©Reuters
©Reuters

Vojvodina dogovorila pojačanje u napadu

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.07.23. | 21:53

Lale uskoro i zvanično jače za inostranog ofanzivca

Najavio je Dragoljub Zbiljić u razgovoru za Mozzart Sport angažman napadača u narednim danima, a u javnosti se potom pojavila informacija da su Novosađani ozbiljni u nameri da angažuju Džonatana Bolingija. I, vrlo brzo, dogovor između Novosađana i napadača je postignut, te je, prema informacijama Mozzart Sporta reprezentativac Demokratske Republike Kongo već stigao u Srbiju gde se po povratku Lala sa Kipra očekuje ozvaničenje saradnje.

Bolingi, napadač koji je posle godinu i po dana napustio tajlandski Buriram Junajted, u redove superligaša stiže kao slobodan igrač. Najveći deo karijere proveo je u Belgiji gde je igrao za Standard, Muskron, Antverpen i Epen, dok je iskustvo sticao i u Turskoj, gde je bio član Ankaragudžua, kao i u Švajcarskoj u kojoj je igrao za Lozanu.

Izabrane vesti

Tokom perioda provedenog na Tajlandu Bolingi je doživeo golgeterski procvat te je na 53 duela 26 puta tresao mreže rivala. Upravo prikazano u Aziji bilo je povod da se vrati u reprezentativne redove u kojima je posebno značajnu ulogu imao tokom 2016. i 2017. godine.

Posle utakmice u Nikoziji, Radoslav Batak, strateg Vojvodine, potvrdio je za Mozzart Sport da je klub dogovorio angažman napadača, ne pominjući ime ofanzivca.



tagovi

FK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara