje mladih talenata jedino je gora kupovina matorih anti-talenata.
К

Косингас

pre 6 meseci

Просечан фудбалер, матор, на њему нема зараде. Војводина у омладинској школи, међу омладинцима и кадетима има барем четири играча боља од овога што даље од друге турске лиге није могао. Туга. И све ово пишем као звездаш.
h

hahagagq

pre 6 meseci

29 godina,mator? hahahahahahahahahaha
J

Jao bre

pre 6 meseci

Strasno...
C

Chiske1

pre 6 meseci

Neka se bori kao Vukanovic i ja zadovoljan! Dobrodosao ako dodje!
V

Vas

pre 6 meseci

Ovi presipaju iz supljeg u prazno,pojacanje iz naftalina.
F

FDSG

pre 6 meseci

Umesto da dovedu bekove oni dovode veznog.
G

Grajkula

pre 6 meseci

Ma, cirkus šta se radi od kluba...
?

??

pre 6 meseci

Zvezdino nekadasnje dete. On je sad vec covek od 29 godina. Mogla bi vosa da napravi malo miks i ubaci neke klicne da igraju sa ovim iskusnijim igracima.
L

LFCC

pre 6 meseci

Rekli da ce da dovedu 2-3 igraca koji ce da naprave razliku, a dovode igraca koji je dobio otkaz u 2. Turskoj ligi. Sramota za upravu.
v

vremoslav

pre 6 meseci

nekad vazio za velikog talenta…
B

Bata Djora

pre 6 meseci

Al su se pojacali svaka im cast.